Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο σε όλo τον κόσμο σταματα το δίκτυο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παλεύετε?

Δημοσ.

θα κατσω να διαβασω ολα αυτα τα βιβλια που δεν βρηκα χρονο να διαβασω γιατι ολο κατι εκανα στο νετ αλλα φοβαμαι οτι αυτη η φαση βιβλιοφαγιας θα κρατησει αντε 1-2 βδομαδες.μετα τι θα γινει? :fear:

δεν εχω κατσει ποτε χωρις ιντερνετ πανω απο 2 βδομαδες για να ξερω τα συμπτώματα..

Δημοσ.

@ts στρατο δεν εκανες?!

Παιρνεις τα τηλ οσων θες να διατηρησεις επικοινωνια και ουτε γατα ουτε ζημια οσο καιρο και να μεινεις χωρις νετ. Ως προς το θεμα της εξαρτησης παντα. Διοτι κατα τ'αλλα σε καποια ζητηματα σε παει πισω, οπως πχ αναζητηση πληροφοριων και τα σχετικα.

Δημοσ.

Θα προσαρμοστούμε. Όπως ζούσαμε πριν από 6-7 χρόνια θα είμαστε... δεν είναι τόσο παλιά η έλευση του απεριόριστου ιντερνετ.

Θα διαβάζουμε κάνα βιβλίο περισσότερο (αντί να googla-ρουμε επιφανειακά ένα ζήτημα) και θα βγαίνουμε έξω.

Πραγματικά τα τελευταία 1-2 χρόνια μπαίνω στο νετ απλά από συνήθεια. Δεν υπάρχει κάτι που να σου κινεί την εντύπωση πια. Ακόμη και τα ειδησιογραφικά μμε του ιντερνετ ακολουθούν την πορεία των έντυπων μέσων (κουτσομπολιά-προπαγάνδα κλπ).

Δημοσ.

Προετοιμάζομαι χρόνια γι αυτή τη στιγμή συσσωρεύοντας ταινίες και παιχνίδια. Το χειρότερο πλήγμα θα είναι η εργασία που θα ναι πακέτο και η ενημέρωση που θα πρέπει να το γυρίσω σε εφημερίδα και ραδιόφωνο. Για την επικοινωνία δεν είναι το βασικό μου μέσω ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Πριν από 6-7 χρόνια είχα ήδη DSL για 2-3 χρόνια και πριν από αυτό dial up για άλλα 5-6. Οπότε πάμε πολύ πίσω για να μιλάμε για εποχή χωρίς internet.

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο σε όλo τον κόσμο σταματα το δίκτυο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παλεύετε?

Εχω ενα μπιστόλι με 1 σφαίρα μέσα που γράφει το ονομα μου γι' αυτο και μόνο το λόγο. Μια μέρα που ειχα αποσυνδέσεις ετοιμάστηκα για να αφαιρέσω τη ζωη μου, τελικά πρόλαβε ο τεχνικός του οτε και εφτιαξε τη συνδεση.

Δημοσ.

No internet = Μηδενική ενημέρωση.

Ζεις, αλλά αποκωμένος από την πραγματικότητα, μέσα στο καβούκι σου. Τουλάχιστον όσον αφορά θέματα που δεν αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον.

Δημοσ.

Θα Το ρίξουμε στο Έξω......πλάκα πλάκα εγω θέλω να κλείσει το Facebook δεν μπορω άλλη ρουφιανια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...