naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Έχει μερικές πολύ καλές προσφορές όπως το Xperia Play στα 199, το x10 mini και x10 mini pro 69 και 79 αντίστοιχα. Για όσους ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω link. http://www.multirama.gr/promotions/epithesi-timwn
barman_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλες τιμουλες αλλα αμα ειναι ολα εκθεσιακα...αλλαζει το πραμα...αυτος βεβαια που θελει να παρει κατι θα το διαπιστωσει ευκολα
naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ενδέχεται να αφορούν εκθεσιακά προϊόντα. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι όλα εκθεσιακά κομμάτια.
tigergreg Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παντως το νετμπουκ με τα 149 ειναι καραμπινατη λαμογια γιατι ειναι 1 τεμαχιο στην κερκυρα!!!!! αλλα δεν ειναι διαθεσιμο γιατι ειναι ακομα στο σερβις.ΝΤΟΙΝΚΚΚΚΚΚ?????
dimmil22 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0398388&catid=010402 αυτο ειναι καλη προσφορα παντως με φθηνοτερο στον τσιγγουνη να κανει 66 ευρω... ισως και αλλα gps να χουν καλες τιμες....
Jack Skellington Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παιδιά τι λέτε, αξίζει να το χτυπήσω; Tom Tom Start 20 (έστω και εκθεσιακό)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παιδιά τι λέτε, αξίζει να το χτυπήσω; Tom Tom Start 20 (έστω και εκθεσιακό) Eχω το tomtom one XL, 2 χρονια τωρα, δεν ξερω αν αλλαζουν πολλα οσον αφορα το λογισμικο και ιδιαιτερα τους χαρτες στο συγκεκριμενο μοντελο που παραθετεις. Το πηρα κατοπιν συστασεων απο "ψαγμενους" του χωρου τοτε, που λεγαν οτι ειναι τοπ μαρκα στο εξωτερικο και επιτελους ηρθε και στην Ελλαδα. Λοιπον, ενα εχω να σου πω: Μακρια απο tomtom οσον αφορα την Ελλαδα. Τραγικοι χαρτες, τραγικη υποστηριξη απτην εταιρεια, πανακριβες ανανεωσεις χωρις να διορθωνουν τερατωδη λαθη εδω και 2 χρονια. Συν τοις αλλοις, οσον αφορα το One XL τουλαχιστον, κακη εως χειριστη κατασκευη-υλικα και φυσικα made in China. Μακρια.
Jack Skellington Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Eχω το tomtom one XL, 2 χρονια τωρα, δεν ξερω αν αλλαζουν πολλα οσον αφορα το λογισμικο και ιδιαιτερα τους χαρτες στο συγκεκριμενο μοντελο που παραθετεις. Το πηρα κατοπιν συστασεων απο "ψαγμενους" του χωρου τοτε, που λεγαν οτι ειναι τοπ μαρκα στο εξωτερικο και επιτελους ηρθε και στην Ελλαδα. Λοιπον, ενα εχω να σου πω: Μακρια απο tomtom οσον αφορα την Ελλαδα. Τραγικοι χαρτες, τραγικη υποστηριξη απτην εταιρεια, πανακριβες ανανεωσεις χωρις να διορθωνουν τερατωδη λαθη εδω και 2 χρονια. Συν τοις αλλοις, οσον αφορα το One XL τουλαχιστον, κακη εως χειριστη κατασκευη-υλικα και φυσικα made in China. Μακρια. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Για το άλλο που είναι στα 39 τι λες;
katcos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πήρα αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587842&catid=100100 Σφραγισμένο , όχι εκθεσιακό . thx στον topix starter
pabou13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 OLA ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ.... :mrgreen: :mrgreen: πουθενα δεν λεει στα σιγουρα οτι ειναι εκθεσιακο.. ενδεχεται γραφει, καποια παιζει να ειναι και σφραγισμενα οπως αυτο του μελους "katcos"
Jack Skellington Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Απλά γράφει "ενδέχεται να αφορούν εκθεσιακά προϊόντα" Ε, εντάξει.. Πόσο εκθεσιακό να είναι ενα ασύρματο τηλ... Και στην τελική σου δίνουν και εγγύηση.. Αν πάθει κάτι το πακετάρεις και πίσω..
anivas11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εγώ πήγα να πάρω το XPERIA X10 mini pro, έψαξε ο πωλητής ανάμεσα στα 5-6 κομμάτια που είχε, δεν βρήκε εκθεσιακό ή επισκευασμένο και με έδιωξε. Μου είπε ότι έγινε λάθος και μου έδειξε ένα απλό Χ10 επισκευασμένο που είχε τα χάλια του.
kostanen Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εγώ πέρασα από αγ.Παρασκευή για να πάρω το blade και υπήρχε μόνο ενα το εκθεσιακό. Εντύπωση μου κάνει πως δίπλα σε μερικά εμπορεύματα (οπως και στο blade) έχει καλάθι για ηλεκτρονική αγορά. Έτσι εν αγνοία κανείς αγοράζει μεταχειρισμένα εκθεσιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα