achisael Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Επειδη θελω να αγορασω κατι που εχει κατω απο 300 ευρω και επειδη το βιαζομαι καπου ακουσα οτι γινεται π.χ να παω στον κοτσοβολο και να το παρω. αυτος σου βγαζει κατι σαν καταναλωτικο δανειο αλλα μου ειπαν πως κατω απο 600 ευρω δεν θελει εκκαθαριστικο, μονο αφμ-ταυτοτητα-τηλεφωνο. ισχυει? να ξεκαθαρισω πως δεν εχω εκκαθαριστικο και δεν κανω φορολογικη δηλωση.
deesnider Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Την περίπτωση να κάνει δόσεις χωρίς είτε πιστωτική κάρτα, είτε καταναλωτικό δάνειο, τη θεωρώ απίθανη. Αν τελικώς πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο, εκκαθαριστικό - λογικά - χρειάζεται 100%. Το πιο ασφαλές πάντως, θα ήταν να ρωτήσεις απευθείας στον Κωτσόβολο.
FedonasP Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Κοίτα θεωρητικά (αλλα και τυπικά!) Γίνεται να πάρεις αυτόματα καταναλωτικό δάνειο αν είναι κάτω από 700 euro (η κάπου εκεί κοντά) σε όλες τις τράπεζες. Πιο ειδικά ο κωτσόβολος πρέπει να έχει δικό του χρηματοδοτικό πρόγραμμα (το ίδιο είναι βασικά) το ίδιο υποστηρίζουν και άλλες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών κτλ... ΑΛΛΑ ζεις στην ελλάδα... αυτό σημαίνει κανένας δεν ξέρει ακριβώς την δουλειά του και ακριβώς τις λεπτομέρειες μιας λεπτομέρειας... και όταν ρωτάς έναν τέτοιο άνθρωπο αν γίνετε κάτι (που δεν είναι ρουτίνα για αυτόν) θα σου απαντήσει όχι χωρίς να το ψάξει απλά για να έχει το κεφάλι του ήσυχο... γιαυτο παίζει και να μην δεχτούν να σου κάνουν το δάνειο έστω για 300 euro... για παράδειγμα η φοιτητική visa δεν θέλει κανένα εκκαθαριστικό... φτάνει να δείξεις φοιτητική ταυτότητα,πάσο,βεβαίωση σπουδών... πολλοί δεν σου δίνουν visa αν δεν έχεις το πας (για τους δικού σου λόγους) δεν pa να τους δόσεις βεβαίωση σπουδών (που είναι πολύ πιο ισχυρό και επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει την φοιτητική σου ιδιότητα) απλά επειδή έχουν συνηθίσει να περνάνε φωτοτυπίες από πάσο σου λέει "έτσι γίνετε" μονο.. επίσης σε μερικές χρειάζεται να μπει και εγγυητής κάποιος με εκκαθαριστικό... και σε κάθε περίπτωση περιμένεις έγκριση τουλάχιστον μια βδομάδα... ενώ τυπικά (σύμφωνα με το συμβόλαιο αλλα και με την περιγραφή στις εκάστοτε σελίδες) βγαίνει αυτόματα μονο με μια απλή επίδειξη τον στοιχείον σου...
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δόσεις στο μαγαζί γίνονται. Δεν ξέρω τι γίνεται αυτή την περίοδο, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.. υπογράφεις γραμμάτια - συναλλαγματικές - υποσχετικές και πας και τα πληρώνεις στο μαγαζί, ούτε τράπεζες ούτε τίποτα. Αν το κάνουν ακόμη.
Porg Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μπορείς να κάνεις δόσεις και να πληρώνεις στο κατάστημα. Νομίζω συνεργάζονται με την alpha bank αλλά εσένα δεν σε απασχολεί αυτό, θα πηγαίνεις μια φορά το μήνα και θα πληρώνεις τη δόση όπως τη καθορίσατε.Επιτόκια κτλ θα τα μάθεις απτο κατάστημα, με την αγορά σου δίνουν και αναλυτικό χαρτί με τις δόσεις που πρέπει να πληρώσεις τόκους κτλ Νομίζω και απτο site μπορείς να το κάνεις αυτό, με παραλαβή απτο κατάστημα.Δες το να έχεις μια ιδέα (συχνά έχουν εκπτώσεις και προσφορές που δεν έχουν στα φυσικά καταστήματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα