Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως το θετεις το δεχομαι,λεγοντας δλδ οτι δεν σε υποχρεωσε κ κανενας να πας να το πουλησεις σ'αυτους,οκ εχεις δικιο.αλλα θα σου πω ενα δικο μου συμβαν για να δεις οτι εχω δικιο.τους πηγα το sony xperia x10 mini το οποιο δεν ειχε καν 2 μηνες κυκλοφοριας,σε αριστη κατασταση κ ξερεις ποσο το παιρναν???17 ευρω!!

εννοειται πως σιγα μην τους το εδινα,ετσι πηγα για να δω τι τιμη θα μου πουν,ομως τωρα ειναι που ερχομαι στα λογια σου....

δεν με υποχρεωσε κανενας να τους το παω κ να τους το δωσω αλλα καταλαβες τι εννοω ετσι?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήγα σήμερα κιόλας στα public για να δώσω το xbox 360 (4GB) και τι μου λέει; Η έκπτωση που θα έχω αν το δώσω είναι... 8 ευρώ! Αυτό τώρα δεν είναι απατεωνιά;;;;;;;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήγα σήμερα κιόλας στα public για να δώσω το xbox 360 (4GB) και τι μου λέει; Η έκπτωση που θα έχω αν το δώσω είναι... 8 ευρώ! Αυτό τώρα δεν είναι απατεωνιά;;;;;;;

τι; και δε το εδωσες; αισχος.θα εβγαζες 8 ευρω. :lol: :lol:

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η μεγαλύτερη απάτη τους που με έχει εκνευρίσει είναι με το safety pack για τηλεοράσεις, κονσόλες κλπ.  Πας να πάρεις κάτι και οι υπαλλήλοι σου γίνονται κολιτσίδα.  Τους πιέζουν οι από πάνω να κάνουν αυτά τα πακέτα κι' αν δεν κάνουν 6-7 οι στους 10 πελάτες οι υπαλλήλοι χάνουν τη δουλειά τους.  Τους μαθαίνουν πως να πιέζουν τον πελάτη να πάρει πακέτο safety για 5 χρόνια εγγύηση ενώ ξέρουν πως οι περισσότερες τηλεοράσεις αντέχουν εξαιρετικά μέχρι τα 5 χρόνια.  Για να μη τα πολυλογώ δε πήρα τίποτα και έφυγα, θα πάρω από αλλού. Το ίδιο ισχυεί για κονσόλα.  Αυτά μου τα είπε υπάλληλος ο οποίος ήταν χάλια ψιχολογικά γιατί ήταν χαμηλό το ποσοστό του.  Μου εξήγησε πως εξισώνουν πωλήσεις και safety packs κι' αν δεν έχεις πάνω από 60-70% σου γίνεται επίπληξι.

Δείτε εδώ

http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Asafetynet&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat30010&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat30010&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1=

Δημοσ.

Άσχετο αλλά νομίζω πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος να μη σου πάει πέντε χρόνια καινούργια τηλεόραση όπως τις φτιάχνουν σήμερα και να μη δέιξει σημάδια ''προβλήματος'' στα 2 χρόνια όπου θα ισχυεί η εγγυήση σου.  Τώρα αν τη σπάσεις μόνος δεν καλύπτεσαι σε καμία περίπτωση από κανένα. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όταν δίνεις κάτι για ανταλλαγή είναι σίγουρο πως κάπου θα σε φάνε . Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας παντού στην καθημερινή ζωή ξεκινώντας και από τα αυτοκίνητα και τους μαντράδες . Όλοι έχουμε μια τέτοια εμπειρία . Η όλη ιστορία βασίζεται στο γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε αυτόν που αγοράζει το μεταχειρισμένο πως θα μεταπωληθεί άμεσα . Αν γινόταν αυτό τότε να είστε σίγουροι πως το κέρδος τους θα ήταν πιο λογικό , θα αγόραζαν και πωλούσαν σε καλύτερες τιμές . Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό . 

Βρέθηκα σε αυτό το thread επειδή έχω ένα ps3 slim 320gb με 12 + games και θέλω να το δώσω ανταλλαγή να αγοράσω wii u . O λόγος είναι πως δεν με ξετρέλανε το ps3 (ενώ έχω κρατήσει όλες τις παλιές μου κονσόλες) και μου αρέσει πολύ το wii u που παίζω σε 2 φίλους . Το αναφέρω αυτό για να μην θεωρηθεί πως παίρνω και γω το μέρος τους . Αντίθετα με όσα διάβασα στις προηγούμενες σελίδες και παραπάνω φοβάμαι να ρωτήσω για ανταλλαγή . Όμως το ps3 μου είναι αδιάφορο (με εξαίρεση 2-3 παιχνιδάρες που έχω τερματίσει 2 φορές) και γι αυτό το λόγο θέλω να το ξεφορτωθώ ενώ παράλληλα να μειώσω αισθητά το κόστος αγοράς του wii u . Πρέπει όμως να το έχουν σταματήσει γιατί διάβασα αυτό:

Μπορώ να σας επιστρέψω και την παλιά μου κονσόλα μαζί με τα παιχνίδια;

Η υπηρεσία αφορά προς το παρόν μόνο την ανταλλαγή παιχνιδιών και όχι την ανταλλαγή σε κονσόλες ή accessories.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείς να βρεις εδώ.

http://www.public.gr/cat/gaming/used-games-wanted/faq/

Δημοσ.

Βάλτο αγγελία να το πουλήσεις... Σίγουρα θα πάρεις πολλά περισσότερα σε σχέση με το να το δώσεις σε κατάστημα όπως το πάμπλικ....ακόμα και σε τιμή σκότωμα να το δώσεις παραπάνω θα βγάλεις σε σχέση με το πάμπλικ που μπορεί να σου έδινε 8 ευρώ σαν το παιδί με το xbox... 

• Like 1
Δημοσ.
CrazyLooper, on 31 May 2014 - 5:49 PM, said:

οχι δεν είναι.

απατεωνιά θα ήταν να σου έλεγε 100, και να σου έδινε 8.

• Like 2
Δημοσ.

Βάλτο αγγελία να το πουλήσεις... Σίγουρα θα πάρεις πολλά περισσότερα σε σχέση με το να το δώσεις σε κατάστημα όπως το πάμπλικ....ακόμα και σε τιμή σκότωμα να το δώσεις παραπάνω θα βγάλεις σε σχέση με το πάμπλικ που μπορεί να σου έδινε 8 ευρώ σαν το παιδί με το xbox... 

Το θέμα είναι πως δεν είμαι της υπομονής και το κακό είναι πως και καλή τιμή να δώσω μου βγάζουν την πίστης στα παζάρια !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...