fuku Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Όσο περίεργες είναι αυτές τοσο πιο περίεργος είμαι εγω να καταλάβω πως σκατα σκέφτονται....
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Όσο περίεργες είναι αυτές τοσο πιο περίεργος είμαι εγω να καταλάβω πως σκατα σκέφτονται.... good luck with that...
μαφαλντα Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Όσο περίεργες είναι αυτές τοσο πιο περίεργος είμαι εγω να καταλάβω πως σκατα σκέφτονται.... Δεν αρκεί η περιέργεια και ναι οι γυναίκες σκέφτονται,δεν θα το καταλάβεις.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EMCvSUndy3g Tα λαστιχα τσιριζανε καθως παταγανε τον δρομο. Κοιταγε πιο πολυ το ειδωλο της στο τζαμι, παρα τα υποβαθμισμενα κτηρια που περναγανε πλαι της. Ενας πυροβολισμος την εκανε να τυναχτει απο το απλανες της βλεμμα. Ενας αντρας πεταχτηκε στον δρομο και ο οδηγος της πατησε δυνατα το φρενο. Δεν μπορουσε να πιστεψει ποιον ειχε μπροστα της. Ανοιξε την πορτα. "Τουφα!" "Πανω στην ωρα", ειπα καθως γλιστρησα διπλα της και εκλεισα την πορτα. "Συνεχισε" ειπε στον οδηγο της. "Δεν περιμενα να σε δω εδω περα," μου ειπε. "Ναι, εχει περασει αρκετος καιρος. Δεν περιμενα οτι ακομα θα με ακολουθας οπου και να παω. "Οχι, ηταν απλα μια συμπτωση. Πηγαινω σε ενα παρτυ στο κεντρο". Κοιταξα την τελεια γραμμη που εκανε το σωμα της μεσα στο μακρυ και στενο της μεταξενιο φορεμα και την μικρη λευκη γουνα της. Μου χαμογελασε και ειπε, "θες να με συνοδευσεις?" Χαμογελασα. "Συνοδος σου? Που βρισκεται ο μορφονιος σου?" "Στην δουλεια οπως παντα. Και μιας και ειμαστε στο θεμα, που εχεις μπλεξει παλι? Και γιατι εισαι τοσο χαλια?" "Ναι, μαλλον δεν ειμαι σωστα ντυμενος για ενα παρτυ" Εβλεπε τα φωτα απο τον δρομο να λαμπουν πανω στο πρόσωπο μου. "Μπορουμε να παμε καπου και να σε γδυσουμε οπως πρεπει," ειπε χαμογελωντας πονηρα. "Το μυαλο σου συνεχεια εκει," της ειπα. "Σκεφτεσαι τιποτα αλλο?" "Σπανια. Αλλα ας μιλησουμε λιγο σοβαρα. Γιατι δεν με αφηνεις να σε βοηθησω, να σε παρουμε στην εφημεριδα. Εχεις εναν ξεχωριστο τροπο να γραφεις, σαν κανανεν αλλον που δουλευει εκει." "Δεν νομιζω οτι ο πατερας σου θα εκτιμησει αυτα που γραφω, και κατι μου λεει πως ουτε ο δεσμος σου θα τις εκτιμησει." Εγιρα προς τον οδηγο. "Οπου μπορεις σταματα σε παρακαλω" Το αμαξι σταματησε και ανοιξα την πορτα. "Καλη διασκεδαση." Αλλα προτου προλαβω να βγω, το χερι της με επιασε απο το γονατο. Τα ματια της ηταν υγρα, αλλα το προσωπο της ηταν καπως παγωμενο. "Δεν... δεν θελω να σε χασω ξανα. Δεν θελω να σε χασω για παντα." Με την πορτα ανοιχτη εσκυψα προς το μερος της, το χερι μου ακουμπησε τον λεπτο της λαιμο και την φιλησα με δυναμη. Μετα της ειπα "Ευχαριστω για την βολτα" και βγηκα εξω. Ο οδηγος πατησε απαλα το γκαζι. Με τα γαντια της μαζεψε τα δακρυα της με προσοχη, χωρις να χαλασει το make up της. Κανεις δεν καταλαβε τιποτα στο παρτυ.
fuku Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν αρκεί η περιέργεια και ναι οι γυναίκες σκέφτονται,δεν θα το καταλάβεις. Ειιιιμμααααααιιιιι χαζζζζζοοοοοοοοοοοοοουυυυυυλλλληηηθθθθθ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2012 από fuku
stavi Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ενώ εμάς; δε μας έχετε τρελάνει το σύστημα νομίζετε ε; Μας δίνετε την εντύπωση ότι σας αρέσουν οι "απελευθερωμένες".. μας λέτε πράγματα.. "ισότητα σημαίνει ελευθερία και οχι πουριτανισμός" και μετά μόλις το πράγμα σοβαρεύει... ακούμε τέτοιες μαλακίες
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 εγω λεω κατι αλλο. να ανοιξω ενα τοπικ με θεμα "meeting aledjo με τις γυναικες του insomnia" να δωσω την ευκαιρια στις γυναικες του ινσομνια να με συναντησουν ολες μαζι (δεν εχω χρονο για μια-μια ξεχωριστα) έχεις σκεφτεί ποτέ να κατουρήσεις?
mastor10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EMCvSUndy3g Tα λαστιχα τσιριζανε καθως παταγανε τον δρομο. Κοιταγε πιο πολυ το ειδωλο της στο τζαμι, παρα τα υποβαθμισμενα κτηρια που περναγανε πλαι της. Ενας πυροβολισμος την εκανε να τυναχτει απο το απλανες της βλεμμα. Ενας αντρας πεταχτηκε στον δρομο και ο οδηγος της πατησε δυνατα το φρενο. Δεν μπορουσε να πιστεψει ποιον ειχε μπροστα της. Ανοιξε την πορτα. "Τουφα!" "Πανω στην ωρα", ειπα καθως γλιστρησα διπλα της και εκλεισα την πορτα. "Συνεχισε" ειπε στον οδηγο της. "Δεν περιμενα να σε δω εδω περα," μου ειπε. "Ναι, εχει περασει αρκετος καιρος. Δεν περιμενα οτι ακομα θα με ακολουθας οπου και να παω. "Οχι, ηταν απλα μια συμπτωση. Πηγαινω σε ενα παρτυ στο κεντρο". Κοιταξα την τελεια γραμμη που εκανε το σωμα της μεσα στο μακρυ και στενο της μεταξενιο φορεμα και την μικρη λευκη γουνα της. Μου χαμογελασε και ειπε, "θες να με συνοδευσεις?" Χαμογελασα. "Συνοδος σου? Που βρισκεται ο μορφονιος σου?" "Στην δουλεια οπως παντα. Και μιας και ειμαστε στο θεμα, που εχεις μπλεξει παλι? Και γιατι εισαι τοσο χαλια?" "Ναι, μαλλον δεν ειμαι σωστα ντυμενος για ενα παρτυ" Εβλεπε τα φωτα απο τον δρομο να λαμπουν πανω στο πρόσωπο μου. "Μπορουμε να παμε καπου και να σε γδυσουμε οπως πρεπει," ειπε χαμογελωντας πονηρα. "Το μυαλο σου συνεχεια εκει," της ειπα. "Σκεφτεσαι τιποτα αλλο?" "Σπανια. Αλλα ας μιλησουμε λιγο σοβαρα. Γιατι δεν με αφηνεις να σε βοηθησω, να σε παρουμε στην εφημεριδα. Εχεις εναν ξεχωριστο τροπο να γραφεις, σαν κανανεν αλλον που δουλευει εκει." "Δεν νομιζω οτι ο πατερας σου θα εκτιμησει αυτα που γραφω, και κατι μου λεει πως ουτε ο δεσμος σου θα τις εκτιμησει." Εγιρα προς τον οδηγο. "Οπου μπορεις σταματα σε παρακαλω" Το αμαξι σταματησε και ανοιξα την πορτα. "Καλη διασκεδαση." Αλλα προτου προλαβω να βγω, το χερι της με επιασε απο το γονατο. Τα ματια της ηταν υγρα, αλλα το προσωπο της ηταν καπως παγωμενο. "Δεν... δεν θελω να σε χασω ξανα. Δεν θελω να σε χασω για παντα." Με την πορτα ανοιχτη εσκυψα προς το μερος της, το χερι μου ακουμπησε τον λεπτο της λαιμο και την φιλησα με δυναμη. Μετα της ειπα "Ευχαριστω για την βολτα" και βγηκα εξω. Ο οδηγος πατησε απαλα το γκαζι. Με τα γαντια της μαζεψε τα δακρυα της με προσοχη, χωρις να χαλασει το make up της. Κανεις δεν καταλαβε τιποτα στο παρτυ. μλκα γμσ, εκμεταλλευσου το αυτο αν το εγραψες εσυ
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Κάναμε σεξ για πρώτη φορά και αμέσως μετά με είπε... ΤΣΟΥΛΑΡΑ ! .......Έτσι κι εγώ, του είπα να πάρει τους φίλους του και να φύγει!
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το κόλπο είναι να μη σε νοιάζει τι σκέφτονται
Andy Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το κόλπο είναι να μη σε νοιάζει κάνεις πως δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το κόλπο είναι να είσαι αδιάφορος :-P Σοβαρά τώρα. Αν δείξεις παραπάνω ενδιαφέρον απ όσο θα πρεπε γίνεσαι αυτόματα "κολιτσίδας"...
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dg7iCEZ-8b0 "Τι εννοοεις οτι δεν με αγαπας?!" φωναξε. Ειχε στηθει στην ακρη του κρεβατιου σε αυτο το φτηνο ξενοδοχειο, με ενα μαντιλι να ειναι πανω στο προσωπο της, λες και φροντιζε καποια πληγη. Ειχε λεκεδες απο κραγιον και μασκαρα. Η ακρη του ματιου μου εβλεπε ενα φως τρεμοπαιζε απ'εξω απο το βρωμικο παραθυρο. Δεν ξερω πως με βρηκε σε αυτο το ξενοδοχειο, δεν ειναι και απο τις καλυτερες περιοχες, "ποτε μην υποτιμας το τι μπορει να κανει μια γυναικα" μου ειχε πει ο παλιος μου συναδελφος. Με τα χερια της αρχισε να ανεβαζει το λευκο της φορεμα, δειχνοντας τα καπουλια που με ειχανε κανει να μπλεξω μαζι της εξαρχης. Στο πλαι, με φρεσκο μαυρο μελανι ειχε το ονομα μου. Με επιασε μια ανατριχιλα. "Ποια ειναι αυτη," σκεφτηκα "και που εκανα λαθος μαζι της?". Τα βουρκωμενα ματια της με κοιταγανε ζητωντας οικτο, αλλα δεν ηξερα πως να αντιδρασω. Καθησα στην καρεκλα στην αλλη γωνια του δωματιου. Κατεβασα το γεισο του καπελου μου και αναψα ενα τσιγαρο, ρουφωντας με δυναμη. Ηταν απαλο, και αρχισα να χαλαρωνω. Ακομα περιμενε να ακουσει κατι, να αντιδρασω με αυτο που μολις μου ειχε δειξει. Αποπνευσα με δυναμη, ο καπνος μπηκε κατω απο το αμπαζουρ, και εκανε σκιες στην κουρελιασμενη ταπετσαρια. "Μωρο μου," ειπα με την πιο γλυκια φωνη που ειχα μεσα μου, "Πηγαινε να σε κοιταξει κανας γιατρος, και βγες απο το δωματιο μου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις