toykaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 να ρωτησω κατι οσο αφορα τα Used games?Αξιζει να βαλεις στο Ps σου τετοιο Game?Υπαρχει φοβος να χαλασει κατι??
Hk2004gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτησω κατι οσο αφορα τα Used games?Αξιζει να βαλεις στο Ps σου τετοιο Game?Υπαρχει φοβος να χαλασει κατι ?? Tι να χαλάσει ? Οπτικός δίσκος είναι ! Τσεκάρεις για γρατζουνιές και τέλος . Ό,τι έχω πάρει από public ήταν αγρατζούνιστο , καμμία διαφορά με το καινούργιο . Ωστόσο ένας έλεγχος πριν το ταμείο δεν βλάπτει !
johnkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Και χαρακιές τεράστιες να χει δεν υπάρχει θέμα απλα στη χειρότερη να μη παίζει καν. Την σκόνη να αποφεύγεις.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι γρατζουνισμενο τοτε το "ματι" του PS4 δεν ζοριζεται για να το διαβασει?
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι πολύ γρατσουνισμένο δεν θα το πάρουν καν τα PUBLIC για να το πουλήσουν, τα τσεκάρουν πριν τα πάρουν (έστω με το μάτι)
johnkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι γρατζουνισμενο τοτε το "ματι" του PS4 δεν ζοριζεται για να το διαβασει? Η ανάγνωση των CD/DVD γίνεται με laser. Απλά δε θα μπορεί να τα διάβασει και θα ζοριστει το ίδιο με αν τα τα διάβαζε. Προσοχή θέλουν μόνο τα σπασμένα, αυτά που ίσως βγάλουν θρύψαλα και τα βρώμικα.
Getta Robo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι πολύ γρατσουνισμένο δεν θα το πάρουν καν τα PUBLIC για να το πουλήσουν, τα τσεκάρουν πριν τα πάρουν (έστω με το μάτι) Στο καταστημα του κεντρου (Συνταγμα) εχω αφησει πολλες φορες παιχνιδι επειδη ηταν σε μετρια η και κακη κατασταση απο γρατζουνιες και χτυπηματα. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα θα την ειχα πατησει μπολικες φορες αν ειχα αγορασει παιχνιδια διχως να τα ελενξω. Το ιδιο και χειροτερο ισχυει και για τις οδηγιες, ειτε ελειπαν ειτε ειχαν διαφορες φθορες.
VonLoutsos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σου δίνουν το δικαίωμα να τα ελέγξεις πριν τα αγοράσεις και αν δεις οτι δεν σου κάνει δεν το παίρνεις...Συνήθως είναι σχολαστικοί και σε αυτά που παίρνουν.
toykaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Tι να χαλάσει ? Οπτικός δίσκος είναι ! Τσεκάρεις για γρατζουνιές και τέλος . Ό,τι έχω πάρει από public ήταν αγρατζούνιστο , καμμία διαφορά με το καινούργιο . Ωστόσο ένας έλεγχος πριν το ταμείο δεν βλάπτει ! Δηλαδη πρωτου το αγορασω μπορω να του πω να το ανοιξει ?ειστε σιγουροι?
Hk2004gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Έχω αγοράσει αρκετές φορές (φαντάσου το 90% των παιχνιδιών που έχω είναι μεταχειρισμένα από το public - Στο σύνολο έχω γύρω στα 15 στη συλλογή μου και άλλα τόσα τα οποία έχουν πωληθεί και αγορασθεί άλλα ) και στο ταμείο πριν την αγορά του ζητώ να βγάλουν το καλυμμα ασφαλείας πριν την έκδοση αποδειξης για έλεγχο . Δεν μου έχουν φέρει ποτέ αντίρρηση αλλά και από την άλλη δεν έχω βρει ποτέ δίσκο με γρατζουνιές . Ένας έλεγχος όμως δεν βλάπτει , μιας και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδεμία ευθύνη φέρουμε !
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Στο καταστημα του κεντρου (Συνταγμα) εχω αφησει πολλες φορες παιχνιδι επειδη ηταν σε μετρια η και κακη κατασταση απο γρατζουνιες και χτυπηματα. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα θα την ειχα πατησει μπολικες φορες αν ειχα αγορασει παιχνιδια διχως να τα ελενξω. Το ιδιο και χειροτερο ισχυει και για τις οδηγιες, ειτε ελειπαν ειτε ειχαν διαφορες φθορες. Εγώ σε επαρχιακό κατάστημα που έχω δώσει κάποια παιχνίδια πάντα τσεκάρανε δισκάκια και manual και αντίστοιχα όσα πήρα ήταν σε πολύ καλή έως άψογη κατάσταση, γι'αυτό το είπα
Hk2004gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αν κάνετε μια μικρή αναζήτηση στο internet υπάρχουν αρκετοί τρόποι διόρθωσης γρατζουνιών κλπ . Σίγουρα κάτι θα κάνουν και στα public . Δεν γίνεται όλοι όσοι δίνουν παιχνίδια να τα προσέχουν όσο πχ εγώ ή εσείς .
The_Judas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τα παίρνουν τόσο φθηνά που δεν τους νοιάζει αν τύχει και είναι μερικά από αυτά ελλατωματικά. Επιδιόρθωση γρατζουνιάς γίνεται μόνο αν είναι μικρή η χαρακιά ή αν δεν έχει χτυπήσει κάποιο κρίσιμο αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις