ffilz Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Λοιπόν το πρόβλημα είναι λίγο δύσκολο Έχω δύο κάρτες ήχου. Η μία είναι on board 5.1 και η άλλη εξωτερική της line6 για ηλεκτρική κιθάρα. Η εξωτερική τρέχει μόνο με το σχετικό πρόγραμμα της line6 Pod Farm, και είναι συνδεδεμένη με δύο ηχεία για να αποδίδουν καλά την κιθάρα και το distortion. Η on board είναι συνδεδεμένη με τα 5,1 της creative. Ερώτημα: πως μπορώ ταυτόχρονα να ακούω την κιθάρα στα δύο ηχεία της line6 και το μουσικό κομμάτι στα 5.1 ηχεία της on board ταυτόχρονα? Δηλαδή τα δύο ηχεία να παίζουν μόνο κιθάρα και τα 5,1 ότι κομμάτι παίζει το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής (χρησιμοποιώ το media player χωρίς ιδιαίτερο λόγο) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Γιατί;τώρα αν παίξεις κάτι στα 5.1 διακόπτεται η κιθάρα;;;
ffilz Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 βασικά κάθε φορά επιλέγει default κάρτα ήχου και αναπαράγει και την κιθάρα και το media player από μία κάρτα ήχου και βέβαια απο τα ανάλογα ηχεία. δηλαδή ή ακούω από τα 5.1 κιθάρα και μουσικό κομμάτι ή από τα 2 ηχεία. εγώ θέλω να ακούω ταυτόχρονα το καθένα από τα ηχεία του
xlomo Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ακριβώς θέλεις αλλά... δοκίμασε να βάλεις default κάρτα ήχου την εξωτερική(Αν δεν ξέρεις πως ρώτα), και μετά πήγαινε στο media player. Tools -> Options στο tab devices επέλεξε τα speakers και πάτα properties, και εκεί που σου λέει audio device βάλε την onboard.
Lost1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Χρειαζεσαι ενα προγραμμα που απο εκει θα επιλεγεις ποια καρτα ηχου θα χρησιμοποιει για ηχεια και ποια για εγγραφη , ασχετα τι ρυθμισεις εχουν / κανουν τα windows , το προγραμμα που εχεις δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια , θα σου προτεινουν καποιο ...
ffilz Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 xlomo νομίζω ότι γίνεται δουλειά αν και κάποιες φορές κολάει και πρέπει να επιλεγώ από την αρχή. σε ευχαριστώ πάντως Lost1 αν μπορείς να μου πεις κάποιο θα βιηθήσεις γιατί δεν έχω ιδέα από τέτοια προγράμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα