Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε, έχω ένα γείτονα που με ψεκάζει με ζιζανιοκτόνο και δεν ξέρω τι να κάνω, αν γίνεται να κινηθώ νομικά κλπ. Ακούστε να μου πείτε. Τον τελευταίο καιρό, όταν τον πετύχαινα στο μπαλκόνι και τον χαιρετούσα, λέγαμε τι κάνεις Νότη π.χ.-καλά κλπ., γυρνούσα εγώ να ξαναμπώ μέσα, και άκουγα ένα "πσσσσστ" ακριβώς σαν αυτό που κάνουν τα σπρέι. Γυρνούσα κάθε φορά, τον κοιτούσα και αυτός είχε ένα απλανές βλέμμα προς την απέναντι πολυκατοικία. Εχθές βγαίνω πάλι στο μπαλκόνι, τον χαιρετάω και μόλις γυρνάω να μπω μέσα, ξαναγυρνάω το κεφάλι μου αμέσως προς τα πίσω και τον κοιτάζω. Και έχει παιδιά ένα σπρέι στα χέρια του, του λέω τι είναι αυτό Νότη, μου λέει για τις μύγες, του λέω άστα αυτά. Τι κάνεις εκεί. Να μη σας τα πολυλογώ παιδιά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;

Και μου πετάει και ποντικοφάρμακα.

Δημοσ.

Άμα είναι έτσι όπως τα λες ο τύπος πρέπει να είναι ψυχασθενής, θα προσεχα στην θέση σου και θα κλείδωνα την μπαλκονοπορτα :Ο

Δημοσ.

Του έκανες τίποτε ή είναι ντάης;

Είναι σε κανονικές διαστάσεις. Αλλά δεν του κάνω κάτι γιατί φοβάμαι τα αντίποινα.

Μια φορά τον είχα δει και μπαίνανε σπίτι του με μια παρέα με περίεργα ρούχα με χαλκάδες

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε, έχω ένα γείτονα που με ψεκάζει με ζιζανιοκτόνο και δεν ξέρω τι να κάνω, αν γίνεται να κινηθώ νομικά κλπ. Ακούστε να μου πείτε. Τον τελευταίο καιρό, όταν τον πετύχαινα στο μπαλκόνι και τον χαιρετούσα, λέγαμε τι κάνεις Νότη π.χ.-καλά κλπ., γυρνούσα εγώ να ξαναμπώ μέσα, και άκουγα ένα "πσσσσστ" ακριβώς σαν αυτό που κάνουν τα σπρέι. Γυρνούσα κάθε φορά, τον κοιτούσα και αυτός είχε ένα απλανές βλέμμα προς την απέναντι πολυκατοικία. Εχθές βγαίνω πάλι στο μπαλκόνι, τον χαιρετάω και μόλις γυρνάω να μπω μέσα, ξαναγυρνάω το κεφάλι μου αμέσως προς τα πίσω και τον κοιτάζω. Και έχει παιδιά ένα σπρέι στα χέρια του, του λέω τι είναι αυτό Νότη, μου λέει για τις μύγες, του λέω άστα αυτά. Τι κάνεις εκεί. Να μη σας τα πολυλογώ παιδιά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;

Και μου πετάει και ποντικοφάρμακα.

>be home chilling

>go to the balcony

>see neighbor, say hi

>turn around to walk in

>hear spraying

>turn and see neighbor holding parasite spray

>ask him what's this about

>says it's nothing

>realize i've been a cockroach all along

>it was the best day ever

Δημοσ.

καιρο ειχε να ανοιξει τετοιο θέμα στο ινσόμνια!

και για να σοβαρευτουμε ψέκασε τον και συ με aroxol MEC και οταν θα παει στη φωλια του θα ψοφήσουν και οι υπολοιπες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...