Spyros_Spy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για αυτό το θέμα γιατί μου φαίνεται μεγάλη μπινιά, αν όχι απάτη από τα Public, σε 2 θέματα. Χτες πήγα στα public και έπεσε το μάτι μου σε ένα παιχνίδι, στο Rage για το Xbox360. Το βρήκα στα μεταχειρισμένα 39,90 ευρώ και πήγα να κοιτάξω και πόσο θα έκανε και το καινούργιο. Το καινούργιο έκανε 20 ευρώ. Πηγαίνω λοιπόν στον πωλητή και του το δείχνω. Εφόσον το κοίταξε το μεταχειρισμένο, το πήρε το και έβγαλε από το stand με την δικαιολογία ότι."Η id software επειδή δεν πούλησε όσα νόμιζε ότι θα πούλαγε, μας έστειλε μερικά κομμάτια να τα βάλουμε στα 20 ευρώ σαν προσφορά, αλλά μετά θα τους τα στείλουμε πίσω και θα ξαναβάλουμε όλα τα κομμάτια πάλι στα 45 ευρώ. Θα στείλουμε πίσω και τα μεταχειρισμένα, απλά αυτό μας ξέφυγε. Συγνώμη αλλά, εμένα δεν με νοιάζει το τι θα κάνει με τα παιχνίδια που ήρθαν από την εταιρία κατευθείαν και μπήκαν στο stand σαν καινούργια αλλά να πάρει και τα μεταχειρισμένα πίσω να τα δώσει και αυτά, εμένα μου βρώμισε πάρα πολύ.Στο κάτω κάτω το μεταχειρισμένο μπορεί να μην αγοράστηκε από τα Public και ας βρέθηκε εκεί στο τέλος.Με ποια λογική γυρνάς πίσω λιγότερα μεν, εφόσον κάποια πούλησες, αλλά περισσότερα από αυτά που όντως πούλησες; και τι παραπάνω κέρδος μπορεί να έχεις για να γυρίσεις πίσω και τα μεταχειρισμένα; Ή τους δίνεις τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που πήρες από τον κόσμο, ως ανοιγμένα και δοκιμασμένα στο κατάστημα; Αυτά για την πρώτη απορία. Η Δεύτερη απορία είναι στην μεταπώληση κονσόλας που κάνουν. Αυτό στην αρχή το σκεφτόμουν σοβαρά. Το να δώσω την παλιά μου κονσόλα και να πάρω με την υποτιθέμενη διαφορά μια καινούργια. Η χαρά μου κόπηκε μαχαίρι όταν ρώτησα το πόσο μπορεί να πιάσει η παλιά μου κονσόλα. Μου θύμισε αυτό που έκανε ο Κοτσόβολος(κινητό ενός χρόνου να το αγοράζει 9 ευρώ μετρητά ή 10 ευρώ αν πάρεις κάτι από το κατάστημα), ρωτώντας τον τιμοκατάλογο λοιπών για τα Xbox360. Arcade Xbox360 with no HDD 80 ευρώ και Xbox360 60gb HDD 60 ευρώ.Σοβαρά ε; Πλάκα μας κάνεις;Το καινούργιο πιο φτηνό από το παλιό; Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω...Αυτό όμως που με βίδωσε απίστευτα ήταν όταν βγάλανε την προσφορά με το καινούργιο Xbox 360 4gb από 180 ευρώ στα 99 ευρώ αν και μόνο αν δώσεις και την μεταχειρισμένη κονσόλα σου, οπότε πάλι μπήκαν ελπίδες μέσα μου. Ξαναρώτησα λοιπόν και μαντέψτε την κομπίνα πίσω από αυτό. Οι μεταχειρισμένες κονσόλες χάσανε την αξία τους μέσα σε 1 μέρα, (από 60 ευρώ στα 45 εφόσον είναι και πλήρως λειτουργική) και αν έχει κάποιο πρόβλημα, όπως να χρειάζεται αναβάθμιση το firmware, η τιμή πέφτει στα 13 ευρώ και 50 λεπτά. Απάτη;
bnvdarklord Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αυτο με τα μεταχειρισμένα το χα πετύχει και χώ με ενα σχετικά καινούργιο παιχνίδι, αλλα υπέθεσα οτι απλα δεν ειχαν αλλαξει τις τιμές στα μεταχειρισμένα μετα απο μειωση της τιμής στα καινούργια. Παντως γενικά τα public ειναι πολύ κλέφτες, για κανα βιβλίο ή επιτραπέζιο ειναι καλοι μονο. 1
fuku Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 φιλε μου δεν είμαι fun του public, αλλα πιστεύω πως είναι απο τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά που έχουμε εδώ στο ελλαντα.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγω θα σου πω ενα παραδειγμα απλα φιλος μου πηγε στο καταστημα παναρχαια παιχνιδια για pc και ps2 Που δεν τα επαιζε(μιλαμε για καμια 15αρια κομματια)και του τα πηραν πισω 2-3 ευρω το καθενα κ με τη διαφορα αγορασε το battlefield 3 για ps3 περα απο αυτο,δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να δωσεις παλια κονσολα σε αυτους ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ.Δηλαδη κονσολες που εχουμε αγορασει 250-300 ευρω να τις παιρνουν πισω για 60-80;;; ουτε καν ειτε τις κραταμε ενθυμιο ειτε τις χαριζουμε σε κανενα φιλο-φιλη-ανηψακι κλπ(προσωπικα το εχω κανει)Και να φανταστεις οτι σκεφτομουν να δωσω το ps2 slim Μου που ειχα αγορασει 300ΕΥΡΩ οταν κυκλοφορησε.Το πηγα τελικα ειδαν οτι ηταν ανοιγμενο και τσιπαρισμενο και μου λενε οτι δεν μπορουμε να το παρουμε επειδη αν το δει κανενας αλλος θα πει οτι ειναι ανοιγμενο κλπ.Με το ζορι δλδ το επαιρναν 50 ευρω(οταν τοσο εκανε το τσιπακι μονο) πιστεψε με το εδωσα στον αδερφο μιας φιλης μου τσαμπα μαζι και τα παιχνιδια(αυθεντικα)που ειχα αγορασει μεχρι το τσιπαρισμα.Σκεψου τι χαρα εκανα στον πιτσιρικα να του δινεις 75 παιχνιδια +8 αυθεντικα να εχει να γουσταρει. απατη δεν θα το ελεγα αλλα κοροιδια.Αυτες οι "προσφορες"ειναι για ατομα που δεν το εχουν ψαξει(σκεψου δλδ καποιος πατερας ο οποιος δεν ασχολειται με την τεχνολογια να κανει ενα τετοιο "δωρο" στο παιδι του επειδη ειδε την προσφορα) fail απλα. 4
Spyros_Spy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγω θα σου πω ενα παραδειγμα απλα φιλος μου πηγε στο καταστημα παναρχαια παιχνιδια για pc και ps2 Που δεν τα επαιζε(μιλαμε για καμια 15αρια κομματια)και του τα πηραν πισω 2-3 ευρω το καθενα κ με τη διαφορα αγορασε το battlefield 3 για ps3 Παλιά παιχνίδια οκ. Αλλά κοροϊδία είναι να δώσεις καινούργια παιχνίδια σε αυτούς, το έμαθα καλά. Μ δίναν 2 ευρώ και 50 λεπτά για παιχνίδι που το πούλαγαν καινούργιο 60 ευρώ, και στα μεταχειρισμένα το πούλαγαν 15 ευρώ. Αυτο με τα μεταχειρισμένα το χα πετύχει και χώ με ενα σχετικά καινούργιο παιχνίδι, αλλα υπέθεσα οτι απλα δεν ειχαν αλλαξει τις τιμές στα μεταχειρισμένα μετα απο μειωση της τιμής στα καινούργια. Παντως γενικά τα public ειναι πολύ κλέφτες, για κανα βιβλίο ή επιτραπέζιο ειναι καλοι μονο. Αν δεν πας και στο ταμείο του ορόφου και στο ταμείο πληρωμής να τους ρωτήσεις να κοιτάξουν την βάση τους να δουν πόσο κάνει,ενώ μπορεί να κάνει 20 ευρώ σου παίρνουν το 50άρικο και βάζουν και 30 στην τσέπη και τους λες και ευχαριστώ. Κάθε φορά που πηγαίνω. Αυτό που διαλέγω το περνάω από 3 ταμεία και τουλάχιστον 4-5 φορές έδωσα 10-20 ευρώ αντί 40-50.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μα δεν υπαρχει λογος να τα δωσεις τα παιχνιδια καλυτερα πουλησε τα η χαρισε τα.Εκτος κ αν σε καιει τοσο πολυ το 2ευρω που θα παρεις πισω οποτε πασο.Τουλαχιστον εγω ξερω οτι η κονσολα μου δεν πηγε ουτε στο σπιτι κανενος υπαλληλου κ ουτε κανενας απο αυτους εβγαλε λεφτα με τα δικα μου πραγματα. αλλωστε εκει που τα εδωσα ξερω οτι μενουν στην "οικογενεια" με την ευρυτερη εννοια. 3
Spyros_Spy Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μα δεν υπαρχει λογος να τα δωσεις τα παιχνιδια καλυτερα πουλησε τα η χαρισε τα.Εκτος κ αν σε καιει τοσο πολυ το 2ευρω που θα παρεις πισω οποτε πασο.Τουλαχιστον εγω ξερω οτι η κονσολα μου δεν πηγε ουτε στο σπιτι κανενος υπαλληλου κ ουτε κανενας απο αυτους εβγαλε λεφτα με τα δικα μου πραγματα. αλλωστε εκει που τα εδωσα ξερω οτι μενουν στην "οικογενεια" με την ευρυτερη εννοια. Μα το θέμα είναι ότι δεν τους τα δίνεις. Τους τα 'πουλάς', βέβαια για αυτούς είναι σαν να αγοράζουν χαρτομάντιλα και να τα πουλάνε σαν ράβδους χρυσού.Αυτό είναι το θέμα. Ότι βγάζουν διαφημίσεις του στυλ έλα εδώ και θα κερδίσεις, ενώ από πίσω αν δεν το έχεις ψάξει σε ξεβρακώνουν.Αυτή η απατεωνιά είναι που με έκανε και άνοιξα αυτό το thread και κανονικά θα έπρεπε τέτοιες παραπλανητικές διαφημίσεις να μπανάρωνται και να τους κολλάμε στον τοίχο με γιαούρτια. 2
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κ εγω μαζι σου. Πραγματικα τετοιες διαφημισεις ειναι κοροιδια εκτος κ αν καποιος οπως ειπα το βλεπει ως αναβαθμιση κ θελει να πεταξει τις παλιες του κονσολες.Εκει ναι,αν καποιον δεν τον απασχολει κατι τετοιο φυσικα και μπορει να το κανει αλλωστε δεν κρινω κ κανεναν. Κ εμενα κ εσενα κ αλλων πολλων τους φαινεται οτι μας κοροιδευεουν στα μουτρα κ ναι συμφωνω σε αυτο.
panos2171 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Και να φανταστεις οτι σκεφτομουν να δωσω το ps2 slim Μου που ειχα αγορασει 300ΕΥΡΩ οταν κυκλοφορησε.Το πηγα τελικα ειδαν οτι ηταν ανοιγμενο και τσιπαρισμενο και μου λενε οτι δεν μπορουμε να το παρουμε επειδη αν το δει κανενας αλλος θα πει οτι ειναι ανοιγμενο κλπ.Με το ζορι δλδ το επαιρναν 50 ευρω(οταν τοσο εκανε το τσιπακι μονο) Το παράδειγμά σου είναι τελειως άκυρο. Το ότι το είχες πάρει κάποτε 300€ δε σημαίνει πως θα το δώσεις τουλάχιστον στη μισή τιμή του μιας και είναι πάρα πολύ παλιό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αν στο πέρναν 50€ θα ήταν ευκαιρία να το δώσεις, έχει απαξιωθεί τελείως. (όλα αυτά εφόσον το πήγες πρόσφατα και όχι 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αν και δεν ξέρω αν υπήρχε τότε public ή δυνατότητα να αγοράζουν μεταχειρισμένα) Τώρα στο θέμα με τις τιμές σκεφτείτε πως αυτό που αγοράζουν από σας θέλουν να το ξαναπουλήσουν προκειμένου να βγάλουν κέρδος γι αυτό τα αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί και τα πουλάν 30-40% κάτω από το καινούργιο. Κάτι τέτοιο εννοείται ότι σαν καταναλωτές δεν μας συμφέρει οπότε το κρατάμε ή πολύ απλά το βάζουμε σε αγγελία, πλέον με τα περισσότερα φόρα να έχουν section αγγελιών πιο εύκολα το πουλάς από κει παρά να το πας μέχρι τα public. Όπως ειπώθηκε και πριν μόνο κάποιος που δεν γνωρίζει από τιμες θα την πατήσει. 1
FedonasP Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Η γνώμη μου είναι πως οι ανταλλαγές στα public δεν είναι απάτη.. Με πια έννοια? Με την έννοια του ότι τα public δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που θέλουν να μοιράσουν χαμογελα στους απανταχού gamers πληρώνοντας τους για τα αποφάγια τους... θέλουν να μαζέψουν κόσμο στο τμήμα των games και μετά θέλουν να βγάλουν κέρδος.. τόσους υπαλληλους έχουν και γενικά σκεφτείτε έξοδα που έχει σαν κτίριο κτλ χωρια η συντήρηση μιας τόσο μεγάλης βάσης δεδομένων αλλα και τα λογιστικά της αποθήκης κτλ... τα μεταχειρισμένα συνήθως πάνε γύρο στα 20-30 ποσο δηλαδή να σου αγοράσει ένα παιχνίδι που θα το πουλήσει 20 euro? 18? δεν τον συμφέρει γιατί καταρχήν δεν είναι σίγουρο ότι θα το πουλήσει και ακόμη και αν το πουλήσει δεν ξέρει ποσο χρόνο θα του μείνει στο ράφι κτλ.... (αλήθεια τα μεταχειρισμένα laptop και κονσόλες που τις πουλάνε? εκεί ίσως υπάρχει μικρή κομπίνα με καμια επιδοτηση που καρπωνοντε αντι για εμας ) Αυτό που θεωρώ πραγματικά απάτη στα public είναι οι τιμές καινούργιων παιχνιδιών... εκεί ρημάζουν... γιατί με το volume που τα αγοράζουν σίγουρα τα παίρνουν 15 -25 maximum.... και στο δίνουν 60+ θα μπορούσαν τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικοί με τις τριγύρω επιχειρήσεις.... και γενικα στα public δεν βλέπω καλές τιμές... το μονο που καταλαβαίνω είναι την άνεση.. ότι πας και μάλλον θα έχει αυτό που θες... οποτε αν βιάζεσαι για κάτι και δεν μπορείς να περιμένεις και το θέλεις εδώ και τώρα... πας εκεί σκας μερικά euro παραπάνω και το παίρνεις... επίσης έχει πολύ όμορφες πωλήτριες στα βιβλία οποτε μορφώνεσαι όσο να πεις...
isay Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για αυτό το θέμα γιατί μου φαίνεται μεγάλη μπινιά, αν όχι απάτη από τα Public, σε 2 θέματα. Χτες πήγα στα public και έπεσε το μάτι μου σε ένα παιχνίδι, στο Rage για το Xbox360. Το βρήκα στα μεταχειρισμένα 39,90 ευρώ και πήγα να κοιτάξω και πόσο θα έκανε και το καινούργιο. Το καινούργιο έκανε 20 ευρώ. Πηγαίνω λοιπόν στον πωλητή και του το δείχνω. Εφόσον το κοίταξε το μεταχειρισμένο, το πήρε το και έβγαλε από το stand με την δικαιολογία ότι."Η id software επειδή δεν πούλησε όσα νόμιζε ότι θα πούλαγε, μας έστειλε μερικά κομμάτια να τα βάλουμε στα 20 ευρώ σαν προσφορά, αλλά μετά θα τους τα στείλουμε πίσω και θα ξαναβάλουμε όλα τα κομμάτια πάλι στα 45 ευρώ. Θα στείλουμε πίσω και τα μεταχειρισμένα, απλά αυτό μας ξέφυγε. Συγνώμη αλλά, εμένα δεν με νοιάζει το τι θα κάνει με τα παιχνίδια που ήρθαν από την εταιρία κατευθείαν και μπήκαν στο stand σαν καινούργια αλλά να πάρει και τα μεταχειρισμένα πίσω να τα δώσει και αυτά, εμένα μου βρώμισε πάρα πολύ.Στο κάτω κάτω το μεταχειρισμένο μπορεί να μην αγοράστηκε από τα Public και ας βρέθηκε εκεί στο τέλος.Με ποια λογική γυρνάς πίσω λιγότερα μεν, εφόσον κάποια πούλησες, αλλά περισσότερα από αυτά που όντως πούλησες; και τι παραπάνω κέρδος μπορεί να έχεις για να γυρίσεις πίσω και τα μεταχειρισμένα; Ή τους δίνεις τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που πήρες από τον κόσμο, ως ανοιγμένα και δοκιμασμένα στο κατάστημα; Αυτά για την πρώτη απορία. Η Δεύτερη απορία είναι στην μεταπώληση κονσόλας που κάνουν. Αυτό στην αρχή το σκεφτόμουν σοβαρά. Το να δώσω την παλιά μου κονσόλα και να πάρω με την υποτιθέμενη διαφορά μια καινούργια. Η χαρά μου κόπηκε μαχαίρι όταν ρώτησα το πόσο μπορεί να πιάσει η παλιά μου κονσόλα. Μου θύμισε αυτό που έκανε ο Κοτσόβολος(κινητό ενός χρόνου να το αγοράζει 9 ευρώ μετρητά ή 10 ευρώ αν πάρεις κάτι από το κατάστημα), ρωτώντας τον τιμοκατάλογο λοιπών για τα Xbox360. Arcade Xbox360 with no HDD 80 ευρώ και Xbox360 60gb HDD 60 ευρώ.Σοβαρά ε; Πλάκα μας κάνεις;Το καινούργιο πιο φτηνό από το παλιό; Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω...Αυτό όμως που με βίδωσε απίστευτα ήταν όταν βγάλανε την προσφορά με το καινούργιο Xbox 360 4gb από 180 ευρώ στα 99 ευρώ αν και μόνο αν δώσεις και την μεταχειρισμένη κονσόλα σου, οπότε πάλι μπήκαν ελπίδες μέσα μου. Ξαναρώτησα λοιπόν και μαντέψτε την κομπίνα πίσω από αυτό. Οι μεταχειρισμένες κονσόλες χάσανε την αξία τους μέσα σε 1 μέρα, (από 60 ευρώ στα 45 εφόσον είναι και πλήρως λειτουργική) και αν έχει κάποιο πρόβλημα, όπως να χρειάζεται αναβάθμιση το firmware, η τιμή πέφτει στα 13 ευρώ και 50 λεπτά. Απάτη; Ο τίτλος σου είναι λανθασμένος και η λογική σου ολίγον εκτός πραγματικότητας. Για την πρώτη σου απορία πρέπει να σκεφτείς οτι μεγάλα καταστήματα όπως το public εχουν χιλιάδες κωδικούς και προσφορές που αλλάζουν ανα μέρα. Θεωρείς απλό την αυτόματη διασταύρωση τιμών και κωδικών; Δεν είναι καθόλου. Αυτό σημαίνει οτι μπορει να υπάρξουν λάθη ακόμα και για προϊόντα που είναι στο ίδιο ράφι. Το πως διαχειρίζεται το στοκ και τις προσφορές του ένα κατάστημα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν θεωρώ την τιμή λογική, θα το αγοράσω, αλλιώς θα το παρω απο αλλου. Τοσο απλά ειναι τα πράγματα. Η λέξη απάτη ειναι λάθος. Απάτη θα ήταν αν το προιον που πήρες απο το ράφι, είχε τιμή 20 ευρώ και εσύ πλήρωνες στο ταμείο 30. Απάτη θα ήταν να σου λέει στη διαφήμιση «το Χ παιχνίδι 20 ευρώ» και στο κατάστημα το ίδιο παιχνίδι να το εχει 30 ευρω. Το να βρεις δυο διαφορετικους κωδικούς (γιατι το μεταχειρισμένο με το καινουργιο ειναι αλλοι κωδικοί) με διαφορετική αλλά αναποδη τιμή, αυτο ειναι απλό λάθος, οχι απατη. Ο υπάλληλος θέλησε να φανεί ευγενικός απεναντι σου και να κρύψει το λάθος, αλλά τα έκανε χειρότερα. Για τις κονσόλες και γενικά όλα τα μεταχειρισμένα. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να πουλήσετε στο public και κανενα public. Βάλτε αγγελία και πουλήστε το. Χαρίστε το. Ανακυκλώστε το. 1
Spyros_Spy Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τα μεταχειρισμένα συνήθως πάνε γύρο στα 20-30 ποσο δηλαδή να σου αγοράσει ένα παιχνίδι που θα το πουλήσει 20 euro? 18? δεν τον συμφέρει γιατί καταρχήν δεν είναι σίγουρο ότι θα το πουλήσει και ακόμη και αν το πουλήσει δεν ξέρει ποσο χρόνο θα του μείνει στο ράφι κτλ.... (αλήθεια τα μεταχειρισμένα laptop και κονσόλες που τις πουλάνε? εκεί ίσως υπάρχει μικρή κομπίνα με καμια επιδοτηση που καρπωνοντε αντι για εμας ) Δηλαδή πιστεύεις ότι ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο, θα έπρεπε να κάνει 40-50 ευρώ; και το ίδιο παιχνίδι στο κατάστημα καινούργιο να κάνει 60; Εγώ θα έδινα τα 10 ευρώ παραπάνω και θα έπαιρνα το καινούργιο. Δεν λέω να το αγοράσουν από εμάς 30 ευρώ. Αλλά όταν θα το αγοράσουν 5 ευρώ να μην το δω στο ράφι των μεταχειρισμένων μετά στα 30 ευρώ.. Κατά την γνώμη μου τα μεταχειρισμένα θα έπρεπε να κάνουν 20 με 25 ευρώ κάτω από την τιμή του καινούργιου ή ανάλογα την φθορά. Τα used games πιστεύω άνοιξαν για να τραβήξουν κόσμο. Αλλά όταν βλέπω 50 ευρώ να κάνει το καινούργιο και 40 το μεταχειρισμένο είναι σαν να μου λένε." Να κοίτα πόσο θα το έπαιρνες μεταχειρισμένο ενώ εμείς με 10 ευρώ παραπάνω στο δίνουμε καινούργιο με την ζελατίνα του και να κάθεσαι να φτιάχνεσαι με την μυρωδιά του καινούργιου manual." Δηλαδή σαν να υπάρχει ένα κατάστημα ανεξάρτητο μέσα στο public. Δεύτερο πράγμα που με πειράζει με την αισχροκερδεία τους είναι ότι τα δίνουν με πίστωση, τα πάντα, με την λογική : έδωσες παιχνίδι; αγοράζεις παιχνίδι, έδωσες κονσόλα; πάρε κονσόλα.Λεφτά δεν βγαίνουν από το μαγαζί, ενώ άλλα καταστήματα μικρότερα σου δίνουν τα μετρητά στο χέρι και σε καλύτερες τιμές. Η λέξη απάτη ειναι λάθος. Απάτη θα ήταν αν το προιον που πήρες απο το ράφι, είχε τιμή 20 ευρώ και εσύ πλήρωνες στο ταμείο 30. Ο υπάλληλος θέλησε να φανεί ευγενικός απεναντι σου και να κρύψει το λάθος, αλλά τα έκανε χειρότερα. Είσαι σωστός αλλά ίσως πρέπει να διαβάζεις λίγο παρακάτω από το πρώτο post του thread. Για την πρώτη πρόταση σου, όπως ανέφερα σαν απάντηση άλλου χρήστη, είπα ότι θα πλήρωνα παραπάνω για κάτι πολλές φορές αν δεν έβαζα διαφορετικά ταμεία να ψάχνουν για τον ίδιο κωδικό. Όσο για τον υπάλληλο, ναι το έκανε πολύ χειρότερα και για αυτό ακριβώς άνοιξα αυτό το thread, αλλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ που είναι μεγάλο κατάστημα όταν βρήκα ένα face plate του Xbox360 χωρίς bar code ο υπάλληλος μου το έκανε δώρο. Δεν το πήρε να το "καβατζάρει". Μην μου πεις ότι δεν μπορούσε να κατεβάσει την τιμή του μεταχειρισμένου ή έστω να ψάξει την βάση του να δει για τυχών αλλαγές.. Στην Ελλάδα είμαστε. Εδώ έβγαλε το Multirama πτώση τιμών στα Λάπτοπ και την ίδια στιγμή πήρα τηλέφωνο να κάνω κρατήσεις και από τα 5 που πήρα τηλέφωνο σε διαφορετικά καταστήματα μου είπαν ότι τα 3 είχαν "φύγει" και τα άλλα 2 δεν πουλιόνταν γιατί "είχαν προβλήματα". Αν τους πιστεύεις εσύ(ο κάθε εσύ), τότε η άγνοια είναι ευτυχία. 4
isay Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ΜΕ βάση τα γραφόμενα σου για το public θα μπορούσες να γράψεις «Ψάξτε καλά τις τιμές στο public» και για το multirama «Κοροϊδία στο multirama και τις προωθητικές ενέργειες». Το συμπαθες πλαίσιο σου, κάνει το ίδιο κόλπο με το multirama. Αν ψάξεις στο forum θα βρεις συζητήσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όσο για τον υπάλληλο, ναι το έκανε πολύ χειρότερα και για αυτό ακριβώς άνοιξα αυτό το thread, αλλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ που είναι μεγάλο κατάστημα όταν βρήκα ένα face plate του Xbox360 χωρίς bar code ο υπάλληλος μου το έκανε δώρο. Δεν το πήρε να το "καβατζάρει". μην αρχίσουμε για το πλαίσιο, θα τερματίσει το thread...
Spyros_Spy Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ΜΕ βάση τα γραφόμενα σου για το public θα μπορούσες να γράψεις «Ψάξτε καλά τις τιμές στο public» και για το multirama «Κοροϊδία στο multirama και τις προωθητικές ενέργειες». Το συμπαθες πλαίσιο σου, κάνει το ίδιο κόλπο με το multirama. Αν ψάξεις στο forum θα βρεις συζητήσεις Πιστέψτε με έχω τσακωθεί άγρια και πολλές φορές στο Πλαίσιο ενώ με Μultirama και Public ποτέ και έτσι όπως το είπατε ήταν σαν να έκανα διαφήμιση στο ΠΛΑΙΣΙΟ, απλά κριτικάρω τις πράξεις τους και την πολιτική τους.Σε άλλο φόρουμ έχω γράψει τα άπειρα για το τι κάνουν και πως μας συμπεριφέρονται στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Η πολιτική του κάθε καταστήματος όμως δεν έχει να κάνει με τους υπαλλήλους. Επιλογή του ήταν να το κρατήσει το faceplate αλλά διάλεξε να το χαρίσει σε έναν περαστικό, το παιδί πήρε καλό κάρμα. Επειδή μόλις γύρισα από άλλο κατάστημα public και είδα ότι ενώ έχει περάσει μια βδομάδα είχε τα καινούργια Rage στα 20 ευρώ και τα μεταχειρισμένα ( που μαζέψανε για να τα στείλουν πίσω στην id) να κάθονται στα ράφια στα 40 ευρώ και να ρωτάω τον υπάλληλο και να μ λέει ότι είναι απλά κάποιο λάθος και θα το ψάξουν να το διορθώσουν,πιστεύω συγκρούεται άμεσα με αυτά που μ είχε πει ο άλλος υπάλληλος στο προηγούμενο κατάστημα.Να το δικαιολογήσω στον δεύτερο ότι δεν ήταν ενημερωμένος, αν ήταν όντως έτσι. Προσωπικά παραδείγματα και για multirama,πλαίσιο και public έχω άπειρα.Συγκρίσεις δεν κάνω σε κανέναν.Τα ίδια Σ***Α είναι όλοι αλλά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε αυτά που έχουμε. Απλά πρέπει να κάνουμε μια σκληρή αγορά έρευνας πρώτα και μετά να αγοράσουμε, να μην πηγαίνουμε στα τυφλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις