koulouri Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Την Κυριακή που είναι η γιορτή της μητέρας θέλω να στείλω λουλούδια στην μάνα μου και για να μην μείνει παραπονεμένος ο πατέρας μου θέλω να του στείλω μια κάρτα.. Είχα κάποια στιγμή διαβάσει κάτι πολύ καλό που έλεγε πως όταν είσαι μικρός θεωρείς πως ο πατέρας σου είναι ο πιο έξυπνους κάδο όσο πτέρναν τα χρόνια τον αμφισβητείς..και στο τέλος της ζωής σου αφού έχει φύγει ο πατέρας σου καταλαβαίνεις ποσο σοφος ηταν.. Το γνωρίζει κάποιος;;
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Την Κυριακή που είναι η γιορτή της μητέρας θέλω να στείλω λουλούδια στην μάνα μου και για να μην μείνει παραπονεμένος ο πατέρας μου θέλω να του στείλω μια κάρτα.. Είχα κάποια στιγμή διαβάσει κάτι πολύ καλό που έλεγε πως όταν είσαι μικρός θεωρείς πως ο πατέρας σου είναι ο πιο έξυπνους κάδο όσο πτέρναν τα χρόνια τον αμφισβητείς..και στο τέλος της ζωής σου αφού έχει φύγει ο πατέρας σου καταλαβαίνεις ποσο σοφος ηταν.. Το γνωρίζει κάποιος;; αυτο ειναι λιγο creepy... τεσπα προσωπικά δεν θα παρω κατι στη μανα(handmade καρτουλα+γλυκια αγκαλια=παντοτε τη περνουν τα ζουμια) αρα δεν εχει παράπονα ο μπαμπας αλλα βασικα εχει και ημερα του μπαμπα καπου τον ιουνιο ειναι νομιζω..αρα μπορεις να τους παρεις κατι τοτε. αλλα αν θες να του παρεις κατι παρε μια καρτα και γραψε μεσα αυτα που νιωθεις.το οτι τον θαυμάζεις και τον σεβεσαι και γενικα αυτα θες.τωρα καρτα με γνωμικα δεν ξερω αν εχει καπου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 υπάρχει και η γιορτή του πατέρα (3η Κυριακή του Ιουνίου), ελπίζω να στείλεις κάρτα και στη μητέρα σου τότε
μαφαλντα Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όταν επιτέλους καταλάβεις, ότι ο πατέρας σου συνήθως είχε δίκιο, εσύ ο ίδιος ήδη έχεις μεγαλώσει έναν γιο που έχει την πεποίθηση ότι ο πατέρας του συνήθως δεν έχει δίκιο.
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 "Πατέρα σκάσε κάνα φράγκο γιατί δεν υπάρχει σάλιο" Διαχρονική ατάκα του Έλληνα γιου στον πατέρα του
koulouri Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δες αυτο: http://www.collegehu...ll-see-your-dad Μπραβο ρε φιλε κατι τετοιο ψαχνω.. αλλα την ελληνικη version που λεει: πχ Στα 5 σου πιστευεις οτι ο μπαμπας σου τα ξερει ολα Στα 18 πιστευεις οτι δεν ξερει και τοσα πολλα Στα 25 σου πιστευεις οτι δεν ξερει τιποτα και στα 35 σου λες πως ο πατερας σου ειναι τελικα ο πιο σοφος ανθρωπος που εχεις γνωρισει! Γιατι μπορει να μην κληρονομησα καμια περιουσια απο τον πατερα μου αλλα πηρα καλα γονιδια! ( θα του το γραψω και αυτο! )
dumbodumby Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 4 ετών: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα! 7 ετών: Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά! 8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά. 12 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται. 14 ετών: Ο πατέρας μου; Άσε καλύτερα! 21 ετών: Ωχ πάλι αυτός μπροστά μου! 25 ετών: Κάτι ξέρει για το θέμα ο πατέρας μου αλλά όχι και πολλά πράγματα. 30 ετών: Θα πρέπει να μάθω τι ξέρει ο πατέρας μου για το θέμα. 35 ετών: Πριν αποφασίσουμε ας ζητήσουμε και τη γνώμη του μπαμπά. 50 ετών: Τι άραγε να πίστευε ο πατέρας γι΄ αυτό; 60 ετών: Τελικά ο πατέρας μου είχε τεράστια εμπειρία! 65+ετών: Α, ρε πατέρα! Μακάρι να ζούσες και να μιλούσαμε σήμερα οι δυο μας!
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πατερα και μητερα, μια μερα το χρονο θα σας δειχνω την αγαπη μου. Αμα σας αρεσει.
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Come mothers and fathers Throughout the land And don't criticize What you can't understand Your sons and your daughters Are beyond your command Your old road is rapidly agin'. Please get out of the new one If you can't lend your hand For the times they are a-changin'. - Bob Dylan
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ^ Βάσει quote, ο Dylan όταν το έγραψε ήταν.. 8-12 χρονών; 8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά 12 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα