nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Προσωπικά 2 μέρες να περάσουν από την ημερομηνία λήξης στο άσπρο γάλα έχω πάντα ενοχλήσεις στο στομάχι, σοκολατούχο και 4-5 ημερών να πιώ δεν έχω κανένα προβλήμα. εγω έχω αντοχές γενικά αλλα αυτή την φορά με πείραξε Νίκο μα εσύ είσαι στη φωτογραφία; οχι , ειναι αστεία και την έβαλα --------------------------------------------------------------- σε περίπτωση που σταματήσω να πίνω ληγμένο πέρα απο τις 5-6 μέρες μπορώ να το δώσω σε κανένα γατί η θα το πειράξει ? γιατι δεν μου πάει καρδιά να το πετάξω αλλα μην τρέχω και το γατι στον κτηνίατρο .
ennoeitai Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 σε περίπτωση που σταματήσω να πίνω ληγμένο πέρα απο τις 5-6 μέρες μπορώ να το δώσω σε κανένα γατί η θα το πειράξει ? γιατι δεν μου πάει καρδιά να το πετάξω αλλα μην τρέχω και το γατι στον κτηνίατρο . Όχι ρε οι γάτες δεν παθαίνουνε τίποτα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι είναι εφτάψυχες; Και να ήθελες, τίποτα δε θα παθαινε. Άκου τώρα μια ιδέα που έχω: Να αγοράσεις ένα ξύλινο βαρέλι για κρασί, απ'αυτά του τόνου. Και όσο γάλα σου περισσεύει κάθε φορά στις 5 μέρες, να ανοίγεις το βαρέλι να το ρίχνεις μέσα. Και όποτε θες να ταΐσεις τη γάτα, θα ανοίγεις το βρυσάκι να της βάζεις γάλα. Έτσι δε θα πηγαίνει χαμένο ούτε μια γουλιά γάλα. Θα μπορούσες να βάλεις και κάτι από νάυλον (να ανοίξεις π.χ. μια σακούλα) και να βάζεις πάνω το κεσεδάκι με το γάλα της γάτας. Έτσι όσο γάλα χύνεται απ το κεσεδάκι, θα συσσωρεύεται στο νάυλον και θα μπορούσες να το ρίξεις ξανά στο βαρέλι.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όχι ρε οι γάτες δεν παθαίνουνε τίποτα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι είναι εφτάψυχες; Και να ήθελες, τίποτα δε θα παθαινε. Άκου τώρα μια ιδέα που έχω: Να αγοράσεις ένα ξύλινο βαρέλι για κρασί, απ'αυτά του τόνου. Και όσο γάλα σου περισσεύει κάθε φορά στις 5 μέρες, να ανοίγεις το βαρέλι να το ρίχνεις μέσα. Και όποτε θες να ταΐσεις τη γάτα, θα ανοίγεις το βρυσάκι να της βάζεις γάλα. Έτσι δε θα πηγαίνει χαμένο ούτε μια γουλιά γάλα. Θα μπορούσες να βάλεις και κάτι από νάυλον (να ανοίξεις π.χ. μια σακούλα) και να βάζεις πάνω το κεσεδάκι με το γάλα της γάτας. Έτσι όσο γάλα χύνεται απ το κεσεδάκι, θα συσσωρεύεται στο νάυλον και θα μπορούσες να το ρίξεις ξανά στο βαρέλι. πλάκα μου κάνεις ρε man? σιγά μην κάνω γυφτιές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 εδώ δεν κολλάς στα ληγμένα, σε αυτό θα κολλήσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα