Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πολύς ντόρος γύρω απο αυτές τις μάρκες, κ επειδή θέλω να τις τσεκάρω θα μπορούσε να μου πει όποιος ξέρει συγκεκριμένα μαγαζιά που υπάρχουν ΜΟΝΟ αθήνα (εννοείται τα αυθεντικά )να παω να δοκιμάσω?

Επίσης επειδή απτα επίσημα site βλέπω πανάκριβες τιμές, πως μπορώ να ξεχωρίζω μουφα απο αυθεντικά?

Ρωτάω γτ μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο dsquare αγίας βαρβάρας. Καταλαβαίνετε...:P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πολύς ντόρος γύρω απο αυτές τις μάρκες, κ επειδή θέλω να τις τσεκάρω θα μπορούσε να μου πει όποιος ξέρει συγκεκριμένα μαγαζιά που υπάρχουν ΜΟΝΟ αθήνα (εννοείται τα αυθεντικά )να παω να δοκιμάσω?

Επίσης επειδή απτα επίσημα site βλέπω πανάκριβες τιμές, πως μπορώ να ξεχωρίζω μουφα απο αυθεντικά?

Ρωτάω γτ μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο dsquare αγίας βαρβάρας. Καταλαβαίνετε...:P

Ευχαριστώ

Κατάστημα Adercrombie, μόνο Λονδίνο και νομίζω και Μιλάνο. Ελλάδα ποτέ! Και οι τιμές τους είναι αυτές που βλέπεις στο site τους.

Δημοσ.

Please μη πάρεις πανταλόνι DSQUARED που να γράφει το brand μπροστά και ψηλά, στο ύψος των μπαλών. Μου 'ρχεται να χώσω κλώτσο στα @@ όσων βλέπω να φοράνε τέτοια.

:D

Δημοσ.

Κατάστημα Adercrombie, μόνο Λονδίνο και νομίζω και Μιλάνο. Ελλάδα ποτέ! Και οι τιμές τους είναι αυτές που βλέπεις στο site τους.

Έχει καταστήματα και σε Γερμανία Γαλία, Βέλγιο, Ισπανία. Δανία.......

Ελλάδα απλά δεν παίζει, κανένα ξέμπαρκο κομμάτι να βρεις πουθενά και θα κράταγα επιφυλάξεις για την αυθεντικότητα του.

Το eu site τους είναι μια χαρά από products αν και είναι αισθητά λιγότερα από το us αν και υπάρχουν τρόποι αγοράς και από εκεί, από λειτουργικότητα πάσχει όμως τραγικά. Στέλνει αυθημερόν δέματα με TNT από Ολλανδία και......παράδοση την επομένη!!!! Το δε customer service τους αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι θα πέσεις σε γκομενέτο με βαριά βρεττανική προφορά είναι εξαιρετικό.

Τα καταστήματα τους είναι καθαρά υπερπαραγωγές, αξίζουν μια επίσκεψη το δίχως άλλο. Φεύγω για Βαρκελώνη την άλλη βδομάδα και σκέφτομαι μια επίσκεψη στην Μαδρίτη για αυτόν και μόνο τον λόγο :lol:

Δημοσ.

Θεωρητικά muscle γραμμή έχουν τα ρούχα τους ΑΛΛΑ και χωρίς six pack μια χαρά έρχονται πάνω σου τα ρούχα.

Δημοσ.

Για κάθε αρσενικό μοντέλο υπάρχει αντίστοιχα και θυληκό, με δίμετρη ποδάρα και ελαφριά ένδυση.

So, ποιός τους χέζει δ'αύτους :lol:

Δημοσ.

Λες ρε λακη να ειμαι λονδινο και να μην εχω παει στο μαγαζι? Αλλα με το που μπαινεις εχεις τους σφιχτες στην πορτα και βγαζουν φωτογραφιες με γκομενες... τραγικο.

Θα δουλευα εκει αλλα δεν ειμαι αρκετα ψιλος.

Δημοσ.

Ξέρω γω ρε; Έχω την αίσθηση ότι αν ένα μαγαζί δεν έχει κρέατα τυριά ζαμπόνια κλπ δεν είναι του γούστο σου. Αλλά τι λέω με τόση σάρκα έξω στα A&F άνετα περνιέται για χασάπικο :lol:

Δημοσ.

Λες ρε λακη να ειμαι λονδινο και να μην εχω παει στο μαγαζι? Αλλα με το που μπαινεις εχεις τους σφιχτες στην πορτα και βγαζουν φωτογραφιες με γκομενες... τραγικο.

Θα δουλευα εκει αλλα δεν ειμαι αρκετα ψιλος.

and there u have it

in other news

αυτες οι διαφημισεις του συγκεκριμενου μαγαζίιιου αγγιζουν τα ορια της πορνογραφιας

[οταν αφορα την αμερικη]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...