Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.. Έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν τρώω σοκολάτα ή άλλα γλυκά νιώθω έναν πόνο στα πίσω δόντια σαν να παραλύει το στόμα μου και πονάω του π :X η.. Τα δόντια μου τα πλένω και αυτός ο πόνος άρχισε πριν κάνα 9μηνο, όχι πάντα και πολύ ήπιος τότε, αλλά τώρα με ξεσκίζει. Πήρα μια οδοντόκρεμα, Sensodyne (έδώ είναι) τις προάλλες και περιμένω για αποτελέσματα..

Κοιτάζωντας καλύτερα στα πίσω πίσω δόντια είδα ένα μαυράκι πολύ μικρό πάνω στο δόντι.. Τι παίζει;

Και αν πάω σε γιατρό τι θα μου κάνει και πόσο θα κοστισει στο περίπου; Ευχαριστώωω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις καθόλου σφραγίσματα στα δόντια ? Εγώ που έχω από μικρος, έχω τέτοιους πόνους εδώ και χρόνια, σοκολάτες και ειδικά ορισμένα αναψυκτικά αυξάνουν πολύ τον πόνο, μετά δεν μπορώ να δαγκώσω με ευκολία τροφές.

Δημοσ.

αν και μυρίζομαι τρολοθρεντ συνεχίζω απτόητος...

Σου εμφανίστηκε πριν 9 μήνες και τώρα αναρωτιέσαι τι είναι;Και ρωτάς α)τι μπορεί να είναι βου)πόσο κοστίζει;

Πήγαινε κατευθείαν στον οδοντρίατρο.Αν μπορούσαμε στο ίντερνετ,τότε ποιό το νόημα των ιατρίων;

• Like 2
Δημοσ.

αν και μυρίζομαι τρολοθρεντ συνεχίζω απτόητος...

Σου εμφανίστηκε πριν 9 μήνες και τώρα αναρωτιέσαι τι είναι;Και ρωτάς α)τι μπορεί να είναι βου)πόσο κοστίζει;

Πήγαινε κατευθείαν στον οδοντρίατρο.Αν μπορούσαμε στο ίντερνετ,τότε ποιό το νόημα των ιατρίων;

μα καμμία σχέση όμως; απο τότε που η λέξη τρολλ έγινε μόδα έχει χαθεί και το νόημα της.. Μόνο "τρολλοθρεντ" δεν είναι.. Και αν ήταν δεν θα είχε νόημα "τρολλιας"..

btw

Τώρα άρχισε να με ξεσκίζει ο πόνος και ρωτάω απλά γιατί μπορεί να το έχουν πάθει και άλλοι..

@ Basilhs23___ δεν έχω ούτε ένα σφράγισμα.. Ο πόνος κρατάει κάνα 20-30 δευτ και φεύγει.. αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία

• Like 1
Δημοσ.

Τερηδόνα-οδοντίατρος-σφράγισμα-πληρώνεις-τέλος

αλλιώς και όσο το καθυστερείς

Τερηδόνα-οδοντίατρος-απονεύρωση-πληρώνεις πολλαπλάσια-τέλος

• Like 4
Δημοσ.

Τερηδόνα-οδοντίατρος-σφράγισμα-πληρώνεις-τέλος

αλλιώς και όσο το καθυστερείς

Τερηδόνα-οδοντίατρος-απονεύρωση-πληρώνεις πολλαπλάσια-τέλος

χάθηκε καμμια τέτοια απάντηση πιο πριν; thank you

Δημοσ.

ακριβώς όπως τα είπε ο isay. Παθών. 7 σφραγίσματα τρομάρα μου, ευτυχώς όμως δεν έφτασα μέχρι την απονεύρωση. Θα είσαι τουμπανιασμένος για μερικές ώρες μέτα τον οδοντίατρο, αλλά μετά... ποιός σε πιάνει. Και μην βάλεις τα λευκά/ευαίσθητα σφραγίσματα, αλλά τα μαύρα που είναι σκυλιά αντοχής.

Δημοσ.

Στο κρύο νερό αντιδράει διαφορετικά απο τα υπόλοιπα δόντια; (έχεις πόνο;)

Αν χρειαστεί απλό σφράγισμα 50-60Ε απονεύρωση 150-200Ε

Δημοσ.

Και μην βάλεις τα λευκά/ευαίσθητα σφραγίσματα, αλλά τα μαύρα που είναι σκυλιά αντοχής.

πλακα κανεις ετσι..μα ποτε!!!

Δημοσ.

ακριβώς όπως τα είπε ο isay. Παθών. 7 σφραγίσματα τρομάρα μου, ευτυχώς όμως δεν έφτασα μέχρι την απονεύρωση. Θα είσαι τουμπανιασμένος για μερικές ώρες μέτα τον οδοντίατρο, αλλά μετά... ποιός σε πιάνει. Και μην βάλεις τα λευκά/ευαίσθητα σφραγίσματα, αλλά τα μαύρα που είναι σκυλιά αντοχής.

κι αμα δεν αντεξουν ουτε τα μαυρα, πας για χρυσες θηκες κατευθειαν. ελεος.

Δημοσ.

παντως hambos19 κοιταξε το αμεσα!!!κανονικα τουλαχιστον μια φορα το χρονο πρεπει να κανουμε καθαρισμο κ ελεγχο στα δοντια...ασε που λενε κ το 6μηνο

Δημοσ.

Και βεβαια να μην βαλεις μαυρα! Αν βαλεις, θα το μετανιωσεις αργοτερα, που θα το σκεφτεσαι να γελασεις με το στομα ανοικτο! Ασε που σε αλλες χώρες, τα έχουν συσχετίσει με του κόσμου τα προβλήματα. Από πονοκεφάλους (σε 15-20 χρόνια) μέχρι και πόνους στις αρθρώσεις κλπ.

Ναι μεν σαν αντοχή είναι πολλαπλάσια, αλλά είμαστε άνθρωποι, δεν προκειται να φάμε και τα κόκκαλα (υπό κανονικές συνθήκες)

Δημοσ.

δεν θες να ξερεις καν απο τι φτιαχνονται τα μαυρα σφραγγισματα. οσο καθονται πανω στο δοντι ειναι οκ. αμα φυγει και το καταπιεις...

και να καθεται δλδ πανω στο δοντι κατι ppm μεταλλου φευγουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...