Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι οσο αφορα τα Used games?Αξιζει να βαλεις στο Ps σου τετοιο Game?Υπαρχει φοβος να χαλασει κατι

??

Tι να χαλάσει ? Οπτικός δίσκος είναι ! Τσεκάρεις για γρατζουνιές και τέλος . Ό,τι έχω πάρει από public ήταν αγρατζούνιστο , καμμία διαφορά με το καινούργιο . Ωστόσο ένας έλεγχος πριν το ταμείο δεν βλάπτει !

Δημοσ.

Αν είναι πολύ γρατσουνισμένο δεν θα το πάρουν καν τα PUBLIC για να το πουλήσουν, τα τσεκάρουν πριν τα πάρουν (έστω με το μάτι)

Δημοσ.

Αν ειναι γρατζουνισμενο τοτε το "ματι" του PS4 δεν ζοριζεται για να το διαβασει?

Η ανάγνωση των CD/DVD γίνεται με laser. Απλά δε θα μπορεί να τα διάβασει και θα ζοριστει το ίδιο με αν τα τα διάβαζε.

Προσοχή θέλουν μόνο τα σπασμένα, αυτά που ίσως βγάλουν θρύψαλα και τα βρώμικα.

Δημοσ.

Αν είναι πολύ γρατσουνισμένο δεν θα το πάρουν καν τα PUBLIC για να το πουλήσουν, τα τσεκάρουν πριν τα πάρουν (έστω με το μάτι)

Στο καταστημα του κεντρου (Συνταγμα) εχω αφησει πολλες φορες παιχνιδι επειδη ηταν σε μετρια η και κακη κατασταση απο γρατζουνιες και χτυπηματα. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα θα την ειχα πατησει μπολικες φορες αν ειχα αγορασει παιχνιδια διχως να τα ελενξω. Το ιδιο και χειροτερο ισχυει και για τις οδηγιες, ειτε ελειπαν ειτε ειχαν διαφορες φθορες.

Δημοσ.

Σου δίνουν το δικαίωμα να τα ελέγξεις πριν τα αγοράσεις και αν δεις οτι δεν σου κάνει δεν το παίρνεις...Συνήθως είναι σχολαστικοί και σε αυτά που παίρνουν.

Δημοσ.

Tι να χαλάσει ? Οπτικός δίσκος είναι ! Τσεκάρεις για γρατζουνιές και τέλος . Ό,τι έχω πάρει από public ήταν αγρατζούνιστο , καμμία διαφορά με το καινούργιο . Ωστόσο ένας έλεγχος πριν το ταμείο δεν βλάπτει !

Δηλαδη  πρωτου το αγορασω μπορω να του πω να το ανοιξει ?ειστε σιγουροι?

Δημοσ.

Έχω αγοράσει αρκετές φορές (φαντάσου το 90% των παιχνιδιών που έχω είναι μεταχειρισμένα από το public - Στο σύνολο έχω γύρω στα 15 στη συλλογή μου και άλλα τόσα τα οποία έχουν πωληθεί και αγορασθεί άλλα ) και στο ταμείο πριν την αγορά του ζητώ να βγάλουν το καλυμμα ασφαλείας πριν την έκδοση αποδειξης για έλεγχο .

Δεν μου έχουν φέρει ποτέ αντίρρηση αλλά και από την άλλη δεν έχω βρει ποτέ δίσκο με γρατζουνιές . Ένας έλεγχος όμως δεν βλάπτει , μιας και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδεμία ευθύνη φέρουμε !

Δημοσ.

Στο καταστημα του κεντρου (Συνταγμα) εχω αφησει πολλες φορες παιχνιδι επειδη ηταν σε μετρια η και κακη κατασταση απο γρατζουνιες και χτυπηματα. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα θα την ειχα πατησει μπολικες φορες αν ειχα αγορασει παιχνιδια διχως να τα ελενξω. Το ιδιο και χειροτερο ισχυει και για τις οδηγιες, ειτε ελειπαν ειτε ειχαν διαφορες φθορες.

Εγώ σε επαρχιακό κατάστημα που έχω δώσει κάποια παιχνίδια πάντα τσεκάρανε δισκάκια και manual και αντίστοιχα όσα πήρα ήταν σε πολύ καλή έως άψογη κατάσταση, γι'αυτό το είπα :)

Δημοσ.

Πάντως αν κάνετε μια μικρή αναζήτηση στο internet υπάρχουν αρκετοί τρόποι διόρθωσης γρατζουνιών κλπ . Σίγουρα κάτι θα κάνουν και στα public . Δεν γίνεται όλοι όσοι δίνουν παιχνίδια να τα προσέχουν όσο πχ εγώ ή εσείς .

Δημοσ.

Τα παίρνουν τόσο φθηνά που δεν τους νοιάζει αν τύχει και είναι μερικά από αυτά ελλατωματικά.

Επιδιόρθωση γρατζουνιάς γίνεται μόνο αν είναι μικρή η χαρακιά ή αν δεν έχει χτυπήσει κάποιο κρίσιμο αρχείο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...