PETROS13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ! Έχει ένας φίλος μου πρόβλημα με το pc του (4 πύρηνος) ati 4850x2 και για οθόνη μια οθόνη τηλεόρασης 32¨. Το πρόβλημα που έχει είναι το εξής : ενώ παίζει όλα τα παιχνίδια σε υψηλή ανάλυση χωρίς πρόβλημα ή κολλήματα (ή σπάνια κάνα κόλλημα) όταν αφήνει κάποιο παιχνίδι στο pause για κάμποση ώρα ή στο αρχικό μενού κολλάει όλο το pc και με επανεκκίνηση μόνο φτιάχνει. τι λέτε ότι μπορεί να είναι? έχουμε δοκιμάσει καθάρισμα, τεστ για έλεγχο θερμοκρασίας που για γραφικών φτάνει τα 75 περίπου σε full load , νέους drivers και το πρόβλημα παραμένει. κάτι άλλο που μπορούμε να δοκιμάσουμε? τα στοιχεία του pc είναι τροφοδοτικό. Tagan 1300 watt mobo Asus P5Q PRO Intel quad core 2,8 ghz 4gb ram ati 4850x2 hdd wd 640gb Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από PETROS13
PETROS13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Από τι αποτελείτε το pc? Αναλυτικά ενημέρωσα το αρχικό ποστ με τα στοιχεία
flogerakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν έχει windows 7 πήγαινε στον πινάκα ελέγχου, επιλογές παροχής ενεργείας, βαλέ υψηλές επιδόσεις, και αναστολή λειτουργίας και επιδόσεις επέλεξε ποτέ. Επίσης κανε μια δοκιμή την στιγμή που κολαει να κάνεις ενα restart οθόνη και οχι τον υπολογιστή, γτ σε τέτοιες περιπτώσεις, τουλάχιστον η LG που εχω εγω παγώνει καμοια φορα, κ με ρεσταρτ ξεμπλοκαρει. Ποιον wd έχεις ακριβώς...???
PETROS13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν έχει windows 7 πήγαινε στον πινάκα ελέγχου, επιλογές παροχής ενεργείας, βαλέ υψηλές επιδόσεις, και αναστολή λειτουργίας και επιδόσεις επέλεξε ποτέ. Επίσης κανε μια δοκιμή την στιγμή που κολαει να κάνεις ενα restart οθόνη και οχι τον υπολογιστή, γτ σε τέτοιες περιπτώσεις, τουλάχιστον η LG που εχω εγω παγώνει καμοια φορα, κ με ρεσταρτ ξεμπλοκαρει. Ποιον wd έχεις ακριβώς...??? Ωραία , θα του πω να τα δοκιμάσει αυτά. WD που είχε βγει το 2007 640gb. δεν είναι σίγουρος ποιο μοντέλο είναι ακριβώς. θα του αν είναι να το κοιτάξει για να σας πω. παίζει να ετοιμάζεται ο δίσκος να τα τινάξει και να το κάνει αυτό ;
driftingcris Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δες και θερμοκρασιες. Εμενα ο σκληρος μου οταν ανεβασει θερμοκρασια κανει κατι τετοια. Πες μας θερμοκρασιες για τα παντα με το hw monitor. Και σε idle και Ingame
flogerakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ωραία , θα του πω να τα δοκιμάσει αυτά. WD που είχε βγει το 2007 640gb. δεν είναι σίγουρος ποιο μοντέλο είναι ακριβώς. θα του αν είναι να το κοιτάξει για να σας πω. παίζει να ετοιμάζεται ο δίσκος να τα τινάξει και να το κάνει αυτό ; Άπλα ρώτησα για τον δίσκο επειδή οι wd caviar green σταματάνε την λειτουργιά τους αν δεν τους χρησιμοποιείς για λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα