Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Προχθες εκει π επαιζα game,εσβησε ακαριαια ο υπολ. Το κουτι εκαιγε απτη μεγαλη θερμοκρασια γιατι χωρις να το παρατηρησω ειχε κολλησει τερμα πισω στο γραφειο και δεν εβγαινε αερας απτο κουτι!

Μετα απο αρκετη ωρα που το αφησα να ηρεμησει,πηγα να το ανοιξω..την 1η φορα ανοιξε το λαμπακι μεσα,ξεκινησαν να δουλευουν τα ανεμηστηρακια αλλα σενα δευτερολεπτο εσβησε..αυτο γντ οτν εχω να το πειραξω πολυ ωρα..

Νομιζω οτι φταιει πλεον το τροφοδοτικο αλλα θελω τη γνωμη σας.

Επισης,το τροφοδοτικο μουτοχαν συνδεσει στη βαση του κουτιου με το ανεμιστηρακι κολλημενο στο πατωμα

Κ οχι προς το κουτι γενικα..ελεος;;

Δημοσ.

Πραγματικά. έλεος.και τώρα θέλει ένα πολύ καλό και προσεκτικό servis σε όλα του, δηλαδή να βρεθεί η βλάβη,ν'αλλαχτουν οι θερμαγωγημες πάστες κλπ. εγγύηση έχεις ?

Δημοσ.

Οχι..τι μπορει να φταιει; Να αγορασω τροφοδοτικο η να το παω να το δουν;αν και δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα..

Δημοσ.

Ετσι όπως τα λες είναι αλλά και να πάρεις τροφοδοτικό λάθος η να είναι κάτι άλλο δεν είναι τσάμπα λεφτά ? τις περισσότερες φορές αν καεί το τροφοδοτικό δεν ανάβει καθόλου. Αν έχεις καλό τεχνικό γειτονιάς να πας εκεί κατά την γνώμη μου να αλλάξει κ πάστες και να σου πει υπεύθυνα Αθήνα είσαι ?

Δημοσ.

βγάλτε εντελώς από την πρίζα για 15 λεπτά

αν και πάλι τίποτα πιθανότατα μητρική γκε γκε(το έπαθα και εγώ)

και τέλος πήγαινε το όπως είπε ο φίλος σε κάνα συνοικιακό μαγαζί να δεις τι έγινε

Δημοσ.

Γιαννενα ειμαι τωρα..αν ηταν η μητρικη,νομιζω οτι δεν τηα ξεκινουσε να δουλευει η ψυκτρα της..δεν

Θαδινε καθολου ρευμα πουθενα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μπορείς να δανειστής ένα τροφοδοτικό από κάπου χωρίς να το πληρώσεις να το δοκιμάσεις ακόμα και χωρίς να το εγκαταστήσεις στο κουτί ?

Δημοσ.

Τελείως off topic, αλλά πες κάτι, από περιέργεια. Αυτό: «το τροφοδοτικο μουτοχαν συνδεσει στη βαση του κουτιου με το ανεμιστηρακι κολλημενο στο πατωμα» το έκανε ...επαγγελματίας; :cry: :shock: :fear: :confused:

Δημοσ.

Ναι ναι μουτοκανε επαγγελματιας και γιαυτο τωρα πληρωνω..μη πω τι..τροφοδοτικο δν εχω να δανειστω..κατι θα κανω παντως..θα δειξει.

Δημοσ.

Δεν προλαβαίνει να σου κάνει κανένα "Μπίπ" ..... σβήνει αμέσως ?

Αν ναι τότε 90% τροφοδοτικό ....

Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό ....

Αν κάνει "μπίπ" και μετά σβήνει .... πες μας πόσα κάνει .... μέτρησε τα.

Δημοσ.

Ναι ναι μουτοκανε επαγγελματιας και γιαυτο τωρα πληρωνω..μη πω τι..τροφοδοτικο δν εχω να δανειστω..κατι θα κανω παντως..θα δειξει.

Φίλε μακάρι να ήσουν Αθήνα να βοηθήσουμε και εμπράκτως.. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.. τοστειλα στην εταιρεια που τοχα αγορασει, και ειχε καει η μητρικη τελικα.. μου την αλλαξε γιατι ηταν στην εγγυηση(ευτυχως) και μουβαλε αυτη.. ultra durable GA-770T-D3L της GIGABYTE. τωρα δεν ξερω κατα ποσο καλη ειναι.. θαθελα και τη γνωμη σας.. (γιατι εχω παρατηρησει καποια spikes στα παιχνιδια που δεν ταχα παλια, ελπιζω να φταιει οτι δεν εχω κανει ακομα ολα τα updates των windows γιατι τοσο καιρο ηταν κλειστο.. εχει σχεση αυτο?

το pc μου ειναι αυτο: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 970, 3516 MHz (17.5 x 201), 4GB ram, ATI 5770 η καρτα γραφικων.

ΥΓ: το τροφοδοτικο παλι τοβαλε με το ανεμιστηρακι στο πατωμα, και κανει παλι τρελο θορυβο.. τι να πω..

Δημοσ.

Αυτό με το ανεμηστηράκι το έχω δει παντού , μέχρι και εγώ το έχω κάνει αλλά αυτός ο κύριος που πήρε το πισι το είχε υπερηψωμένο και έπαιρνε αέρα απο κάτω :D

Μου φέρνουνε πισι απο το πλαίσιο στο μαγαζί , το τροφοδοτικο μαζί με την σίτα που έχει απο κάτω έιχανε πάνω απο 5 κιλά σκόνη... Ευτυχώς που υπάρχει το πλαίσιο και κάνουνε ακόμα λαλακίες καιτα φτιάχνουνε εμείς :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...