Eagle_IIz Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 καλησπέρα σας πρόσφατα απέκτησα ένα player αναπαραγωγής mp4 στο αμάξι μου και είδα τα video clip που κατεβάζω από το youtube η ένταση της μουσικής σε πολλά video clip είναι πολύ χαμηλή σε ορισμένα άλλα όχι και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα που να του δίνω το link και το ποσοστό ενίσχυσης που θα κάνει στον ήχο. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εγώ δουλεύω το aTube Catcher.
jim_p Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αυτο που θες να κανεις απαιτει επεξεργασια του ηχου στο βιντεο, οποτε το προβλημα δεν ειναι ενα προγραμμα που θα κατεβαζει το βιντεο αλλα ενα προγραμμα που θα κανει normalise στον ηχο του βιντεο. Αν δεν κανω λαθος, το avidemux εχει κατι τετοιο, εφοσον δεν θες να χωρισεις τον ηχο απο το βιντεο και να τον επεξεργαστεις μονο του.
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Έχει gain το avidemux αλλά δεν έχει λειτουργία batch,με το XmediaRecode μπορείς να βάλεις πολλά βίντεο σε λίστα να τα μετατρέψεις σε κάτι που υποστηρίζει το Mp4 σου και παράλληλα να δώσεις και gain,μάλιστα κάνει normalize δηλαδή θα τα κάνει να είναι όλα στο ίδιο επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα