rhomio Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι άμεση βοήθεια απο σας, διότι έκλεισε ο υπολογιστης στα καλά καθούμενα την ώρα που έπαιζα, και αν τον ανάβω βγάζει έναν ήχο από την μητρική που πάει ένα μπιπ μακρύ και αλλα τρία μικρά. Μπορεί κάποιος να ψάξει το σημαίνει αυτός ο ηχος σας παρακαλώ. Η μητρική είναι Asus p5k. Πρέπει να ξέρω για να ξέρω από που να αρχίσω να ψάχνω. sent from his verysmartphone
panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καρτα γραφικων καμμενη φιλε μου βαλε αλλη πια καρτουλα ειχες? 100% καμμενη
rhomio Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καρτα γραφικων καμμενη φιλε μου βαλε αλλη πια καρτουλα ειχες? 100% καμμενη Πο πο πο φίλε μην με λες τέτοια, την gtx295 έχω. Πάνε 500 ευρώ συν αλλα 200 που είχα δώσει για τροφοδοτικό για να την αντέχει!! Την τύχη μου μέσα!!! Ευχαριστώ πάντως! sent from his verysmartphone
panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δυστιχως φιλε μου καμμενη τα μπιπ σου ειναι 200% πρωβλημμα εκει περα εγγυηση εχει? αν εχει οπως την πηρες πηγενετην πισω αν επιτρεπετε πιο μαγαζει ειναι? και ποια μαρκα λεει το κουτι επανω?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# Ένα μακρύ τρία κοντά=μνήμη (ένα μακρύ δυο κοντά=vga) βγάλε και ξανά βάλε της μνήμες δοκίμασε αν παίζει αν όχι δοκίμασε μία=μία της μνήμες.
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Link 1 μακρύ και 3 σύντομα = Conventional/Extended memory failure Κάτι με την μνήμη σου παίζει αδερφέ .
rhomio Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μακάρι ρε παιδιά να είναι οι μνημες!! Θα το δω αύριο και θα ενημερώσω. Εγγύηση πάντως δεν έχω, πέρασαν τρία χρόνια. Μάρκα θα σε πω αύριο φίλε μου. Σας ευχαριστώ! sent from his verysmartphone
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 H Asus P5K ..... έχει Bios .... DMI AMI BIOS Οπότε κοιτάμε στο πρώτο .... σε αυτό το link ........ AMI BIOS beep codes.
rhomio Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 H Asus P5K ..... έχει Bios .... DMI AMI BIOS Οπότε κοιτάμε στο πρώτο .... σε αυτό το link ........ AMI BIOS beep codes. Θα το δω αύριο φίλε μου. sent from his verysmartphone
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δυστιχως φιλε μου καμμενη τα μπιπ σου ειναι 200% πρωβλημμα εκει περα .... Panos0100 ..... κανόνισε να δούμε τίποτα μυαλά στον τοίχο καμιά μέρα με σένα ..... χαχαχχααα Πλακίτσα κάνω ρε .... χαλαρά.
panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 γιατι ρε παιδια εγω εμαθα απο το σχολειο οτι τα μπιπ αυτα ειναι καρτα γραφικων αν μπερδευομαι καπου πειτε το μου με μητρικη foxconn και αυτα τα μπιπ κοιταξα το βιβλιο μου τοτε και ελεγε ειναι η καρτα γραφικων λιγο πολυ απ οτι ξερω τα μπιπ δεν αλαζουνε στις μητρικες
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν είδες και τα λινκ που δώσαμε θα δεις ότι αναλόγως το BIOS αλλάζουν και τα μπίπ.
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αλλάζουν Pano ..... δες το link που έχω βάλει παραπάνω και θα δεις. AMI BIOS beep codes AWARD BIOS beep codes IBM BIOS beep codes Macintosh startup tones Phoenix BIOS beep codes Υ.Γ. ELF αγόρι μου ..... τι συγχρονισμός είναι αυτός που έχουμε σήμερα; .....
panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αν καει η καρτα μου ποσα μπιπ ειναι? μητρικη gigabyte
JS v.i.p. Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αν καει η καρτα μου ποσα μπιπ ειναι? μητρικη gigabyte Το μοντέλο πες ακριβός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα