Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω παπούτσια για παράδειγμα μάρκας puma , αυθεντικά και αφότου παλιώσουν και τρυπήσουν , καταφέρω να ξεκολλήσω με κάποιο τρόπο το logo (το puma) και το κολλήσω σε άλλα παπούτσια , αγορασμένα απο κινέζικο , αλλάζοντας το puima η αυτό που έχουν συνήθως που μοιάζει με λύκο (μιμούμενοι το puma)με το αυθεντικό puma απο τα πρώτα παπούτσια, ειναι παράνομο ?

σκέφτηκα να το δοκιμάσω , τώρα που τα οικονομικά μου ειναι σφιχτά. Εχω βρει puima με σωστό κόψιμο/ράψιμο που δεν κάνουν μπάμ , παρα μόνο το σήμα.

Η χρήση θα είναι προσωπική , δεν θα τα πουλήσω.

τι λέτε? :-)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην ελλαδα δεν προκειται να ασχοληθει κανεις (κ για το συγκεκριμενο θεμα καλα θα κανουν, δικα σου κ τα δυο ζευγαρια οτι θες τα κανεις) αλλα σε χωρες οπως η ελβετια μπορει κ να στα κατασχουν στο αεροδρομιο κ να σε τρεχουν (εχει συμβει με τσαντες μαιμου, παπουτσια κ.α.)

Δημοσ.

Ρε φίλε σιγα μην σε κυνηγήσει ολόκληρη εταιρία επειδη θα κανείς κάτι τέτοιο...εδω αυτοί. Βγάζουν εκατομμύρια μέσα σε μια μέρα......πολυ ευρωπαίοι έχουμε γινει..ούτε Γερμανός δεν θα το. Σκεφτόταν αυτο το πράγμα αδελφέ

Δημοσ.

Αν έχω παπούτσια για παράδειγμα μάρκας puma , αυθεντικά και αφότου παλιώσουν και τρυπήσουν , καταφέρω να ξεκολλήσω με κάποιο τρόπο το logo (το puma) και το κολλήσω σε άλλα παπούτσια , αγορασμένα απο κινέζικο , αλλάζοντας το puima η αυτό που έχουν συνήθως που μοιάζει με λύκο (μιμούμενοι το puma)με το αυθεντικό puma απο τα πρώτα παπούτσια, ειναι παράνομο ?

σκέφτηκα να το δοκιμάσω , τώρα που τα οικονομικά μου ειναι σφιχτά. Εχω βρει puima με σωστό κόψιμο/ράψιμο που δεν κάνουν μπάμ , παρα μόνο το σήμα.

Η χρήση θα είναι προσωπική , δεν θα τα πουλήσω.

τι λέτε?

a.aaa.jpg

Το ληγμένο γάλα το σταμάτησες ή ακόμα;

Δημοσ.

Γιατί, τι παθαίνεις αν γράφει puima το παπούτσι; :unsure:

κράμπες , κάλους και νύχια πράσινα απο τους μήκυτες

Δημοσ.

Γιατί, τι παθαίνεις αν γράφει puima το παπούτσι; :unsure:

Φοβαται τον χλευασμο απο τον κοινωνικο περιγυρο

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα ποτε δεν καταλαβα τη μανια με τις fake μαρκες σε κανενος ειδους προϊον.

Γιατι να δωσει καποιος Χ ευρω για να παρει ενα puima και να μη δωσει Χ ευρω και να παρει ενα που να μη γραφει τιποτα;

Και Νικοτσ, do your thing, κανεις δεν προκειται να σου δημιουργησει προβλημα.

Δημοσ.

Νίκο, πρώτον αποτελεί ασέβεια στον δημιουργό του παπουτσιού που αγόρασες/θα αγοράσεις και θα του βγάλεις το "puima". Θα ήθελες εσύ να δημιουργήσεις κάτι, να βάλεις την υπογραφή σου και κάποιος να το αγοράσει και να βγάλει την υπογραφή σου και να βάλει κάποιου άλλου; Είναι εντελώς ανήθικο αυτό που πας να κάνεις μην το κάνεις.

Επισης ναι, να ξέρεις ότι η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή σε συγκεκριμένα ζητήματα όπως αυτό που θέτεις. Το κράτος βρίσκεται σε οικονομική ύφεση, πράγμα που δημιουργεί γενικότερες αναταραχές και την αίσθηση ότι το κράτος δε λειτουργεί σωστά. Γι'αυτό λοιπόν, το κράτος βρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους (εσένα π.χ.) και τους τιμωρεί, για να φαίνεται ότι υπάρχει κράτος και ο πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια.

Και προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, ναι, πίπτει ράβδος και πιάνουν και εσένα που κάνεις το puima->puma, και τον άλλο που θα κάνει τα adibas->adidas και τον άλλο που θα κάνει τα mike->nike.

Εγώ λέω μην τα κάνεις για να'χεις το κεφάλι σου (και το πόδι σου) ήσυχο.

Δημοσ.

αν πετύχει όμως θα είναι πολυ καλό. Με την οικονομική κρίση που περνάμε δεν είμαι για έξοδα. :D

πήρα της απαντήσεις που ήθελα

σας ευχαριστώ για την συμμετοχή B)

Δημοσ.

αν πετύχει όμως θα είναι πολυ καλό. Με την οικονομική κρίση που περνάμε δεν είμαι για έξοδα. :D

πήρα της απαντήσεις που ήθελα

σας ευχαριστώ για την συμμετοχή B)

αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις έτσι είσαι γελασμένος

Δημοσ.

αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις έτσι είσαι γελασμένος

Λογικά δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα αν δεν τα μεταπολίσω η δεν τα βγάλω απο την χώρα , γιατι δικό μου ειναι και το κάνω οτι θέλω :-)

αν με σταματήσουν για έλεγχο στο δρόμο το λιγότερο που θα με ανησυχεί είναι τα παπούτσια :lol:

Δημοσ.

Φοβαται τον χλευασμο απο τον κοινωνικο περιγυρο

Για ένα καθαρό κούτελο και ένα φιρμάτο λογότυπο στο παπούτσι ζούμε βρε αδελφέ. ;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...