Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δε παίρνει γενικεύσεις κάτι τέτοιο. Π.χ. σου βιάζω την εννιάχρονη κόρη σου, εσύ παίρνεις την καραμπίνα και αδειάζεις ένα κουτί φυσίγγια πάνω μου. Είσαι δολοφόνος. Είσαι όμως και ψυχασθενής, ή μήπως εγώ είμαι (ήμουν) τέτοιος;

Χαχ.

Αυτό μου θύμισε τη διαφήμιση του F2G.

Όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ εκτός από αυτούς που σκοτώνουν για την πατρίδα, αυτούς που σκοτώνουν για την τιμή τους, αυτούς που σκοτώνουν επειδή τους έβλαψαν την οικογένεια, αυτούς που σκοτώνουν γιατί τους έβλαψαν την περιουσία, αυτούς που σκοτώνουν από έρωτα, αυτούς που κάνουν ευθανασία κ.ο.κ.

Δημοσ.

διαβαζοντας αυτο το topic , Link ισως οι ψυχασθενεις να ειναι δολοφονοι , ενω οι δολοφονοι μπορει να μην ειναι και ψυχασθενεις!!! :o :/

Δημοσ.

διαβαζοντας αυτο το topic , Link ισως οι ψυχασθενεις να ειναι δολοφονοι , ενω οι δολοφονοι μπορει να μην ειναι και ψυχασθενεις!!! :o :/

Για κάνε μου το μονόλεπτα ρε Πάνο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβάζοντας αυτό το topic, κάποιος μπορεί να γίνει και δολοφόνος και ψυχασθενής.

Δημοσ.

Διαβάζοντας αυτό το topic, κάποιος μπορεί να γίνει και δολοφόνος και ψυχασθενής.

Όποιος διαβάσει αυτό το τόπικ και το πάρει στα σοβαρά, πρέπει να μπεί σε ίδρυμα για καθυστερημένους.

Δημοσ.

κοίταξε οι περισσότεροι που σκοτώνουν κόσμο δεν είναι κ πολύ καλά στο μυαλό τους αλλά αν για παράδειγμα σκοτώσεις ενώ βρίσκεσαι σε άμυνα είναι εντάξει πάνω κάτω.υπάρχουν πολλές γνώμες αν κ πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε το σωστό.

για τους φίλους που λένε ότι αν το κάνεις για γυναίκα,πατρίδα η επειδή δεν το επιτρέπει η εκκλησια.πρώτον για γυναίκα θα ήταν χαζό,για την πατρίδα θεωρείσαι εγκληματίας μόνο που παίρνεις μέρος στα λόγια κάποιου κ σκοτώνεις για να ζήσουν αυτοί καλά κ για την εκκλησία που ξέρεις ότι ισχύουν όλα αυτά.

με λίγα λόγια πρέπει να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος,δεν είναι σωστό να το κάνεις εκτός αν απειληθεί η ζωή αν χρειαστεί μόνο για να σωθείς.

Δημοσ.

Δύσκολο ερώτημα.

Εξαρτάται από το έγκλημα, τα κίνητρα, την ψυχολογία της στιγμής καθώς και τον τρόπο δολοφονίας του δράστη.

Πιστεύω όσοι το κάνουν το έχουν στο αίμα τους.

με λίγα λόγια πρέπει να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος,δεν είναι σωστό να το κάνεις εκτός αν απειληθεί η ζωή αν χρειαστεί μόνο για να σωθείς.

Σωστό. Έγκλημα είναι και να σκοτώσεις για μια γυναίκα ή για την πατρίδα σου ή και για το παιδί σου ή και για να επιβιώσεις ή και για μια θέση πάρκινγκ. Ναι μεν καταλαβαίνω και υποστηρίζω πολλούς που λένε πχ θάνατο στους παιδόφιλους αλλά προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω και πάνω απ όλα πρέπει να σκεφτόμαστε ως άνθρωποι. Μεγάλη κουβέντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιος διαβάσει αυτό το τόπικ και το πάρει στα σοβαρά, πρέπει να μπεί σε ίδρυμα για καθυστερημένους.

ennoeitai :shock:

ΥΓ. ελλ.

Δημοσ.

Συνήθως είναι άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Πρέπει να υπάρχει πολύ καταπιεσμένη οργή μέσα στους για να φτάσουν στο σημείο να σκοτώσουν κάποιον.

Άλλες φορές προϋπάρχει η ψυχική ασθένεια ειδικά σε περιπτώσεις σαν αυτή του Σκανδιναβού που σκότωσε 80 μετανάστες... ενώ άλλες φορές δημιουργείται από κακοτυχίες της ζωής ή κάποια πρόκληση. Για παράδειγμα η απώλεια ενός συγγενικού προσώπου μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες κατάλληλες για ψυχ. ασθένεια και για προσπάθεια εκδίκησης.

Πάντα υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις π.χ φόνος εξ αμελείας.

Ο φόνος κατά την διάρκεια ενός πολέμου θεωρείται αυτοάμυνα γιατί εκεί ενεργεί το ένστικτο αυτοσυντήρησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...