Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαιρετώ άπαντες

εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω μέρη που να μπορεί κάποιος να διαβάσει, να μελετήσει ή να δουλέψει με το laptop του. Θα με ρωτήσετε γιατί όχι σπίτι αλλά εννοείται πως για τον Α ή Β λόγο ψάχνω μέρη εκτός σπιτιού. Το που θα είναι δε με πειράζει (Αθήνα) - θα προτιμούσα να υπάρχει πιθανότητα για parking (στο δρόμο, όχι σε ιδιωτικό ασφαλώς), πράγμα που αποκλείει κέντρο και "φορτωμένες" περιοχές π.χ. κέντρο Πειραιά, Παγκράτι κτλ. Είδα πως υπάρχουν και παλαιότερα threads με αυτό το θέμα αλλά εγώ ψάχνω κάτι πιο ιδιαίτερο.

Φαντάζομαι πως αυτό το thread θα βοηθήσει κ άλλους με το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Αυτά τα οποία έχω καταλήξει μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

- Starbucks (δυστυχώς κάνω διαφήμιση αλλά πιστεύω ότι όλοι τα γνωρίζουν πλέον) λόγω καθαρών χώρων, ησυχίας, free wifi (όποτε λειτουργεί αυτό...) κ του ότι απαγορεύουν το κάπνισμα. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει του Φαλήρου και του Hilton.

- Ευγενίδειο Πλανητάριο λόγω των ίδιων των παραπάνω, εκτός του ότι το wireless είναι επι πληρωμή (απαράδεκτο) και δεν αφήνουν καφέδες κτλ. μέσα.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο... θα το εκτιμούσα

ευχαριστώ!

Ανανέωση

οι αγαπητοί συμφορουμίτες σημείωσαν τα εξής μέρη:

1. Loft2work - Γκάζι

2. Collabworkspace - Σύνταγμα

3. Synergy project - Ακρόπολη/Κουκάκι

4. αναγνωστήριο ΤΕΙ Πειραιά

5. αναγνωστήριο ΠαΠει

6. Starbucks

Επεξ/σία από hyperkid
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαιρετώ άπαντες

εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω μέρη που να μπορεί κάποιος να διαβάσει, να μελετήσει ή να δουλέψει με το laptop του. Θα με ρωτήσετε γιατί όχι σπίτι αλλά εννοείται πως για τον Α ή Β λόγο ψάχνω μέρη εκτός σπιτιού. Το που θα είναι δε με πειράζει (Αθήνα) - θα προτιμούσα να υπάρχει πιθανότητα για parking (στο δρόμο, όχι σε ιδιωτικό ασφαλώς), πράγμα που αποκλείει κέντρο και "φορτωμένες" περιοχές π.χ. κέντρο Πειραιά, Παγκράτι κτλ. Είδα πως υπάρχουν και παλαιότερα threads με αυτό το θέμα αλλά εγώ ψάχνω κάτι πιο ιδιαίτερο.

Φαντάζομαι πως αυτό το thread θα βοηθήσει κ άλλους με το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Αυτά τα οποία έχω καταλήξει μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

- Starbucks (δυστυχώς κάνω διαφήμιση αλλά πιστεύω ότι όλοι τα γνωρίζουν πλέον) λόγω καθαρών χώρων, ησυχίας, free wifi (όποτε λειτουργεί αυτό...) κ του ότι απαγορεύουν το κάπνισμα. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει του Φαλήρου και του Hilton.

- Ευγενίδειο Πλανητάριο λόγω των ίδιων των παραπάνω, εκτός του ότι το wireless είναι επι πληρωμή (απαράδεκτο) και δεν αφήνουν καφέδες κτλ. μέσα.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο... θα το εκτιμούσα

ευχαριστώ!

Σε κάποια βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο ΑΕΙ/ΤΕΙ ίσως.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το loft2work, πριν από 3 μήνες περίπου, είναι ήσυχα και ο χώρος είναι μοντέρνος , φιλικός για άραγμα δουλειά και κουβεντούλα αν γουστάρεις. Έχει 3-4 ξεχωριστά "δωμάτια" για να δουλέψεις με το laptop σου ενα meeting room και μεγάλο μπαλκόνι.

Δεν έχουν ανεβάσει ακόμη δυστυχώς από ότι βλέπω νέες φωτογραφίες, οι υπάρχουσες είναι από το προηγούμενο ενιαίο loft που τελικα δεν ταίριαζε και μετακόμισαν.

Ελπίζω να κερνάνε και κάτι πιο δροσιστικό από γαλλικο καφέ τώρα. :mrgreen:

Α... και το παρκάρισμα είναι σχετικά εύκολο.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το loft2work, πριν από 3 μήνες περίπου, είναι ήσυχα και ο χώρος είναι μοντέρνος , φιλικός για άραγμα δουλειά και κουβεντούλα αν γουστάρεις. Έχει 3-4 ξεχωριστά "δωμάτια" για να δουλέψεις με το laptop σου ενα meeting room και μεγάλο μπαλκόνι.

Δεν έχουν ανεβάσει ακόμη δυστυχώς από ότι βλέπω νέες φωτογραφίες, οι υπάρχουσες είναι από το προηγούμενο ενιαίο loft που τελικα δεν ταίριαζε και μετακόμισαν.

Ελπίζω να κερνάνε και κάτι πιο δροσιστικό από γαλλικο καφέ τώρα. :mrgreen:

Α... και το παρκάρισμα είναι σχετικά εύκολο.

πρεπει να πάρεις τηλ ή σκας κατευθείαν όποτε θες ;

Δημοσ.

http://www.synergyproject.gr υπάρχει και αυτο με τιμες για φοιτητες απο οτι ειχα δει ,δε ξερω τι ισχυει τωρα. Αλλα γενικα και μονος σου να πας καπου αλλου και βουνο ακομα που σου παν θελει λεφτα..

κοίτα.. 5-10 ευρώ για μια μέρα, με την προϋπόθεση ότι δε θα το κάνεις πάνω από 1-2-5 φορές το μήνα, είναι πολύ καλή φάση. 10 ευρώ η μία ώρα ή 600 ευρώ το μήνα για ένα γραφείο και μια καρέκλα... έλεος. Με τόσα νοικιάζεις γκαρσονιέρα με πολλές παροχές...

το synergy είναι απλά κορυφαίο... και τι δε θα έδινα να είχα ένα διαμέρισμα 10 τετραγωνικά σαν αυτό ! Ωστόσο είναι ... ακριβό. Πολύ καλή ιδέα πάντως και ότι πρέπει..

ευχαριστώ άπαντες!

Δημοσ.

Ισως επειδη σου δινουν πολλα αν δεις στο compare. Αλλα οντως ειναι παρα πολλα δε θα τα εδινα ουτε εγω.. Ισως αν επικοινωνουσες μαζι τους ειχαν αλλη τιμη λεγοντας τι ζητας.

Δημοσ.

Τει πειραια στην βιβλιοθηκη.Τσαμπε εισοδο χωρις να σου ζητανε πασο κτλ,τσαμπε wifi,ησυχια και αμα κατσεις καμια γωνια εχεις και την πριζουλα σου για το λαπτοπ.

Δημοσ.

Τει πειραια στην βιβλιοθηκη.Τσαμπε εισοδο χωρις να σου ζητανε πασο κτλ,τσαμπε wifi,ησυχια και αμα κατσεις καμια γωνια εχεις και την πριζουλα σου για το λαπτοπ.

ανθρώπινες συνθήκες ;

Δημοσ.

τει αθηνων δεν εχει wifi αλλα εχει καλυτερα βιβλια αλλα και *ενδιαφερουσες υπαρξεις*

Δημοσ.

τει αθηνων δεν εχει wifi αλλα εχει καλυτερα βιβλια αλλα και *ενδιαφερουσες υπαρξεις*

...το τελευταίο.. δε βοηθάει και πολύ στο να συγκεντρωθείς.. κάθε άλλο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...