Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Με αφορμή το thread για τα όνειρα, μου ήρθε στο μυαλό κάτι που συνέβαινε μερικές φορές πέρσι όταν ξυπνούσα. Λοιπόν, που λέτε πέρσι 4-5 φορές με είχε πάρει ο ύπνος καθώς άκουγα μουσική από το κινητό μέσω handsfree. Όλες αυτές τις 4-5 φορές ξύπνησα το βράδυ με πολύ μεγάλο βάρος στο στέρνο, με πόνο στην καρδιά, με μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή και πονούσε ο λαιμός στο εσωτερικό. Επίσης το ένα πόδι, είτε το δεξί είτε το αριστερό, ήταν τέρμα μουδιασμένο και πάντα υπήρχε κράμπα στην πατούσα. Μαζευόταν προς τα μέσα λες και υπήρχε ένας μαγνήτης στην μέση της πατούσας και τραβούσε το πόδι. Τρομερός ο πόνος. Δεν έχω ξανανοιώσει μέχρι τώρα τόσο πόνο. Μήπως ξέρετε τι παιζόταν;

ΥΣ: Έχω κοιμηθεί πολλές φορές με το κινητό δίπλα μου αλλά ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό. Μόνο όταν έχω συνδεδεμένα τα handsfree και με έχει πάρει ο ύπνος με αυτά στα αυτιά μου.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως τρως βαρύ φαγητό πριν τον ύπνο ? δοκίμασε να φας 1-2 ώρες πριν κοιμηθείς κατι ελαφρύ και δεν αν θα το πάθεις πάλι.

Δημοσ.

Λέμε ότι αυτό έχω να το πάθω 1 χρόνο αφού πλέον δεν κοιμάμαι με τα handsfree. Μόνοόταν είχα αποκοιμηθεί με handsfree στο κινητό το είχα πάθει αυτό.

Δημοσ.

δηλαδή το handsfree με κάποιο τρόπο στο δημιουργεί ? περίεργο .. γιατι πρώτη φορά το ακούω , εισαι σίγουρος οτι φταίει αυτό?

εμένα παλιά οταν έπιανα κινητό στα χέρια μου για 1+ ώρα με έπιανε πονοκέφαλος αλλα νομίζω πως ήταν placebo effect , επειδή άκουγα τότε πως τα κινητά κάνουν κακό κλπ.

Δημοσ.

Λέμε ότι αυτό έχω να το πάθω 1 χρόνο αφού πλέον δεν κοιμάμαι με τα handsfree. Μόνοόταν είχα αποκοιμηθεί με handsfree στο κινητό το είχα πάθει αυτό.

Η υπνικη παραλυση (βαρος στο στηθος, πονος στο σωμα, θεαση σκιων κλπ) συμβαινει κατα το 99% των περιπτωσεων οταν κοιμασαι ανασκελα.. λογικα οταν θα ειχες τα handsfree θα κοιμοσουν ανασκελα και θα επαθες υπνικη παραλυση κατι πολυ συνηθισμενο, δεν ειναι τιποτα.

Οντως κοιμοσουν ανασκελα με τα handsfree?

Δημοσ.

Πάρε mp3.

Με mp3 δεν το έχω πάθει ποτέ. Έχω κοιμηθεί πολλές φορές με mp3 αλλά κανονικά ξυπνάω με την μπαταρία στην 1 μπάρα.

Δημοσ.

δηλαδή το handsfree με κάποιο τρόπο στο δημιουργεί ? περίεργο .. γιατι πρώτη φορά το ακούω , εισαι σίγουρος οτι φταίει αυτό?

εμένα παλιά οταν έπιανα κινητό στα χέρια μου για 1+ ώρα με έπιανε πονοκέφαλος αλλα νομίζω πως ήταν placebo effect , επειδή άκουγα τότε πως τα κινητά κάνουν κακό κλπ.

Με το κινητό σκέτο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δίπλα το χα σε απόσταση αναπνοής και όλα ήταν οκ. Όμως όταν αποκοιμήθηκα με τα handsfree, γίνεται αυτό το παράλογο(;) γεγονός.

Η υπνικη παραλυση (βαρος στο στηθος, πονος στο σωμα, θεαση σκιων κλπ) συμβαινει κατα το 99% των περιπτωσεων οταν κοιμασαι ανασκελα.. λογικα οταν θα ειχες τα handsfree θα κοιμοσουν ανασκελα και θα επαθες υπνικη παραλυση κατι πολυ συνηθισμενο, δεν ειναι τιποτα.

Οντως κοιμοσουν ανασκελα με τα handsfree?

Σκιές και τέτοιες παραισθήσεις δεν είχα ποτέ. Ανάσκελα ήταν πάντως όλες οι φορές που είχα πάθει αυτό το πράγμα. Όμως λες να ήταν σύμπτωση και τις 5 φορές αυτό που έγινε με τα handsfree.

Πάρε φορτιστή.

Μην τρολλάρεις ρε

Δημοσ.

εγω παντως σχεδον παντα οταν κοιμαμαι ανασκελα παθαινω υπνικη παραλυση αλλα δεν εχει πονο καθολου απλα παραισθησεις και δεν μπορεις να κουνηθεις για λιγα δευτερολεπτα και μετα ξυπνας

Δημοσ.

Σκιές και τέτοιες παραισθήσεις δεν είχα ποτέ. Ανάσκελα ήταν πάντως όλες οι φορές που είχα πάθει αυτό το πράγμα. Όμως λες να ήταν σύμπτωση και τις 5 φορές αυτό που έγινε με τα handsfree.

Ε μαλλον συμπτωση θα ηταν.. αλλα δεν ξερουμε πολλα πραγματα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο.. μπορει η ακτινοβολια του κινητου να ευνοει την εκδηλωση της υπνικης παραλυσης, δεν ξερω.

Δοκιμασε να κοιμηθεις με τα handsfree αλλα οχι ανασκελα, κανονικα.. δεν θα συμβει τιποτα, θα δεις

Δημοσ.

σταματα να κοιμασε με handsfree..μπορει μες στον υπνο σου να προσέχεις μην πλακωσεις το κινητο και να το παθαινεις.

Δημοσ.

Ε μαλλον συμπτωση θα ηταν.. αλλα δεν ξερουμε πολλα πραγματα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο.. μπορει η ακτινοβολια του κινητου να ευνοει την εκδηλωση της υπνικης παραλυσης, δεν ξερω.

Δοκιμασε να κοιμηθεις με τα handsfree αλλα οχι ανασκελα, κανονικα.. δεν θα συμβει τιποτα, θα δεις

Οκ. Αν πεθάνω όμως το κρίμα στο λαιμό σου. Μπορεί να διπλασιαστεί η ισχύς των συμπτωμάτων.

Δημοσ.

Απλα σε καποιους ανθρωπους συμβαινει πολυ συχνα το φαινομενο της υπνικης παραλυσης.. εγω πχ δεν το εχω παθει ποτε (και δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα δεν μπορω να κοιμηθω ανασκελα, δεν βολευομαι)

Συμβαινει οταν καποιος ειναι στρεσαρισμενος, κουρασμενος, εχει αγχος και συνηθως κοιμαται ανασκελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...