PETROS13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 SanDisk από εμένα ένα χρόνο εγγύηση έχει αυτός μόνο..
ninos30 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ένα χρόνο εγγύηση έχει αυτός μόνο.. Που το είδες? Γιατί σκέφτομαι να τον παραγγείλω. Ρωτάω γιατί εδώ λέει για 3: http://www.sandisk.com/products/solid-state-drives/sandisk-extreme-solid-state-drive
PETROS13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Που το είδες? Γιατί σκέφτομαι να τον παραγγείλω. Ρωτάω γιατί εδώ λέει για 3: http://www.sandisk.com/products/solid-state-drives/sandisk-extreme-solid-state-drive στη σελίδα στο amazon. σε άλλα προιόντα αναφέρει κανονικά για 3 χρόνια και σε αυτό για 1. Product Features and Technical Details Product Features # 12 month manufacturer's warranty included
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν πράγματι είναι αυτή η εγγύηση τότε δεν θα άξιζε η αγορά του έναντι του agility 3. Στα ίδια λεφτά παίζουν αυτή την στιγμή που γράφω, με τον agility 3 να είναι 1 λίρα φθηνότερος στο amazon.uk και ~5€ φθηνότερος στο amazon.de αντίστοιχα. Όμως όπου και αν έψαξα αναγράφει το εξής: † Three-year warranty in regions not recognizing limited warranty. Επομένως μάλλον είναι λάθος του amazon. http://mp3support.sandisk.com/downloads/ultra-ssd-warrantyguide.pdf
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έπεσε άλλη ~1 λίρα στις 78,09 GBP > 80,05 GBP με το επιπλέον ΦΠΑ > ~98€ δηλαδή. http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B006EKJCWM/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new http://uk.camelcamelcamel.com/SanDisk-120GB-Extreme-Solid-State/product/B006EKJCWM
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και το ερώτημα είναι... παίρνεις τώρα δίσκο ή περιμένεις και άλλο... θυμάμαι είχα πάρει το Σεπτέμβρη έναν ssd 60gb με 100 ευρώ και τώρα με διπλάσια χωρητικότητα έχουν ίδια τιμή.
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και το ερώτημα είναι... παίρνεις τώρα δίσκο ή περιμένεις και άλλο... θυμάμαι είχα πάρει το Σεπτέμβρη έναν ssd 60gb με 100 ευρώ και τώρα με διπλάσια χωρητικότητα έχουν ίδια τιμή. Όντως το ερώτημα είναι δύσκολο... Πάντως εγώ μόλις τον παρήγγειλα μαζί με κάτι άλλο που ήθελα μιας και τον ψιλοβιάζομαι. Προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω και άλλο να πέσουν. Μια ματιά που έριξα στο amazon.de τον έχει σήμερα στα 99€ + την διαφορά ΦΠΑ + τα μεταφορικά (7,07€) βγαίνει στα 109,28€. Είναι αρκετή διαφορά λοιπόν.
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στο έστειλαν ή περιμένεις να στο στείλουν ? αν στο έστειλαν.. με ποιον τρόπο? courrier ή ΕΛΤΑ ?
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στο έστειλαν ή περιμένεις να στο στείλουν ? αν στο έστειλαν.. με ποιον τρόπο? courrier ή ΕΛΤΑ ? Σήμερα τον παρήγγειλα με την νέα τιμή. Οπότε θα τον στείλουν μόλις παραλάβουν. Με Royal maill τον στέλνουν και έρχεται με Ελτά συστημένο. Αν δεν είσαι σπίτι σου αφήνουν σημείωμα και πας στα Ελτά να το παραλάβεις ή στέλνεις κάποιον με την ταυτότητά σου αν δεν μπορείς εσύ. Έτσι μου έστειλαν και τον M4 που παρέλαβα πρίν λίγες μέρες αλλά και ότι άλλο αξίας και μή έχω παραγγείλει απο εκεί.
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Σήμερα τον παρήγγειλα με την νέα τιμή. Οπότε θα τον στείλουν μόλις παραλάβουν. Με Royal maill τον στέλνουν και έρχεται με Ελτά συστημένο. Αν δεν είσαι σπίτι σου αφήνουν σημείωμα και πας στα Ελτά να το παραλάβεις ή στέλνεις κάποιον με την ταυτότητά σου αν δεν μπορείς εσύ. Έτσι μου έστειλαν και τον M4 που παρέλαβα πρίν λίγες μέρες αλλά και ότι άλλο αξίας και μή έχω παραγγείλει απο εκεί. Θα σας πω ένα κολπάκι... δεν το έχω δοκιμάσει με δίσκους ακόμα μόνο με φαγώσιμα.. παραγγείλτε μαζί και κάτι φαγώσιμο. (έστω μια σοκολάτα ή κούτα με σοκολάτες) γιατί από όταν τα στείλουν έρχονται με ups που σημαίνει σίγουρα στο σπίτι την επόμενη εργάσιμη από τότε που θα το στείλουν!!
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Θα σας πω ένα κολπάκι... δεν το έχω δοκιμάσει με δίσκους ακόμα μόνο με φαγώσιμα.. παραγγείλτε μαζί και κάτι φαγώσιμο. (έστω μια σοκολάτα ή κούτα με σοκολάτες) γιατί από όταν τα στείλουν έρχονται με ups που σημαίνει σίγουρα στο σπίτι την επόμενη εργάσιμη από τότε που θα το στείλουν!! Δεν το γνώριζα αυτό και όντως έχει μια λογική μιας και μπορείς να επιλέξεις να σου στείλουν τα items μαζί όταν τα έχουν διαθέσιμα (group items), οπότε τα φαγώσιμα θέλουν "ειδική μεταχείριση και γρήγορη μεταφορά" άρα έρχονται γρήγορα και τα υπόλοιπα. Thanks είναι πολύ καλό tip αν ισχύει και για hardware και θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν το γνώριζα αυτό και όντως έχει μια λογική μιας και μπορείς να επιλέξεις να σου στείλουν τα items μαζί όταν τα έχουν διαθέσιμα (group items), οπότε τα φαγώσιμα θέλουν "ειδική μεταχείριση και γρήγορη μεταφορά" άρα έρχονται γρήγορα και τα υπόλοιπα. Thanks είναι πολύ καλό tip αν ισχύει και για hardware και θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. και γενικά στα grocery του amazon κατά καιρούς έχει καλές προσφορές που είναι ακόμα και για δώρο! και για τιμές μπορεί να ναι και η μισή σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Σήμερα τον παρήγγειλα με την νέα τιμή. Οπότε θα τον στείλουν μόλις παραλάβουν. Με Royal maill τον στέλνουν και έρχεται με Ελτά συστημένο. Αν δεν είσαι σπίτι σου αφήνουν σημείωμα και πας στα Ελτά να το παραλάβεις ή στέλνεις κάποιον με την ταυτότητά σου αν δεν μπορείς εσύ. Έτσι μου έστειλαν και τον M4 που παρέλαβα πρίν λίγες μέρες αλλά και ότι άλλο αξίας και μή έχω παραγγείλει απο εκεί. Eισαι σιγουρος οτι ειναι συστημενο; Δεν παιζει royal απο αμαζον και συστημενο μαζι. Το χαρτακι που σου αφινει ο ταχυδρομος δεν ειναι συστημενο αλλα απλο "ογκωδες" (το γραφει πανω το χαρτακι στο οποιο αναφερεσαι αν το προσεξεις) επειδη βαριεται να το κουβαλησει. Σε πολλους το κουβαλα και το αφηνει στο σπιτι ακομα και εξω απο την πορτα. Θα σας πω ένα κολπάκι... δεν το έχω δοκιμάσει με δίσκους ακόμα μόνο με φαγώσιμα.. παραγγείλτε μαζί και κάτι φαγώσιμο. (έστω μια σοκολάτα ή κούτα με σοκολάτες) γιατί από όταν τα στείλουν έρχονται με ups που σημαίνει σίγουρα στο σπίτι την επόμενη εργάσιμη από τότε που θα το στείλουν!! Τοτε με τα σοκολατακια στο black friday, ελαχιστοι ηταν οι τυχεροι που παρελαβαν με ups, οι περισσοτεροι παρελαβαν με απλο ταχυδρομειο μετα απο 5-7-10 μερες.
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τοτε με τα σοκολατακια στο black friday, ελαχιστοι ηταν οι τυχεροι που παρελαβαν με ups, οι περισσοτεροι παρελαβαν με απλο ταχυδρομειο μετα απο 5-7-10 μερες. τα σοκολατάκια ήταν άλλο ..... πολύ παλιά το Νοέμβρη Τους τελευταίους 2 μήνες έχω παραγγείλει είτε για δώρο είτε για μένα είτε για φίλους και φίλες και έχουν έρθει με ups.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ααααα, μαλιστα το συνεχισες το "τροφιμο"! Μια χαρα τοτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα