Haldol Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όχι και μαύρα σφραγίσματα ρέι. Σκέτο δηλητήριο είναι. Άσε που κοντεύουν να τα σταματήσουν τελείως... Sent from my iPhone using Insomnia
Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 thanks για τις συμβουλές παιδιά! έκλεισα ραντεβουδάκι και θα πάω μια από αυτές τις μέρες να μου τα στοκάρει αν είναι.. σφράγισμα τι φάση δηλαδή; τα λευκά δεν είναι από μέταλλο;
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 thanks για τις συμβουλές παιδιά! έκλεισα ραντεβουδάκι και θα πάω μια από αυτές τις μέρες να μου τα στοκάρει αν είναι.. σφράγισμα τι φάση δηλαδή; τα λευκά δεν είναι από μέταλλο; τα λευκα δεν ειναι απο μεταλλο. ειναι υβριδικο υλικο. http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_composite#Composition
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ερωτηση: Οταν εχετε παει στον οδοντιατρο για σφραγισμα, εχει τυχει ποτε να σας ρωτησει "σε τι χρωματακι θα το θελατε";
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πάντως η υπόθεση του αμαγάλματος υπάρχει εδώ και χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο. Άλλα και τα ριτινούχα σφραγίσματα δεν είναι άγια, υπάρχουν κ σε αυτά ουσίες που δημιουργούν προβλήματα. Η τσέπη κι ο οδοντίατρος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο ανάλογα την φύση των δοντιών, και την συμπεριφορά του ασθενή όταν τρώει. Αν είναι κάποιος πολύ large τύπος κι έχει τα φράγκα κ συνάμα φοβάται την τοξικότητα βάζει σφραγίσματα με βάση την πορσελάνη κ ξεμπερδέυει. Έχω και των δύο κοινών τύπων σφραγίσματα , κάθε τύπος ανάλογα με την περίπτωση, συνολικά καμια 10ριά. Ερωτηση: Οταν εχετε παει στον οδοντιατρο για σφραγισμα, εχει τυχει ποτε να σας ρωτησει "σε τι χρωματακι θα το θελατε"; Όχι άλλα μια σχετική συζήτηση γίνεται όταν ο άνθρωπος σέβεται το επάγγελμά του και τον ασθενή του. Παίζει πάντα το θέμα της τιμής, και της δυσκολίας,της υγείας. Δε μπορεί να σου κοτσάρει χρυσό δόντι, ούτε να σου βάλει πορσελάνη επειδή "είναι το καλύτερο" και μετά όταν λάβεις το λογαριασμό να κλαις.
IHateLove Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 έχω και εγώ το ίδιο θέμα, έχω πρόβλημα μόνο με τις σοκολάτες και τα μπισκότα γκοφρέτες/τάρτες δεν έχω θέμα... έχω κάνει 3 σφραγίσματα, πιο πάνω κάποιος είπε ότι έχει να κάνει και με τα σφραγίσματα, αλήθεια? δεν μπορώ να καταλάβω πως... για εξήγησε.... ΥΓ: Όντως απ'όσο θυμάμαι πονάνε αυτά που έχω σφραγίσει, γιατί όμως?
santana99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα μου τύχαινε να νιώθω αυτό τον πόνο όταν έτρωγα σοκολάτα λάκτα (ίσως επειδή είναι πολύ γλυκιά; δεν ξέρω...). Βέβαια αφού ξέπλενα το στόμα μου μετά από κανα μισάωρο έφευγε η ενόχληση... Αυτό μου συνέβαινε πριν 2-3 χρόνια, τώρα πια όχι. Και δεν πήγα καθόλου οδοντίατρο, εφόσον δεν ήταν κάτι ανησυχητικό για μένα. Εν τέλη δεν έχω κάνει κανένα σφράγισμα (όχι δεν πλένω τα δόντια (δεν έπλενα τουλάχιστον) κάθε μέρα), οπότε μπορεί και εσένα με έναν καθαρισμό ή τίποτα να είναι οκ.
djcat Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα μου τύχαινε να νιώθω αυτό τον πόνο όταν έτρωγα σοκολάτα λάκτα (ίσως επειδή είναι πολύ γλυκιά; δεν ξέρω...). Βέβαια αφού ξέπλενα το στόμα μου μετά από κανα μισάωρο έφευγε η ενόχληση... Αυτό μου συνέβαινε πριν 2-3 χρόνια, τώρα πια όχι. Και δεν πήγα καθόλου οδοντίατρο, εφόσον δεν ήταν κάτι ανησυχητικό για μένα. Εν τέλη δεν έχω κάνει κανένα σφράγισμα (όχι δεν πλένω τα δόντια (δεν έπλενα τουλάχιστον) κάθε μέρα), οπότε μπορεί και εσένα με έναν καθαρισμό ή τίποτα να είναι οκ. Εσύ θα πας αμέσως για μασέλα...
santana99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 μπααα δεν νομίζω, έχω πολύ γερά και καλής ποιότητας δόντια-σάλιο, ποτέ δεν χρειάστηκαν κάτι...κληρονομικό...
flo1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εμένα μου τύχαινε να νιώθω αυτό τον πόνο όταν έτρωγα σοκολάτα λάκτα (ίσως επειδή είναι πολύ γλυκιά; δεν ξέρω...). Βέβαια αφού ξέπλενα το στόμα μου μετά από κανα μισάωρο έφευγε η ενόχληση... Αυτό μου συνέβαινε πριν 2-3 χρόνια, τώρα πια όχι. Και δεν πήγα καθόλου οδοντίατρο, εφόσον δεν ήταν κάτι ανησυχητικό για μένα. Εν τέλη δεν έχω κάνει κανένα σφράγισμα (όχι δεν πλένω τα δόντια (δεν έπλενα τουλάχιστον) κάθε μέρα), οπότε μπορεί και εσένα με έναν καθαρισμό ή τίποτα να είναι οκ. το ίδιο παθαινω και εγω, εχει κατι μηνες, πηγα στον οδοντιατρο και μου ειπε δεν εχω τιποτα! εκανε και καθαρισμο και μου ειπε ειναι σε πολυ καλη κατασταση τα δοντια. τωρα ξαναεφαγα σοκολατα(τρωω σπανια) και παλι το ιδιο... δεν εχω σφραγίσματα σε εκείνα τα δοντια. μετα απο 1' περιπου φευγει ο πονος.
Lautrec Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το ίδιο παθαινω και εγω, εχει κατι μηνες, πηγα στον οδοντιατρο και μου ειπε δεν εχω τιποτα! εκανε και καθαρισμο και μου ειπε ειναι σε πολυ καλη κατασταση τα δοντια. τωρα ξαναεφαγα σοκολατα(τρωω σπανια) και παλι το ιδιο... δεν εχω σφραγίσματα σε εκείνα τα δοντια. μετα απο 1' περιπου φευγει ο πονος. Εδώ βλέπουμε έναν lvl99 νεκροθάφτη που ξέθαψε θρεντ απο το 2012. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις