Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι για MBA part-time σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έχω κοιτάξει σε όλα (μάλλον όλα) τα ιδιωτικά κολέγια και έχω καταλήξει σε πέντε:

New York College

IST Studies

ICBS Athens Business School

ATHENS GSM – Athens Graduate School of Management

AKMI – Metropolitan College

Έχετε κάποια εμπειρία από αυτά τα ιδ. κολέγια ;

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ;

Κάποιες συμβουλές ; ^^

*Να αναφέρω ότι πιθανότατα θα διαλέξω αγγλόφωνο τμήμα.(πιστεύω πως είναι καλύτερα)

Δημοσ.

Εχεις κάνει κάποιες άλλες σπουδές ή πας κατευθείαν για MBA?

Το metropolitan είναι αρκετά καλό αλλα και αρκετά ακριβό απ'οτι θυμάμαι...

Δημοσ.

Κοίτα και του Deree που πλέον το κάνει σε συνεργασία με το ALBA. Στην ουσία του ALBA το MBA παίρνεις δηλαδή, που απο πολλούς θεωρείται απο τα κορυφαία στην Ελλάδα.

Τα δίδακτρα θα έλεγα είναι minimum 12.000 γενικότερα...αλλά παίζει financial aid, scholarships κτλ οπότε ψάξτα.

Δημοσ.

Είμαι απόφοιτος οικονομικού τμήματος ΑΕΙ.

Γνωρίζεις σε τι ποσό κυμαίνονται τα δίδακτρα;

Για master να υπολογίζεις το λιγότερα 10,000 € σε οποιοδήποτε college...Δυστηχως.. :-(

Αν θες δοκίμασε το Open University. Σιγουρα θα είναι πιο οικονομικό!

www.open.ac.uk

Δημοσ.

Ασυζητιτι Deree....το μονο κολλεγιο που αξιζει , πλεον....

Με 1000 ευρώ το μάθημα δεν είναι και πολύ προσιτή λύση.

Δημοσ.

Από αυτά που ανέφερα ,τι έχετε να πείτε ?

Βασικά το Deree και το Alba δεν συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο,έτσι δεν είναι ?

Δημοσ.

Από αυτά που ανέφερα ,τι έχετε να πείτε ?

Βασικά το Deree και το Alba δεν συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο,έτσι δεν είναι ?

Το Deree συνεργάζεται με το Open University για το προπτυχιακό του πρόγραμμα. Το MBΑ όμως είναι καθαρά "προϊόν" του ALBA.

Δημοσ.

Επιθυμώ να συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό.

Γιαυτό και είμαι ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Τα δίδακτρα για ALBA θεωρώ οτί είναι πολύ υψηλά.

Κοίτα και του Deree που πλέον το κάνει σε συνεργασία με το ALBA. Στην ουσία του ALBA το MBA παίρνεις δηλαδή, που απο πολλούς θεωρείται απο τα κορυφαία στην Ελλάδα.

Τα δίδακτρα θα έλεγα είναι minimum 12.000 γενικότερα...αλλά παίζει financial aid, scholarships κτλ οπότε ψάξτα.

τι εννοείς με τα financial aid, scholarships ?

Έχεις μήπως κάποιο site στο μυαλό σου ?

Δημοσ.

Επιθυμώ να συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό.

Γιαυτό και είμαι ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Τα δίδακτρα για ALBA θεωρώ οτί είναι πολύ υψηλά.

τι εννοείς με τα financial aid, scholarships ?

Έχεις μήπως κάποιο site στο μυαλό σου ?

Εδω προβλεπονται κάποιες εκτπώσεις ανάλογα με βαθμούς κτλ.

http://www.alba.edu.gr/Academic/Pages/ScholarshipsFinancialAid.aspx

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο που συνεργάζεται με το Cardiff, αλλά δεν θυμάμαι ποιό. Το Cardiff το θεωρώ από τα καλύτερα της Βρετανίας. 

Εγώ πάντως στη θέση σου, δεν θα το έκανα στην Ελλάδα, αλλά στην Αγγλία, γιατί έτσι πιστεύω ότι ανοίγουν ευρωπαϊκές πόρτες, βελτιώνεις τρομερά τα αγγλικά σου και αποκτάς εμπειρία που δεν πρόκειται να αποκτήσεις στην Ελλάδα. Άσε που από βιβλιοθήκες (που σου χρειάζονται), η Αγγλία είναι έτη φωτός μπροστά. 

Όντως, παίζουν scholarships και student grants. Ψάξ' το καλά και διάλεξε μια γνωστή σχολή. Το μεταπτυχιακό, πέραν των γνώσεων που θα σου δώσει, θα πρέπει να είναι τόσο καλό (σχολή-αποτέλεσμα δικό σου-ranking), ώστε να μπορεί να σου κάνει απόσβεση είτε επαγγελματικά ή ως σκαλί για ακαδημαϊκη έρευνα και μετέπειτα απασχόληση.

Όταν σπούδασα Αγγλία, έψαξα να βρώ πανεπιστήμια στον κλάδο μου που να είναι στην κορυφή της λίστας στην ετήσια κατάταξη. Ειλικρινά, δεν το μετάνιωσα, αν και το αντικείμενό μου είναι εντελώς άσχετο με το δικό σου.

Έχω την εντύπωση, πάντως, ότι όταν μιλάμε για MBA στην Ευρώπη, τα ονόματα LSE και City είναι οι πρώτες επιλογές. 

Στρατό έχεις πάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...