Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι εσείς οι άντρες που γράφετε κατά καιρούς σε τέτοιου είδους θρεντ και υπεραναλύετε τα πράγματα είστε και αυτοί για τους οποίους μιλάει ο Ασκητής ή έστω μια πλειοψηφία.

Ο aledjo το έχει πιάσει το θέμα φλερτ καθώς και λίγοι άλλοι. Γυμνάσου , βρες ένα στυλ, φλέρταρε αδιάκοπα διασκεδασέ το. Απλό.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι εσείς οι άντρες που γράφετε κατά καιρούς σε τέτοιου είδους θρεντ και υπεραναλύετε τα πράγματα είστε και αυτοί για τους οποίους μιλάει ο Ασκητής ή έστω μια πλειοψηφία.

Ο aledjo το έχει πιάσει το θέμα φλερτ καθώς και λίγοι άλλοι. Γυμνάσου , βρες ένα στυλ, φλέρταρε αδιάκοπα διασκεδασέ το. Απλό.

break somegirl's pride και αλλα τετοια ωραια

Δημοσ.

Αποτρίχωση κάνουμε ή όχι;

αν εχεις τριχες στα αφτια, τα ρουθουνια και στην πλατη, να κανεις.

Δημοσ.

αν εχεις τριχες στα αφτια, τα ρουθουνια και στην πλατη, να κανεις.

Στην ευρυτερη ηβικη περιοχη κανουμε?

Δημοσ.

Στην ευρυτερη ηβικη περιοχη κανουμε?

αναλογως την κατασταση, ενα trimming με την μηχανη δεν ειναι κακη ιδεα αν γινεται πανικος εκει κατω. ειναι θεμα γουστου. απλα η τριχα στο αφτι ειναι αντικειμενικως αηδιαστικη οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

Δεν εχω τριχα στο αυτι. Μετα τα 80 βλεπουμε.

Για την ηβικη χωρα συμφωνω, ενα τριμμινγκ στα πολυ βασικα ειναι κομπλε αλλα μεχρι εκει οχι υπερβολες δεν ειναι μαστ

Δηλαδη η τριχα στο στομα ειναι ενοχλητικη οπως κ να το κανουμε

Οι λογοι ειναι πρακτικοι δηλαδη οχι τοσο αισθητικοι

Δημοσ.

γυναικεςς τσ τσ τσ....

μεχρι και τις τριχες απ'τ'@ρχιδι@ θα μας βαλουν να ξυρισουμαι.

Δημοσ.

γυναικεςς τσ τσ τσ....

μεχρι και τις τριχες απ'τ'@ρχιδι@ θα μας βαλουν να ξυρισουμαι.

epic post is epic

Δημοσ.

Αν γουσταρεις διαλεγεις και ενα απο αυτα και απο εκει και περα γυμναζεις το μπλα μπλα αν και αν σε γουσταρει η γυναικα και ο μεγαλυτερος χλεμπονιαρης να εισαι παλι Θεο θα σε κανει στο μυαλο και ματια της.

Δημοσ.

Δεν εχω τριχα στο αυτι. Μετα τα 80 βλεπουμε.

Για την ηβικη χωρα συμφωνω, ενα τριμμινγκ στα πολυ βασικα ειναι κομπλε αλλα μεχρι εκει οχι υπερβολες δεν ειναι μαστ

Δηλαδη η τριχα στο στομα ειναι ενοχλητικη οπως κ να το κανουμε

Οι λογοι ειναι πρακτικοι δηλαδη οχι τοσο αισθητικοι

ακριβως!

Δημοσ.

Στην γυναικα ειναι περισσοτερο και αισθητικοι ομως νομιζω

στα πλαγια ναι ειναι αισ8ητικοι, αλλα κοντα στα καιρια σημεια ειναι κυριως πρακτικοι. εκτος αν εισαι απ αυτους τους λωποδυτες που δεν κανουν το καθηκον τους :P :P :P :P :P

Δημοσ.

εχω ξεσηκωμους,μεσα στο βρακι μου με αυτα που διαβαζω :devil:

evabb:

σου στελνω π.μ με φωτο "το πριν και το μετα" στην ηβικη χωρα.να μου πεις αν ειμαι ο.κ ή αν το παρακανα;)γιατι δεν πολυκαταλαβα!

edit:εχεις π.μ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...