vk13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Kαλησπέρα σε ολους καταρχάς. Σκέφτομαι με μια γνωστή μου το άνοιγμα ενός καταστήματος ηλεκτρονικού όπου θα πουλάμε παραδοσιακά είδη, σαπούνια, αλοιφές, μέλι, γλυκά κουταλιού κτλπ . Και θέλω έτσι να ρωτήσω νομοθετικά τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλάει τα προιόντα του; Γιατί πχ για να ανοίξεις κανονικό μαγαζί ξέρω ότι πληρώνεις μαλιοκέφαλα στο κράτος για φορολογίες άδειες κτλπ... Για ηλεκτρονικό κατάστημα τι απαιτείται; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη έτσι για να πάρουμε μια γεύση.
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 επιχειρηματικες γνώσεις δεν εχω αλλα το να εμπορευεσαι τροφιμα μεσω ιντερνετ/ταχυδρομειου ισως σου δημιουργησει προβλημα στο θεμα της αδειας και δεν πιστευω να ειναι τοσο απλο. το να ανοιξεις ενα απλο ηλεκτρονικο καταστημα με οτιδηποτε αλλο εκτος απο τροφιμα πιστευω ειναι πολυ πιο απλο δεν εχω κατι αλλο πιο συγκεκριμενο δεν ειμαι ειδικος ουτε κατι ας μιλησουν οι κατεχοντες το θεμα
dreamercon Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν πάντως θες κατάστημα που εμπορεύεται τρόφιμα, θα χρειαστείς μεταξύ άλλων και εξέταση κοπράνων... http://www.nytimes.com/2012/03/19/world/europe/in-greece-business-rules-can-puzzle-entrepreneurs.html?pagewanted=all
xlapacas Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Kαλησπέρα σε ολους καταρχάς. Σκέφτομαι με μια γνωστή μου το άνοιγμα ενός καταστήματος ηλεκτρονικού όπου θα πουλάμε παραδοσιακά είδη, σαπούνια, αλοιφές, μέλι, γλυκά κουταλιού κτλπ . Και θέλω έτσι να ρωτήσω νομοθετικά τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλάει τα προιόντα του; Γιατί πχ για να ανοίξεις κανονικό μαγαζί ξέρω ότι πληρώνεις μαλιοκέφαλα στο κράτος για φορολογίες άδειες κτλπ... Για ηλεκτρονικό κατάστημα τι απαιτείται; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη έτσι για να πάρουμε μια γεύση. φιλε ειναι πολυ καλη ιδεα μακαρι να το ανοιξεις και να παει καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα