panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 award ειναι μοντελο ειναι p41-d3 με τσιπακι g41 νωμιζω
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Από μια γρήγορη που βλέπω ..... και από τα λεγόμενα σου ..... γιατί το μοντέλο που έδωσες δεν το βρίσκω ακριβός ..... AWARD πρέπει να είναι. AWARD BIOS beep codes 1 long, 2 short = Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information 1 Long, 3 Short = means that either the video card isn't installed or the memory on the video card is bad. Reseating or replacing the video card will typically fix the cause of this Award beep code. Αλλά λέει από πάνω ότι ...... Below are Award BIOS Beep codes that can occur. However, because of the wide variety of different computer manufacturers with this BIOS, the beep codes may vary.
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 αν καει η καρτα μου ποσα μπιπ ειναι? μητρικη gigabyte Εκεί δεν θα είναι μπιπ αλλά μπαμ
panos0100 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μπαμ δηλαδη σκαει το μηχανημα? δεν το ηξερα κοιτα τι μαθαινεις οτι εχει και μπαμ σε λιγο θα σκανε σαν μολοτοβ... πλακα κανω αλλα ειναι μια καλη λυση για να ανατυναξουμε την δεη εμπρος παιδια ολοι με τα καμμενα εξαρτηματα παμε στην δεη να μας δωσει αλλα.... πλακα πλακα ρε παιδια γελασα σημερα παντος περα απο την πλακα ενταξει δεν το ηξερα αυτο οτι διαφερουν τα μπιπ απο το bios ηξερα οτι η μητρικες διαφερουν μαλον λαθος το καταλαβα
Lost1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν κατεβασεις το manual της μητρικης του topic starter απο εδω ... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K/#download Θα δεις οτι βγαζει προβλημα στην vga και μαλλον εχει δικιο ο panos0100 ...
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μπαμ δηλαδη σκαει το μηχανημα? δεν το ηξερα κοιτα τι μαθαινεις οτι εχει και μπαμ σε λιγο θα σκανε σαν μολοτοβ... Αν σου τύχει να σου σκάσει κάνας πυκνωτής την ώρα που είσαι στον Η/Υ θα σου πω εγώ για πότε θα σου κοπεί το γέλιο....
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλά .... και AMI και AWARD Bios παίζει ; Αφού το λέει το manual, έτσι θα είναι ...... κρίμα. Respect Panos ....... χαχαχχαααααα......
panos0100 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε παιδια μην αρπαζομαστε πλακα κανω και αυτο για την καρτα το ειπα επειδη εχω μια γνωση στους υπολογιστες δεν το ειπα καθολου στην τυχη και υμουνα σιγουρος γι αυτο ειπα και 200% αλλιως θα ελεγα ενταξει ειναι κατι αλλο αλλα δεν θα εβαζα τοσο μεγαλο ποσοστο ετσι δεν ειναι? και κατι αλλο φιλε μου αν σκασει πυκνωτης τοσο θορυβο δεν πιστευω να κανει ολοκληρη εκρηξη και νωμιζω οτι υπολογιστες εχουνε και μια Α ασφαλεια με τα τροφοδοτικα τα ups τις γειωσεις και ολα αυτα και αν σκασει πυκνωτης θα χαρω κιολας εχω εγγυηση και θα παρω καμια καινουρια μητρικη ή οτιδιποτε αλλο, αλλα δυστιχως πιο ευκολο ειναι να καει ενα τσιπακι παρα ενας πυκνωτης.. αυτα
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 "παντος περα απο την πλακα ενταξει δεν το ηξερα αυτο οτι διαφερουν τα μπιπ απο το bios ηξερα οτι η μητρικες διαφερουν" Καλά .... στην τύχη το είπες .... επειδή τυγχάνει να ταιριάζουν τα bios σας .... αλλά δεν αρπάζεται κανένας ..... πλακίτσα κάνουμε. Άσχετο ......... Τα μπαμ - μπουμ .... οι μολότοφ και ο πυκνωτής ......... πώς προέκυψαν ;
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πριν 3 μηνες μου εσκασε πυκνωτης τροφοδοτικου (ναι ο μεγαλος) αλλα ηταν under testing και ηταν λαθος πυκνοτης απο αυτον που επρεπε να ειναι..... Λες και ειχα πεταξει καπνογονο μεσα στο δωματιο ηταν.να μην πω για τον θορυβο και το χεσ#$ο που εριξα. Ημουν και τυχερος γιατι τα υγρα του πηγα επανω σε προστατευτικο γυαλι που ειχα εκει (βασικα σταθερος μεγεθυτικος φακος ηταν). Μην παει να το δοκιμασει κανεις.
panos0100 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τιποτα μωρε ετσι το ειπα ειμαι αγανακτισμενος απο την δεη και ηθελα να πω αυτο το "ασχετο" αλου πρεπει να τα λεω αυτα οχι εδω λαθος μου ενταξει γιατι 2 χρονια τωρα δεν εχουμε σωστο ρευμα (και το ups θα καει και αυτο με τοσα σκαμπανευασματα)
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πριν 3 μηνες μου εσκασε πυκνωτης τροφοδοτικου (ναι ο μεγαλος) αλλα ηταν under testing και ηταν λαθος πυκνοτης απο αυτον που επρεπε να ειναι..... Λες και ειχα πεταξει καπνογονο μεσα στο δωματιο ηταν.να μην πω για τον θορυβο και το χεσ#$ο που εριξα. Ημουν και τυχερος γιατι τα υγρα του πηγα επανω σε προστατευτικο γυαλι που ειχα εκει (βασικα σταθερος μεγεθυτικος φακος ηταν). Μην παει να το δοκιμασει κανεις. χ0αχ0αχ0α0χα0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χ...!!Τι ειχες κανει??χαχ0αχ0α0χαχ0α0χαχα0χ0α0χα0!!!
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Λες και ειχα πεταξει καπνογονο μεσα στο δωματιο ηταν.να μην πω για τον θορυβο και το χεσ#$ο που εριξα. Και αυτή η μυρωδιά καμένου αυτοκινήτου .... που δεν φεύγει με τίποτα από το δωμάτιο ..... άλλο πράγμα. Έχω κόψει και το τσιγάρο .... και όλα μου βρομάνε ..... Λάμπα ηλεκτρονική μου κάηκε χθες ..... και έχω ανοιχτά δυο μέρες ..... χαχχαααααα Καληνυχτίζω .... γιατί έχουμε τρελαθεί στο spam ...... αρκετά.
rhomio Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πάντως παιδιά μάλλον η καρτα φταίει διότι στην οθόνη γράφει χωρίς σημα. sent from his verysmartphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα