Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Βλεπω τελευταια διαφορες προσφορες σε ξενοδοχεια απο site τυπου http://soby.gr/.

Εχει χρησιμοποιησει κανεις καμια τετοια προσφορα για να παει διακοπες;

Εχω χρησιμοποιησει προσφορα απο kingdeals για burger αλλα τωρα να αγορασεις μια προσφορα 200 ευρω και να εκτυπωσεις ενα ρ κουπονι μου φαινεται περιεργο

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα,

Βλεπω τελευταια διαφορες προσφορες σε ξενοδοχεια απο site τυπου http://soby.gr/.

Εχει χρησιμοποιησει κανεις καμια τετοια προσφορα για να παει διακοπες;

Εχω χρησιμοποιησει προσφορα απο kingdeals για burger αλλα τωρα να αγορασεις μια προσφορα 200 ευρω και να εκτυπωσεις ενα ρ κουπονι μου φαινεται περιεργο

Ναι, έχω πάει δυό-τρεις φορές διακοπές μέσω προσφορών, εντός Ελλάδας, τις οποίες βρήκα από το Soby. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλά ψάχνε καλά το ξενοδοχείο, μη στηριζεσαι μόνο στο τι λέει η προσφορά. Πολλές αρχικές τιμές είναι τσιμπημένες και τα ξενοδοχεία δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν! Μπορείς να βρεις πάντως καλές προσφορές.

Δημοσ.

Μια χαρα θα βρεις και καλές προσφορές απλα θέλει αρκετό ψάξιμο το θέμα, δες τα ξενοδοχεία και τσεκαρε τα στο ίντερνετ.... Μια φίλη μου εχει παει θα την ρωτήσω και θα σου πω

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι προσφορες.απλα με τετοιες προσφορες οταν θα πας στο ξενοδοχειο,δεν θα σου δωσουν και το καλυτερο δωματιο.δηλαδη ας πουμε εαν πας σε ενα ξενοδοχειο με πολλους ορφους,μην περιμενεις οτι θα σε βαλουν πανω πανω.

Δημοσ.

Ναι, έχω πάει δυό-τρεις φορές διακοπές μέσω προσφορών, εντός Ελλάδας, τις οποίες βρήκα από το Soby. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

η διαδικασια ειναι πληρωνω,εκτυπωνω και μετα παιρνω τηλεφωνο το ξενοδοχειο?'Η απλά παω με το κουπονι και ολα οκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...