laikos123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παιδιά έχω πολλά άλατα στο σώμα μου και κάνω αυτο το σπαστηκό κρακ-κρακ... Ξέρει κάποιος πως θα τα αφαιρέσω απο το σώμα μου;Δεν είμαι και πάρα πολυ της γυμναστικης αλλα δεν πιστεύω πως δεν γυμνάζομε όσο θα πρέπει... αν μπορεί κάποιος ίσως με κάποια δίετα ας το κάνει γιατι μου έχουν σπάσει τα νεύρα... ΥΓ. δεν θέλω κάποια βότανα γιατί τα φοβάμε. Επίσεις ουτε φάρμακα.Άν είναι κάποιο τσάι κλπ.[normal και όχι του φαρμακείου(που και αυτο θεωρείτε βότανο)] είναι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Lol έγραψα το οργανισμός με "η" ^^^ ανδ μπορει κάποιος moderator να το αλλάξει γιατι δεν ξέρω πως...
traganeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Calgon!!! Το συνιστούν και 22 κατασκευαστές πλυντηρίων
laikos123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 καλή φάση... ^^^^ έλα σοβαρά... διάβασα κάπου πως το φασκόμηλο βοηθάει... θα το δοκιμάσω και βλέπω!
traganeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό οτι το κρακ κρακ στα δάχτυλα πχ είναι άλατα. *Αν κάνουν κρακ κρακ και τα γόνατά σου πήγαινε σε έναν ορθοπεδικό νατα κοιτάξει
laikos123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 κανουν τα δάχτυλα οι αγκόνες η πλάτη και τα γόνατα.Σίγουρα άλατα παίζει να είναι. ένας συμμαθητής μου λέει είναι απο την πολή γυμναστική(που δεν κάνω).Πάντος τα νιώθω τα άλατα και αυτο με το calgon ωραίο θα ήταν να υπήρχε και στους ανθρώπους
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 κανουν τα δάχτυλα οι αγκόνες η πλάτη και τα γόνατα.Σίγουρα άλατα παίζει να είναι. ένας συμμαθητής μου λέει είναι απο την πολή γυμναστική(που δεν κάνω).Πάντος τα νιώθω τα άλατα και αυτο με το calgon ωραίο θα ήταν να υπήρχε και στους ανθρώπους γιατρε, μην λες μπουρδες: http://en.wikipedia.org/wiki/Cracking_joints
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 γιατρε, μην λες μπουρδες: http://en.wikipedia.org/wiki/Cracking_joints Θα αμφισβητήσεις τον συμμαθητή του;
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 γιατρε, μην λες μπουρδες: http://en.wikipedia.org/wiki/Cracking_joints σπαω δαχτυλα χεριων, ποδιων, αριστερο αστραγαλο (ο δεξης δεν μου καθεται), σβερκο, καμια φορα γονατα και λεκανη μπορει να σπασει απο μονη της. γιατρε μου ειμαι καλα;
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 κανουν τα δάχτυλα οι αγκόνες η πλάτη και τα γόνατα.Σίγουρα άλατα παίζει να είναι. ένας συμμαθητής μου λέει είναι απο την πολή γυμναστική(που δεν κάνω).Πάντος τα νιώθω τα άλατα και αυτο με το calgon ωραίο θα ήταν να υπήρχε και στους ανθρώπους μαλλον η γυμναστικη ειναι μονο στο ενα χερι
ennoeitai Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λαικέ καταρχήν πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε για να μην πέσει παραπάνω αλάτι, γιατί βλέπεις τώρα τι μπορεί να γίνει; Τελοσπάντων, τώρα που έχεις γίνει σαλαμούρα, να πίνεις νερό συνέχεια μέχρι να αραιώσει το αλάτι και να έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αλλά να δοκιμάζεις πάλι. Μη φτάσεις στο άλλο άκρο και γίνεις ανάλατος.
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Το θέμα εδώ δεν έιναι καθόλου σοβαρό. Καλύτερα να πας σε κάποιον ορθοπεδικό να τον ρωτήσεις για το πρόβλημα σου. Και κατα πάσα πιθανοτητα δεν οφείλεται σε άλατα.
ennoeitai Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 [...] Δεν έιναι σοβαρό κατευθείαν. Μια πλάκα πήγαμε να κάνουμε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλά δεν μπορούνε να βάλουν έναν άνθρωπο μέσα σε αξονικό τομογράφο, και να του πούνε να αρχίσει να σπρώχνει και να τραβάει τα δαχτυλά του, για να λύσουν το μυστήριο; Μόνο φακελάκια ξέρουν να τσεπώνουν; Το φάρμακο για τον καρκίνο γιατί το κρύβουν; Το κρυολόγημα γιατί δεν το έχουν θεραπεύσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα