Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε επί δέκα χρόνια πουλουσα τσάντες, τουλάχιστον για ποιότητα ξέρω. :lol:

Manboobs?

βρε για την ποιοτητα οκ, αλλα δεν κοιτανε οι γυναικες την ποιοτητα οταν τους αρεσει μια τσαντα. :-D εκτος αν ειναι τελειως ξεφτυλισμενη ποιοτητα.

Δημοσ.

Οταν μιλάμε για μόδα καλό είναι να συμβουλευτείς μία φίλη της κοπέλας σου. Ή να πας και καμια φορά για ψώνια μαζί της ώστε να δείς τι μπανίζει. Τα ρούχα είναι περίεργη ιστορία, κατα 60% δεν θα της αρέσει. Εμένα που είμαι και ΠΑΡΑ πολυ εύκολος κατα 60% δεν μου αρέσουν αυτά που μου φέρνουν όσον αφορά ρούχα γιαυτό και σταμάτησαν απο όταν ήμουν στο δημοτικό.

Δημοσ.

Κι έγω είμαι εύκολος, όταν μου παίρνουν αυτά που θέλω και μου κάνουν όλα τα χατήρια. Εξαιρετικά εύκολος, τόσο που ξεχνάω πως είναι στριμμένος, γεροπαράξενος. :D

Δημοσ.

Εϋκολος εννοώ οτι έχω πολυ συγκεκριμένο στύλ και άμα με ξέρεις 10% μπορείς να βρείς κάτι που να μου αρέσει. Αλλα το θέμα είναι οτι ειδικά οι συγγενείς δεν σου παίρνουν κάτι που να σου αρέσεις αλλα κάτι που να αρέσει σε αυτούς.

Δημοσ.

όσο για τις long champ, μεγάλη γκομενοπαγίδα. Go for it, υπάρχουν κάτι μικρούλες διακριτικές που έχουν και δέρμα. Αυτές να κοιτάς, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φτάνουν τα χρήματα που αναφέρεις.

Take my word, γριά κουφάλα.

@ροτεν πλάκασουκανα. Μη μου απαντάτε σοβαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...