marmagia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παιδια καλησπερα πρέπει να πάω Τηβ άλλη βδομάδα στο παντειο και σκέφτομαι ποια είναι η πιο Γρηγόρη κ σύντομη διαδρομή. Έχω τρεις τρόπους στο μυαλο μου 1) να πάω με το μετρο Σύνταγμα και να πάρω το 040, 2) να πάω με το μετρο συγγρου φιξ και να πάρω απο εκει λεωφορειο και 3) να πάω Σύνταγμα και να πάρω το τραμ εώς τη σταση κασομουλη Τι είναι προτιμότερο και πιο ασφαλές με δεδομένο ότι δε ξέρω τι περιοχη και η Επιστροφή μου θα είναι σχετικα αργα; Για να πάρω το λεωφορειο της επιστροφής πχ είναι ακριβώς απέναντι η περπαταω πιο κάτω κλπ; Γελοίες ερωτησεις ξέρω, αλλα δε έχω ξαναπαει με ΜΜΕ Sent from my iPhone using Insomnia
-nick- Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εγω παντα παω : Μετρο μεχρι Συγγρου-φιξ, και μετα ποδια (10λεπτο ειναι).
marmagia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για να πας με τα πόδια είναι πάνω στη συγγρου λογικά έτσι; Ποια κατεύθυνση παίρνεις γιατι δε έχω κανένα ένστικτο προσανατολισμου υπάρχει κάποιο μαγαζι κάτι μπροστα σου ώστε βα ξέρω ότι δε πάω ανάποδα; Sent from my iPhone using Insomnia
-nick- Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ναι Συγγρου και κατηφοριζεις. Η ανηφορα παει προς συνταγμα κλπ, η κατηφορα προς παντειο,καλλιθεα κλπ
marmagia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ωραία βλέπεις κάτι συγκεκριμένο μπροστα σου πχ κάποιο κατάστημα ώστε να δω ότι ξεκιναω να περπαταω προς τη σωστη πλευρα; Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για να πας με τα πόδια είναι πάνω στη συγγρου λογικά έτσι; Ποια κατεύθυνση παίρνεις γιατι δε έχω κανένα ένστικτο προσανατολισμου υπάρχει κάποιο μαγαζι κάτι μπροστα σου ώστε βα ξέρω ότι δε πάω ανάποδα; Sent from my iPhone using Insomnia Eίναι δέκα λεπτά με τα πόδια, πραγματικά δεν χρειάζεται ούτε καν λεωφορείο μετα το μετρό. Αν βαριέσαι πολύ το περπάτημα πάρε, αλλά ξες, δεν είναι τίποτε. Προς τη σωστή πλευρά έχει μια τράπεζα λίγο πιο κάτω αλλά δεν θυμάμαι πια :S, θα δεις πάντως καταστήμα με παπάκια, ένα σκυλάδικο στην απέναντι πλευρά, ένα παρκάκι εεε αυτά. =ρ Α! στη γωνία μμόλις βγαίνεις από το μετρό έχει ένα coffee right, σ'αυτη τη γωνία θα συνεχίσεις να περπατάς ευθεία.
marmagia Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ωραία παιδια σας ευχαριστω πολυ Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τρόλευ 10 ή ΕΘΕΛ 550. Και τα 2 τα παιρνεις απο βασ. σοφίας (εως το υψος του χιλτον), βασ κων/νου ή κοντα στο ζάππειο (ή και συγγρού φιξ) και κάνουν σταση ακριβώς απο έξω http://g.co/maps/v588k
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ενδιαφερον θεμα αν και παλιο μιας και βλεπω σε λιγες μερες την κορη μου για την εκει σχολη ή στο Καποδιστριακο ΜΜΕ Από Λυκόβρυση λοιπον λεωφορειο για ΗΣΑΠ αλλαγη γραμμης με Metro στην Αττικη για Αγ. Δημητριο και αποβιβαση στου Φιξ. Γυρω στην μια ωρα το υπολογιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα