flogerakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αγαπητοί συμφορουμίτες γεια σας. Ξεκινώ αυτό το θέμα καθώς πολλοί λένε «ο υπολογιστής μου έχει αρχίσει να κολλάει» η « ο υπολογιστής μου μάλλον έχει πιάσει ιό» η «αργεί να ξεκινήσει, αργεί να κλείσει» η απλά «σέρνετε το pc» και πολλά άλλα που ακούγονται. Όταν σε τέτοιες περιπτώσεις που ο υπολογιστής είναι σε μαύρο χάλι, τι ενέργειες μπορούμε να κάνουμε ώστε να πάρει πνοή, ώστε να αποφύγουμε την λύση του format. Γενικότερα ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουμε ώστε μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο. Απόψεις λοιπών περί συντήρηση – ανανέωση του υπολογιστή.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πού μπορεί να οφείλονται λες λογικά. Ελλιπής μνήμη: Παρατηρείται το φαινόμενο οι χρηστες μαζικά να εγκαθιστούν από άγνοια ή μόδα windows 7 σε κάτι χρεπια με 1gb ram. Προφανώς το μηχάνημα θα γίνει πιο αργό. Λύση: Ή XP ή προσθήκη μνήμης. Σκληρός δίσκος: Σκανάρισμα με το hd sentinel. Ανασυγκρότηση, αν χρειάζεται. Ιός: Σκανάρισμα με το malwarebytes και το εκάστοτε αντιικό. Windows: Πιθανόν να έχει μαζευτεί τόση σαβούρα που μια φρέσκια εγκατάσταση των win να είναι απαραίτητη.
stm00192 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Προσθήκη στα του βροντόσαυρου απο πάνω πριν καταφύγουμε στην λύση του φορματ. Τρεχουμε μια στο τοσο κανενα ccleaner για να καθαρισουμε registry και temp files.. Απεγκαθηστούμε συχνά προγράμματα τα οποια δεν χρησιμοποιουμε.. Βλεπουμε απο το msconfig τι έχει οριστείνα ξεκιναει μαζι με τα windows και απενεργοποιούμε ότι δεν χρειάζομαστε!!
alex89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για εμένα όσο καλό μηχάνημα και αν έχεις, αν κάνεις εγκαταστάσεις γραμμών εργαλείων στον browser και κάνεις εγκατάσταση και απεγκατάσταση σε προγράμματα πολλά ε θα γίνει η registry μπάχαλο. Αν βάζεις και πολλά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και επιβαρύνεις τους πόρους του συστήματος, τότε πρέπει να αλλάξεις τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα