barrcode Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλησπερα, Βλεπω τελευταια διαφορες προσφορες σε ξενοδοχεια απο site τυπου http://soby.gr/. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καμια τετοια προσφορα για να παει διακοπες; Εχω χρησιμοποιησει προσφορα απο kingdeals για burger αλλα τωρα να αγορασεις μια προσφορα 200 ευρω και να εκτυπωσεις ενα ρ κουπονι μου φαινεται περιεργο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλησπερα, Βλεπω τελευταια διαφορες προσφορες σε ξενοδοχεια απο site τυπου http://soby.gr/. Εχει χρησιμοποιησει κανεις καμια τετοια προσφορα για να παει διακοπες; Εχω χρησιμοποιησει προσφορα απο kingdeals για burger αλλα τωρα να αγορασεις μια προσφορα 200 ευρω και να εκτυπωσεις ενα ρ κουπονι μου φαινεται περιεργο Ναι, έχω πάει δυό-τρεις φορές διακοπές μέσω προσφορών, εντός Ελλάδας, τις οποίες βρήκα από το Soby. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
djcat Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Απλά ψάχνε καλά το ξενοδοχείο, μη στηριζεσαι μόνο στο τι λέει η προσφορά. Πολλές αρχικές τιμές είναι τσιμπημένες και τα ξενοδοχεία δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν! Μπορείς να βρεις πάντως καλές προσφορές.
fuku Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μια χαρα θα βρεις και καλές προσφορές απλα θέλει αρκετό ψάξιμο το θέμα, δες τα ξενοδοχεία και τσεκαρε τα στο ίντερνετ.... Μια φίλη μου εχει παει θα την ρωτήσω και θα σου πω
mastor10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 και για αυτες τις προσφορες οι ημερομηνίες ειναι fix? δηλαδη δεν ειναι οποτε θελω εγω να παω?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μια χαρα ειναι οι προσφορες.απλα με τετοιες προσφορες οταν θα πας στο ξενοδοχειο,δεν θα σου δωσουν και το καλυτερο δωματιο.δηλαδη ας πουμε εαν πας σε ενα ξενοδοχειο με πολλους ορφους,μην περιμενεις οτι θα σε βαλουν πανω πανω.
barrcode Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ναι, έχω πάει δυό-τρεις φορές διακοπές μέσω προσφορών, εντός Ελλάδας, τις οποίες βρήκα από το Soby. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. η διαδικασια ειναι πληρωνω,εκτυπωνω και μετα παιρνω τηλεφωνο το ξενοδοχειο?'Η απλά παω με το κουπονι και ολα οκ?
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τηλεφωνείς για να κάνεις την κράτηση, να δεις εάν υπάρχει διαθεσιμότητα τις ημέρες που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα