Mampis-Froufrourovic Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εχω ακουσει απο παρα πολλους ανθρωπους και μορφωμενους μαλιστα και σπουδαιους επιστημονες να μιλανε για το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στις 21-12-2012 ημερα Παρασκευη και ωρα 13:13. Ποια η αποψη σας? Νομιζω πρεπει να το λαβουμε σοβαρα υποψη και να λαβουμε τα μετρα μας. Μπορουμε αραγε να κανουμε κατι η ειναι αναποφευκτο? Που βασιζονται αυτοι που το υποστηριζουν αυτο? Νομιζω με αυτα που διαβασα απο αρθρα εχει κατι να κανει με την θεωρια σχετικοτητας του Αινσταιν που προβλεπει οτι καποια στιγμη ο χρονος θα παψει να υπαρχει και η εντροπια θα γινει απειρη και ετσι ο χρονος θα τελειωσει και ο κοσμος δεν θα μπορει να υπαρξει πια. Φυσικος δεν ειμαι οποτε δεν μπορω να πω τιποτα για αυτο αλλα για να το λενε τοσοι σπουδαιοι επιστημονες κατι θα ξερουν και θα ειναι βασιμο. Ομως λενε οτι οι χωροχρονικες εξισωσεις της σχετικοτητας του Αινσταιν που δεν μπορεσε να τις λυσει ουτε ο ιδιος ειναι πολυ δυσκολες οποτε δεν ειναι και σιγουροι για οτι θα ερθει τελικα το τελος του κοσμου και μπορει να υπαρχουν λαθη αλλα υπαρχουν δυστυχως πολλες πιθανοτητες. γενικα ειναι μεγαλο μυστηριο για το τι θα γινει τοτε στις 21-12-2012. εγω παντως φοβαμαι πολυ για το αν εχουν δικιο αυτοι που τα λενε. καποιος φυσικος να μας κατατοπισει γιατι πλησιαζει η ωρα.
Mampis-Froufrourovic Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οτι να ναι φιλε κοροιδευετε και δεν το πιστευετε αλλα κρατατε και μια πισινη. ολα γινονται και αν γινει αυτο τοτε την βαψαμε. πως εισαι δηλαδη τοσο σιγουρος οτι οι εξισωσεις του αινσταιν λυνονται ετσι και δεν βγαζουν να τελειωνει ο χρονος τοτε? αν αυτοι που τα λενε εχουν δικιο τοτε αστα να πανε. κρατατε μια πισινη λοιπον και χαρειτε την ζωη ως τοτε γιατι ουτε θελω να το σκεφτομαι οτι θα ειναι το τελος.
aris1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φιλε μου δεν ξερω αν θα γινει τπτ τοτε.Εγω ενα θα σου πω με ειλικρινεια. Το 2009 εκει καπου κοιμομουν σπιτι της τοτε κοπελας μου με ξυπναει τοτε τρομαγμενη και μου λεει τι ημερομηνιες ειναι αυτες που ελεγες στον υπνο σου; Μεχρι να καταλαβω τι εννοουσε υπηρχε μια συγχηση γιατι παραμιλαγα και φυσικα δεν ημουν εγω ο ιδιος ξυπνιος να το ακουω. Παντως μου ειπε οτι ειπα 21-12-2012 η δευτερη ημερομηνια και η πρωτη ηταν νοεμβριος του 2012 παλι παλι αλλα δεν θυμαμαι ποσο του Νοεμβρη... Θα μου πεις μπορει να λες και μαλακιες.Φυσικα θα σου πω forum ειναι εδω και ειμαστε αγνωστοι. Συνομοσιολόγος δεν ειμαι παλι,ουτε βλεπω οράματα,ουτε ποτε εψψαχνα ημερομηνιες,εννοιες,καταστροφές,προφητίες κτλπ. Παντως το τοπικ σου οταν ειδα ημερομηνια μου το θυμησε αυτο το περιστατικό.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλά έχω βαρεθεί να ακούω τέτοια περί καταστροφής του κόσμου. Διάβαζα συνέχεια οτι μόλις μπούμε στο 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου επειδή μέχρι τότε έχουν καταγεγραμμένες ημερομηνίες κάτι αρχαία ημερολόγια τον Μάγιας... την φάγαμε την καραμέλα, τώρα υπάρχει και συγκεκριμένη ημέρα/ώρα με βάση κάποιους άλλους. Οτι είναι να γίνει ας γίνει. Εκτός αυτού είναι γελίο να μιλάμε οτι πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας όταν μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου. Η έννοια κόσμος είναι πολύ γενική. Εννοεί όλο το σύμπαν? Όλο τον πλανήτη Γή? Ή καταστροφές εντός της Γής π.χ σεισμοί σε διάφορα σημεία του πλανήτη? Όταν καταφέρουν και επιλύσουν αυτές τις εξισώσεις του Αϊνσταην τα λέμε πάλι τότε.
Mampis-Froufrourovic Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φιλε μου δεν ξερω αν θα γινει τπτ τοτε.Εγω ενα θα σου πω με ειλικρινεια. Το 2009 εκει καπου κοιμομουν σπιτι της τοτε κοπελας μου με ξυπναει τοτε τρομαγμενη και μου λεει τι ημερομηνιες ειναι αυτες που ελεγες στον υπνο σου; Μεχρι να καταλαβω τι εννοουσε υπηρχε μια συγχηση γιατι παραμιλαγα και φυσικα δεν ημουν εγω ο ιδιος ξυπνιος να το ακουω. Παντως μου ειπε οτι ειπα 21-12-2012 η δευτερη ημερομηνια και η πρωτη ηταν νοεμβριος του 2012 παλι παλι αλλα δεν θυμαμαι ποσο του Νοεμβρη... φιλε μου αυτο ειναι μεγαλο σημαδι!!!!! με κανεις και φοβαμαι παραπανω. αν ειπες 21-12-2012 στον υπνο σου τοτε κατι περιεργο θα γινει τοτε και αρα εχουμε κατι σημαδιακο!! αυτα τα ειπες στην δημοσιοτητα? αυτα πρεπει να τα ξερει ο κοσμος και να μην αποσιωπουνται. ισως βεβαια και δεν μπορουμε να παρουμε κανενα μετρο και ολα να ειναι αναποφευκτα. μακαρι να μην γινει τιποτα αλλα αν λες αληθεια τοτε αυτα ειναι σημαδια των καιρων. να πω επισης για αυτους που δεν ξερουν οτι τα ονειρα ειναι παρα πολλες φορες προφητικα και μερικοι ανθρωποι εχουν αυτο το χαρισμα. εσυ φιλε αρη ειχες στο παρελθον ονειρα που βγηκαν? ισως εχεις αυτο το χαρισμα. για να καταληξουμε καπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις