Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο να εχει φαει κρεας απο τον Αμπτουλ τον αραπη και αλλο απο cheetos τυρογαριδακι. Ο αριθμος απλα αυξανει τις πιθανοτητες μια γυναικα να εχει φαει τον Αμπτουλ τον αραπη. Σε καθε περιπτωση η ερωτηση ειναι αρκετα παγιδα.

[spolier]

Μια πρωην μου οταν την ειχα ρωτησει με ποσους πηγε εκει στην Αγγλια οταν σπουδαζε (ηταν μεγαλυτερη απο εμενα) μου ειπε οτι ειχε παει μεσα σε 4 χρονια με 11 ανδρες μεταξυ αυτων και 2 μαυρους μονο και μονο για την εμπειρια. Βεβαια αυτο που λενε "once you go black you never go back" δεν ισχυει (αν θελουμε το πιστευουμε αυτο) για την ιδια γιατι τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι δεν νοιαζονταν για το τι κανανε αρκει να τον εχωναν καπου γρηγορα γιατι υπηρχε προβλημα με τη διαρκεια.

πολλες ανασφαλειες και λιγα spoiler...? :confused:

οτι ναναι ομως...

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ας μιλησουμε σοβαρα ομως [men only]

πως αντιμετωπιζετε εχθρικες γκομενες που δεν ειναι fuckable [και σας κατσικονονται]...

δεν θελετε να τις φυτεψετε στον τοιχο ή ειμαι μονο εγω?

Δημοσ.

ας μιλησουμε σοβαρα ομως [men only]

τι αντιμετωπιζεται εχθρικες γκομενες που δεν ειναι fuckable [και σας κατσικονονται]...

δεν θελετε να τις φυτεψετε στον τοιχο ή ειμαι μονο εγω?

εννοεις "πώς αντιμετωπίζετε"? Αλλιως δεν καταλαβαινω τι θες να πεις

Δημοσ.

Αν κατσικωμα εννοεις 'πεσιμο' (υποθετω αυτο λογω του 'εχθρικο' που ειπες) και δεν γουσταρεις μια απλα απορριπτεις με τον τροπο σου

Δημοσ.

Αν κατσικωμα εννοεις 'πεσιμο' (υποθετω αυτο λογω του 'εχθρικο' που ειπες) και δεν γουσταρεις μια απλα απορριπτεις με τον τροπο σου

τσου τσου

κατσικωμα σε θεματα εργασιακα ή οικονομικα

δλδ δεν μπορεις να τις αποφυγεις γιατι συνηθως δουλευεται μαζι...

το πεσιμο το αγνοεις προφανως γιατι τετοιες γκομενες ειναι bad joke εκτος αμα μου δωσει το τηλ του ο adejo και του τις στειλω πακετο...

Δημοσ.

τσου τσου

κατσικωμα σε θεματα εργασιακα ή οικονομικα

δλδ δεν μπορεις να τις αποφυγεις γιατι συνηθως δουλευεται μαζι...

το πεσιμο το αγνοεις προφανως γιατι τετοιες γκομενες ειναι bad joke εκτος αμα μου δωσει το τηλ του ο adejo και του τις στειλω πακετο...

Ε αν δεν παιζει πεσιμο που το θεμα ?

Δημοσ.

Ε αν δεν παιζει πεσιμο που το θεμα ?

με καταστρεφεις

Καν'της δώρο δονητή.

ενα δικαιο το εχεις αλλα ειναι και τα λεφτα στην μεση...

Δημοσ.

Πες μας βαηπερ, ειναι προισταμενη και σου κανει τη ζωη πατινι ? εεε ? εΕ?

παντα υπαρχει μια σχεση διαστροφης με τις προισταμενες

[για το μεροκαματο παντα]

Δημοσ.

so what? αγχωνεστε για τον αν η δικια σας εχει δει μεγαλυτερο οργανο απο το δικο σας;

Προσωπικα στα παπαρια μου γιατι ουτε εμενα με νοιαζει το ποσο μεγαλα ή μικρα βυζια εχει σε σχεση με την προηγουμενη. Το concept της ολης ερωτησης ειναι βασικα η εμπειρια και οχι το μεγεθος ως αυτο καθαυτο γιατι θελω να ξερω κατα ποσο ανοιχτη ειναι σε προτασεις.

Δημοσ.

so what? αγχωνεστε για τον αν η δικια σας εχει δει μεγαλυτερο οργανο απο το δικο σας;

Mα δεν γινεται κατι τετοιο ρε ευα!

Δημοσ.

Καλά σώθηκες. Η εμπειρία φαίνεται στα 5 πρώτα. Δίνω λίγο μπόσικο γιατί υπάρχει και το άγχος και η άνεση. Επίσης η αντίδραση στα δικά σου ερεθίσματα.

Δεν λες:

Με πόσους έχεις πάει? 10? Είσαι για μια παρτουζίτσα? Ξύλο έτρωγες?

Και τέτοια γλαφυρά. Ρίχνεις πχ, την φάπα και όπου σε βγάλει μεγάλε.

Αποφεύγουμε να ρωτάμε νούμερα τις γυναίκες. Βάρος, ηλικία, πόσους, μεγέθη, βαθμολογίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...