Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ!!! Αν στειλει τελικα και ερθεις σε καμια συναντηση των insomniacs εχεις free beer και ενα πακετακι απο δαυτες :mrgreen::)

Αν δεν στέλνει πεσμου ...κάτι θα βρεθεί να καραμελωθείς μ αυτές τις συγκεκριμένες ;)

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι βγαίνουν πια, αλλά βγάζει μια άλλη μάρκα (dentyne νομίζω), την κλασική (απαίσια) γεύση που είχαν οι στιμορολ.

Στην αρχή κάτι μου λέγανε σαν όνομα και διαβάζω λες απαίσιες και λέω τι απόλυτος είναι αυτός μέχρι που είδα την εικόνα που είχαν και μου ήρθαν στην επιφάνεια τα παιδικά μου τραύματα. Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο γιατι δεν τις πουλάνε πλέον.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω φάει τον τόπο να βρώ stimorol. Αεροδρόμιο δεν βρίσκω, εδώ που μενω πουθενά, αεροδρόμιο Κύπρου δεν είχε, ebay πάλι δεν βρήκα τίποτα. Έκλεισε η εταιρεία??? Θέλω να πάρω μεγάλη ποσότητα γιατί είναι τρομερή τσίχλα και μου έχει κολλήσει τελευταίες μέρες.

Ξέρετε που μπορώ να βρώ?

http://www.sweets-online.com/kaugummi/zahnpflegekaugummi/wrigley-airwaves-kaugummi/wrigleys-airwaves-black-mint-kaugummi-dragee-30-pack/a-1579/

ειναι ιδιες με στιμορολ

Δημοσ.

Τις Certs πού θα τις βρούμε; :Ρ

Cinnamon_Certs.jpg

Ναι ρε τρελε, και εγω για αυτο μπηκα στο τοπικ, για να ζητησω τις Certs βυσινο!!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω ψάχνω να βρω το video από την διαφήμιση της stimorol που λέει καλύτερ να μασας παρα να μιλάς.

Το έχει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...