ardo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ποιο εχετε αυτο το μπλε ποσο βγαινει με τα ταχυδρομικα? http://www.ebay.com/itm/140723838785?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Απο εδω http://www.ebay.com/itm/140723838785?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 περιπου 7-7,5 ευρω με δωρεαν μεταφορικα! Υ.Γ κανω διαφημιση στον Κινεζο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrikios75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Απο εδω http://www.ebay.com/itm/140723838785?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 περιπου 7-7,5 ευρω με δωρεαν μεταφορικα! Υ.Γ κανω διαφημιση στον Κινεζο! Είναι mpeg4 αυτό γιατί δεν βλέπω να γράφει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε γενικές γραμμές στους ψηφιακούς δέκτες που είναι σε USB η επεξεργασία του σήματος γίνεται από το PC και όχι πάνω στο ίδιο το αντικείμενο. Έτσι η ευθύνη περνάει στο λογισμικό (και στα codec). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 H μνημούλα sd 16gb κλάσης 10 φαίνεται καλή τι λέτε? αν υπάρχει καλύτερη περίπτωση ποστάρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 το πηρα και εχω να πω..... FAIL μακριαααααα αυριο το παω πισω κριμα γιατι απο τη pinnacle εχω καλες εντυπωσεις. με αυτο δε πιανω τα ψηφιακα.... που ισως να θελει δυνατο σημα αλλα με τα αναλογικα εχω καμπανα εικονα. τωρα πως γινεται να εχω δυνατο σημα στα αναλογικα και να μη πιανει ψηφιακα με εξωτερικη κεραια.... αγνωστο. επισης οταν ανοιγει το προγραμα παιζει τηλεοραση, ακουγεται ο δισκος να δουλευει! λες και κανει scan disk... χωρις να εχω ενεργοποιημενη την εγραφη ή το timeshift. το τι κανει αγνωστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εχει υπωθει απειρες φορες:δεν ειναι θεμα του στικ αν θα λαβει mppeg2 η mpeg4.Αυτοι ειναι codecs και αν τους εχεις στο συστημα σου θα τα λαβει τα καναλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 λολ.... σε μενα το λες? αφου το ιδιο το προγραμα που εχει μεσα δε τα πιανει. εγω τι αλλο μενει να κανω? εχω δοκιμασει απειρες καρτες και ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έχω εδώ και πολύ καιρό αυτο και παίζει άψογα.Η τιμή είναι χώμα(6 Ευρώ ΜΕ μεταφορικά)και το μαγαζί αξιόπιστο(έχω πάνω από 10 παραγγελίες). Είναι μόνο για ψηφιακά κανάλια(δεν έχει αναλογικό tuner) και το έχω συνδέσει με κανονική κεραία.Με το μικρο κεραιάκι που σου δίνει δεν νομίζω να πιάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποιο προγραμμα δοκιμασες εχω το ιδιο αλλα το Pro Οχι το σολο το ειχα παρει 90 ευρω πριν 3 χρονια! και εφτυσα αιμα μεχρι να το δουλεψω... για βαλε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Απο εδω http://www.ebay.com/itm/140723838785?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 περιπου 7-7,5 ευρω με δωρεαν μεταφορικα! Υ.Γ κανω διαφημιση στον Κινεζο! ωραια αφου λες οτι ειναι ενταξει το παραγγελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 το πηρα και εχω να πω..... FAIL μακριαααααα αυριο το παω πισω κριμα γιατι απο τη pinnacle εχω καλες εντυπωσεις. με αυτο δε πιανω τα ψηφιακα.... που ισως να θελει δυνατο σημα αλλα με τα αναλογικα εχω καμπανα εικονα. τωρα πως γινεται να εχω δυνατο σημα στα αναλογικα και να μη πιανει ψηφιακα με εξωτερικη κεραια.... αγνωστο. επισης οταν ανοιγει το προγραμα παιζει τηλεοραση, ακουγεται ο δισκος να δουλευει! λες και κανει scan disk... χωρις να εχω ενεργοποιημενη την εγραφη ή το timeshift. το τι κανει αγνωστο.... Aν το δουλεύεις με την δική του κεραία ή άλλη εσωτερικού χώρου, μπορεί να μην πιάνει. Δοκίμασε και την εξωτερική κεραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Aν το δουλεύεις με την δική του κεραία ή άλλη εσωτερικού χώρου, μπορεί να μην πιάνει. Δοκίμασε και την εξωτερική κεραία. το γραφω οτι το δοκιμασα με εξωτερικη κεραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 πηγα και το δοκιμασα σε ενα φιλο που εχει εξωτερικη κεραια με δυνατο σημα που η τηλεοραση του πιανει καμπανα αναλογικα και ψηφιακα αλλα με αυτο δε πιανει κανενα ψηφιακο! FAIL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ένα stickaki που να πιάνει και τα δύο και να μη σκάσουμε τα μαλιοκέφαλά μας παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παίζει και Digea? Drivers κλπ σε Win7? όλα αυτόματα, με το cd που έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα