Nihilist Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 σταματα να κοιμασε με handsfree..μπορει μες στον υπνο σου να προσέχεις μην πλακωσεις το κινητο και να το παθαινεις. Δεν κοιμάμαι πλέον, λέμε. Π-Ε-Ρ-Σ-Ι κοιμόμουν μόνο.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Οκ. Αν πεθάνω όμως το κρίμα στο λαιμό σου. Μπορεί να διπλασιαστεί η ισχύς των συμπτωμάτων. χαχαχα, ναι και μετα δοκιμασε να κοιμηθεις διπλα στο wifi απο την αλλη μπορει να το ξαναπαθεις γιατι θα το σκεφτεσαι -.-
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεν κοιμάμαι πλέον, λέμε. Π-Ε-Ρ-Σ-Ι κοιμόμουν μόνο. ε καλα μην φωναζεις...
Haldol Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μία φορά είχα πάθει κάτι τέτοιο και τολμώ να πω ότι ήταν από τις πιο φρικιαστικές εμπειρίες της ζωής μου. Τα σκατό στην κάλτσα που λέμε. Είχα κοιμηθεί μεσ' το αυτοκίνητο σ' ένα πάρκιν. Μετά από κάποια φάση συνειδητοποιώ ότι είμαι ξύπνιος. Ακούω τα πάντα, βέβαια όχι τέρμα καθαρά... μυρίζω, νιώθω τον αέρα στο πρόσωπό μου. Αλλά δε μπορώ να κουνήσω τίποτα. Ούτε καν να ανοίξω τα μάτια μου. Είχα φάει φρίκη.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Η υπνικη παραλυση (βαρος στο στηθος, πονος στο σωμα, θεαση σκιων κλπ) συμβαινει κατα το 99% των περιπτωσεων οταν κοιμασαι ανασκελα.. λογικα οταν θα ειχες τα handsfree θα κοιμοσουν ανασκελα και θα επαθες υπνικη παραλυση κατι πολυ συνηθισμενο, δεν ειναι τιποτα. Οντως κοιμοσουν ανασκελα με τα handsfree? Καλα, αυτο που λες δεν ειναι απολυτο. Η θεαση δεν ειναι μονο σκιων, και δεν υπαρχει πονος με την ενοια του πονου. Το παθαινω εδω και 13 χρονια περιπου.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 υπαρχει και τεχνικη παντως για να καταφερεις να παθεις υπνικη παραλυση.. αυτα που θυμαμαι ειναι οτι πρεπει να κλεισεις τα ματια σου, και να ακους ρυθμικα την αναπνοη σου, να προσπαθησεις να κοιτας ακριβως ευθεια (με κλειστα τα ματια) θα αρχισει λεει να σχηματιζονται κατι σχηματα αλλα εσυ εκει, θα πρεπει να κοιτας ευθεια.. καπως δηλαδη ξεγελας τον εγκεφαλο σου οτι κοιμασαι.. και μετα απο αυτο το σταδιο, αν ανοιξει τα ματια θα εχεις παθει υπνικη παραλυση και θα βλεπεις σκιες κλπ και μαλλον θα ειναι τραυματικη εμπειρια.. αλλιως μπορεις να συνεχισεις να εχεις κλειστα τα ματια και μετα απο λιγο θα αρχισεις να ονειρευεσαι και γνωριζοντας οτι εισαι ξυπνιος θα μπορεις να ελεγχεις το ονειρο σου, να κανεις οτι θες.. (lucid dreaming)
Nihilist Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ε καλα μην φωναζεις... Απλά το προανέφερα άλλες 2 φορές.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλα, αυτο που λες δεν ειναι απολυτο. Η θεαση δεν ειναι μονο σκιων, και δεν υπαρχει πονος με την ενοια του πονου. Το παθαινω εδω και 13 χρονια περιπου. Ναι, απο οτι εχω διαβασει.. ξερω πως πολλοι ακουν ενα βουητο, βλεπουν σκιες, δεν μπορουν να κουνηθουν και πως εχουν ενα βαρος στο στηθος και δυσκολια στην αναπνοη.. αλλοι λενε οτι αν αρχισεις τις προσευχες κλπ σταματαει (αν και πιστευω οτι το σταματαει το να συγκεντρωθεις) Εσυ τι νιωθεις?
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλα, αυτο που λες δεν ειναι απολυτο. Η θεαση δεν ειναι μονο σκιων, και δεν υπαρχει πονος με την ενοια του πονου. Το παθαινω εδω και 13 χρονια περιπου. Ναι, απο οτι εχω διαβασει.. ξερω πως πολλοι ακουν ενα βουητο, βλεπουν σκιες, δεν μπορουν να κουνηθουν και πως εχουν ενα βαρος στο στηθος και δυσκολια στην αναπνοη.. αλλοι λενε οτι αν αρχισεις τις προσευχες κλπ σταματαει (αν και πιστευω οτι το σταματαει το να συγκεντρωθεις) Εσυ τι νιωθεις?
Nihilist Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 υπαρχει και τεχνικη παντως για να καταφερεις να παθεις υπνικη παραλυση.. αυτα που θυμαμαι ειναι οτι πρεπει να κλεισεις τα ματια σου, και να ακους ρυθμικα την αναπνοη σου, να προσπαθησεις να κοιτας ακριβως ευθεια (με κλειστα τα ματια) θα αρχισει λεει να σχηματιζονται κατι σχηματα αλλα εσυ εκει, θα πρεπει να κοιτας ευθεια.. καπως δηλαδη ξεγελας τον εγκεφαλο σου οτι κοιμασαι.. και μετα απο αυτο το σταδιο, αν ανοιξει τα ματια θα εχεις παθει υπνικη παραλυση και θα βλεπεις σκιες κλπ και μαλλον θα ειναι τραυματικη εμπειρια.. αλλιως μπορεις να συνεχισεις να εχεις κλειστα τα ματια και μετα απο λιγο θα αρχισεις να ονειρευεσαι και γνωριζοντας οτι εισαι ξυπνιος θα μπορεις να ελεγχεις το ονειρο σου, να κανεις οτι θες.. (lucid dreaming) Καλή φάση. Θα το δοκιμάσω και αυτό.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλή φάση. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Καλα δεν το ειπα για να το δοκιμασεις εγω δεν θελω καν να το δοκιμασω.. οι περισσοτεροι λενε πως δεν ειναι και ωραια εμπειρια
Nihilist Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλα δεν το ειπα για να το δοκιμασεις εγω δεν θελω καν να το δοκιμασω.. οι περισσοτεροι λενε πως δεν ειναι και ωραια εμπειρια Έχω χαπάκι που ξεχνάς ότι έζησες το τελευταίο 12ωρο. Μην ανησυχείς.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι, απο οτι εχω διαβασει.. ξερω πως πολλοι ακουν ενα βουητο, βλεπουν σκιες, δεν μπορουν να κουνηθουν και πως εχουν ενα βαρος στο στηθος και δυσκολια στην αναπνοη.. αλλοι λενε οτι αν αρχισεις τις προσευχες κλπ σταματαει (αν και πιστευω οτι το σταματαει το να συγκεντρωθεις) Εσυ τι νιωθεις? Αυτο που λες το παθαινω μερικες φορες οταν πεφτω για υπνο. Σαν να κοιματε το σωμα και ο εγγεφαλος να ειναι ξυπνιος αλλα στο αντιστροφο απο την υπνικη παραλυση. Στην αρχη νομιζα πως δεν ανεπνεα σωστα και θα ψοφαγα, αλλα το συνηθησα. Αλλα ειναι αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia Εγω το παθαινω προτου με παρει ο υπνος. Αν εχεις παιξει mario kart, ισως θυμασαι πως αλλαζανε τα powerups οταν επαιρνες ενα για να σου δωσει καποιο στην τυχη. Ε αυτο το εχω στα ματια μου, σε πολυ μικρο σημειο, σχηματα-αριθμοι να αλλαζουν με τρελη ταχυτητα (σαν open eye visuals, παρομοιο με το http://en.wikipedia.org/wiki/Closed-eye_hallucination και το hppd) Το θεμα υπνου το εχω μελετησει παρα πολυ, εχω προβλημα απο το 2002 και μετα, δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα (τουλαχιστον οχι τις νορμαλ ωρες), ειχα παει και σε ενα sleep workshop εδω και ηξερα πιο πολλα απο τις κοπελες που το κανανε για το διδακτορικο τους. Αν παρω καποιο φαρμακο που μου εχει γραψει ο γιατρος μου, τα c.e. visuals ειναι πολυ πιο δυνατα, λες και βλεπω cartoons, πιο πολυ στο μωβ-πρασινο-κοκκινο χρωμα (in b4 βλεπω κυκλου video) Ο υπνος παντως να ξερετε πως ειναι απο τα πραγματα που γνωριζουμε ελαχιστα για αυτον μιας και δεν ειναι ευκολο να μελετηθει σε εργαστηριο οπως κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα