oldermania Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 γεια σας και καλο μηνα σκεφτομαι αν αλλαξω πορτα εισοδου στο σπιτι μου και δεν ξερω τι εταιρια να απευθυνθω μπορειτε να μου πειτε γνωμεςθελω να βαλω κατι καλο για να εχω 100% ασφαλεια που να μην σπαει με σπρει και οτιδηποτε
tstavrou Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μπαλομενος πορτες ασφαλειας = εγγυηση! Ο κορυφαιος για μενα. @Φυσικα στη πορτα παιζει μεγαλο ρολο η κλειδαρια. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 100% ασφάλεια δεν υπάρχει. Απλώς κάποιες πόρτες είναι καλύτερες απο κάποιες άλλες. Και κοστίζουν και ακριβότερα, εννοείται.
Alejandro Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Έχουν βγει και θωρακισμένες με ενσωματωμένο συναγερμό χωρίς να απαιτείται καλωδίωση. Χρήσιμο μιας και δεν είναι δυνατό να ανοίξεις θωρακισμένη (κλειδωμένη πάντα) χωρίς να την τραντάξεις.
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Καλή σαν ιδέα ο ενσωματωμένος συναγερμός. Πρώτη φορά το ακούω. Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν σαν απάντηση οι επίδοξοι διαρήκτες. Είναι ένας συνεχής "πόλεμος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα