nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 πριν λίγο με έπιασε κάτι σαν κόψιμο και έτρεξα στην τουαλέτα αλλα έβγαζα μόνο αέρα , λετε να ειναι φούσκωμα ? Γιατί δεν παίρνεις μακράς παστερίωσης, είναι 30 με 40 λεπτά ακριβότερο αλλά κρατάει 1 μήνα, ενώ η γεύση του είναι σαν φρέσκο. Ναι αλλα δεν είναι φρέσκο , ειναι ΣΑΝ φρέσκο ... άσε που 40 λεπτά δεν ειναι λίγα γιατι αν τα μαζεψεις φασουλι το φασουλι γεμίζει το σακούλι.
mouxaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γιατί δεν παίρνεις μακράς παστερίωσης, είναι 30 με 40 λεπτά ακριβότερο αλλά κρατάει 1 μήνα, ενώ η γεύση του είναι σαν φρέσκο. Το μακράς διάρκειας - υψηλής παστερίωσης έχει μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης εφόσον η συσκευασία είναι κλειστή. Από την στιγμή που ανοιχτεί η συσκευασία ισχύουν οι 3-4 μέρες αν και εφόσον πάλι διατηρείται σε σωστή θερμοκρασία.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το μακράς παστερίωσης έχει μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης εφόσον η συσκευασία είναι κλειστή. Από την στιγμή που ανοιχτεί η συσκευασία ισχύουν οι 3-4 μέρες αν και εφόσον πάλι διατηρείται σε σωστή θερμοκρασία. μια φορα που πήρα τέτοιο το κράτησα 1 μηνα που είχε να λήξει + καμια 10αριά ημερες γιατι τότε νηστευα το γάλα και δεν έπινα
mouxaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μια φορα που πήρα τέτοιο το κράτησα 1 μηνα που είχε να λήξει + καμια 10αριά ημερες γιατι τότε νηστευα το γάλα και δεν έπινα Φίλε δεν ξέρω τώρα αρχίζω και σκέφτομαι. Ή είσαι πάρα πολύ τυχερός ή δεν έχουν γίνει αυτά που λες.
sabpaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 εχω λυση. το γατι που λες..(ο γατιας της γειτονιας)...υιοθετησε το. 50 εσυ 50 το γατι.αντε γεια! προμπλεμ σολντ
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Φίλε δεν ξέρω τώρα αρχίζω και σκέφτομαι. Ή είσαι πάρα πολύ τυχερός ή δεν έχουν γίνει αυτά που λες. εισαι σίγουρος οτι λίγει αμέσως οταν το ανοιγουμε το παστερίωσης? γιατι έχουν γίνει αυτα που λεω αλλα λογικά θα έπρεπε να εχω πεθάνει με τόσα εκατομμύρια μικρόβια . μηπως τελικά ειναι ασφαλές ?
mouxaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Άντε 2 μέρες περισσότερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιεί ανοιχτό γάλα ενός μηνός. Θα βρώμαγε όλο το σπίτι.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 πριν λίγο με έπιασε κάτι σαν κόψιμο και έτρεξα στην τουαλέτα αλλα έβγαζα μόνο αέρα , λετε να ειναι φούσκωμα ? Ναι αλλα δεν είναι φρέσκο , ειναι ΣΑΝ φρέσκο ... άσε που 40 λεπτά δεν ειναι λίγα γιατι αν τα μαζεψεις φασουλι το φασουλι γεμίζει το σακούλι. ρε πουστη μου. τραβα σενα γιατρο στην τελική. πρεπει να μαθουμε και τι έβγαλες?
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Άντε 2 μέρες περισσότερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιεί ανοιχτό γάλα ενός μηνός. Θα βρώμαγε όλο το σπίτι. στο ψυγείο το είχα , οχι εκτός ρε πουστη μου. τραβα σενα γιατρο στην τελική. πρεπει να μαθουμε και τι έβγαλες? 1ον δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις και να απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω 2ον δεν έγραψα κάτι περίεργο , ρωτησα κάτι και περιμένω απάντηση. Εχεις δει τι θέματα ανοίγουν μερικοι ? το δικο μου σε πείραξε? 3ον δεν έγραψα κάτι αηδιαστικό , οπότε που ειναι το πρόβλημα? ευχαριστώ για την κατανόηση .
mouxaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Παντως αφου τους καταφερνεις να πιστευουν οτι τα γραφεις και τα ρωτας σοβαρα ολα αυτα, και σου απαντανε και σοβαρα, μπραβο σου Πφφφ Και εντός και εκτός ψυγείου γάλα ανοιχτό ένα μήνα δεν διαρκεί.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Πφφφ Και εντός και εκτός ψυγείου γάλα ανοιχτό ένα μήνα δεν διαρκεί. αν τρως λίγο οπως εγω διαρκεί , δηλαδή περίμενες να εξατμιστεί ? νερό ειναι ? πάντως στο ψυγείο έχω τόσα φαγητά που βρωμάει έτσι και αλλιώς , δεν περίμενα το γάλα. Απλά έχει βουλώσει η μίτη μου αυτές τις μέρες λογο οτι αρρώστησα με σινάχι και δεν μπορούσα να μυρίσω, τις υπόλοιπες φορές δεν μύριζε.
mouxaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 αν τρως λίγο οπως εγω διαρκεί , δηλαδή περίμενες να εξατμιστεί ? νερό ειναι ? πάντως στο ψυγείο έχω τόσα φαγητά που βρωμάει έτσι και αλλιώς , δεν περίμενα το γάλα. Απλά έχει βουλώσει η μίτη μου αυτές τις μέρες λογο οτι αρρώστησα με σινάχι και δεν μπορούσα να μυρίσω, τις υπόλοιπες φορές δεν μύριζε. Εντάξει, νόμιζα ότι ρώταγες σοβαρά...
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εδω και μήνες αγοράζω ενα γάλα φρέσκο 1,5% απο το supermarket της γειτονιάς μου το οποίο λήγει στις 3-4 ημέρες απο την μέρα παραγωγής , σύμφωνα με την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης. Το γάλα που χρησιμοποιώ όμως στο πρωινό μου δεν ξεπερνά τα 50ml την μέρα με αποτέλεσμα να λήγει πριν το πιώ. στον καφε το βαζεις; αν ναι γτ δεν παιρνεις της ατομικες συσκευασιες σαν αυτες που εχουν οι καφετεριες.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στον καφε το βαζεις; αν ναι γτ δεν παιρνεις της ατομικες συσκευασιες σαν αυτες που εχουν οι καφετεριες. οχι , στην σαλάτα μου το βάζω , ειναι μια συνταγή που μου αρέσει και την φτιάχνω κάθε πρωι. εκείνα τα γαλατάκια που λες ειναι σαν το συμπυκνωμένο ?
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οχι , στην σαλάτα μου το βάζω , ειναι μια συνταγή που μου αρέσει και την φτιάχνω κάθε πρωι. εκείνα τα γαλατάκια που λες ειναι σαν το συμπυκνωμένο ? εξαρταται την μαρκα. αλλα θα θες πολλα για να φτασεις τα 50ml.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα