Προς το περιεχόμενο

295 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θεωρείτε πως η χώρα μας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ ή να επανέλθει στη δραχμή;

• Να παραμείνει στο ευρώ.
    • Να επιστρέψει στη δραχμή.
    • Το ίδιο πράγμα δεν είναι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 696
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι αν κατάλαβες τι λέει!

Πχ λες:

Ναι, βέβαια, θα πέσουν οι τιμές, κι ο Γερμανός (όπως κι ο κάθε τουρίστας), δε θα έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές, επειδή θα της κακιώσει.Δε φτάνει δηλαδή που προσπαθεί να σπείρει τρόμο, τα λέει και άγαρμπα ο Σκοινικαισαπούνης.

ενώ αυτός λέει:

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι όσοι επισκέπτονται την Ελλάδα προέρχονται κατά βάση από χώρες με σοβαρή κρίση. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι λ.χ. η μισή Γερμανία θα συρρεύσει στα ελληνικά νησιά.

Ποιος σου είπε πως θα κακιώσουν;Οικονομική κρίση έχουν, πως θα γράψεις +30% στον τουρισμό σε περίοδο κρίσης;Και ακόμα να το καταφέρεις θα φτάσεις στα ίδια που είσαι σήμερα!

Το 90% αυτάρκεια σε τρόφιμα σε ποια έρευνα το είδες;

Ελπίζω να μη βάλεις εκείνη που έβαλαν πριν μέρες, που λέει δεν έχουμε λεμόνια αλλά έχουμε πορτοκάλια οπότε πάει μία η άλλη

Λεφτά για κρατικοποιήσεις που θα βρεις;

Δημοσ.

φρεσκο απο το facebook

Όταν το 70% του εργατικού σου δυναμικού ασχολείται με παροχή υπηρεσιών και η χώρα σου είναι εισαγωγική δε γίνεται να αντιμετωπίζεις το Ευρώ σαν μια απλή νομισματική σύμβαση που ανα πάσα στιγμή είσαι έτοιμος να καταργήσεις.Εκτός και αν μ'ένα μαγικό ραβδάκι καλύψεις το πληθωριστικό κενό που θα δημιουργηθεί όταν γίνουν δυσβάσταχτες οι εισαγωγές

Ολα κι ολα. Το λενε -βεβαια δεν το φωναζουν- οτι πρεπει η νεολαια να επιστρεψει στην παραγωγη.

Δημοσ.

Ολα κι ολα. Το λενε -βεβαια δεν το φωναζουν- οτι πρεπει η νεολαια να επιστρεψει στην παραγωγη.

βασικα η νεολαια πρεπει να σηκωθει απο τον κωλο της

*για αρχη*

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι αν κατάλαβες τι λέει!

Πχ λες:

Ναι, βέβαια, θα πέσουν οι τιμές, κι ο Γερμανός (όπως κι ο κάθε τουρίστας), δε θα έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές, επειδή θα της κακιώσει.Δε φτάνει δηλαδή που προσπαθεί να σπείρει τρόμο, τα λέει και άγαρμπα ο Σκοινικαισαπούνης.

ενώ αυτός λέει:

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι όσοι επισκέπτονται την Ελλάδα προέρχονται κατά βάση από χώρες με σοβαρή κρίση. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι λ.χ. η μισή Γερμανία θα συρρεύσει στα ελληνικά νησιά.

Ποιος σου είπε πως θα κακιώσουν;Οικονομική κρίση έχουν, πως θα γράψεις +30% στον τουρισμό σε περίοδο κρίσης;Και ακόμα να το καταφέρεις θα φτάσεις στα ίδια που είσαι σήμερα!

Το 90% αυτάρκεια σε τρόφιμα σε ποια έρευνα το είδες;

Ελπίζω να μη βάλεις εκείνη που έβαλαν πριν μέρες, που λέει δεν έχουμε λεμόνια αλλά έχουμε πορτοκάλια οπότε πάει μία η άλλη

Λεφτά για κρατικοποιήσεις που θα βρεις;

Ω.μια χαρά κατάλαβα.

Όταν κατεβάζεις τιμές, ανταγωνίζεσαι τις άλλες χώρες. Δεν ξεσηκώνεις αραχτούς Γερμανούς από το σπίτι τους που δεν πάνε ποτέ πουθενά. Αναρωτιέμαι αν χρειάζόταν να το εξηγήσω.

Πες μου εσύ πρώτα πού είδες τράμπα λεμόνια με πορτοκάλια.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΧΧΑΧΑΧ. Να 'σαι καλά βρε παληκάρι. Μπα, δεν θα συνεννοηθούμε. Μην κάνεις τον κόπο.

Δημοσ.

venture forth...

Χμμμ... Μολις σηκωθηκα, αλλα δεν ειδα να φουσκωνει η τσεπη μου και ετσι εκατσα παλι.

ΥΓ. Υπαρχει καποια τεχνικη στο σηκωμα; Εκανα κατι λαθος;

Δημοσ.

Όταν κατεβάζεις τιμές, ανταγωνίζεσαι τις άλλες χώρες.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΧΧΑΧΑΧ. Να 'σαι καλά βρε παληκάρι. Μπα, δεν θα συνεννοηθούμε. Μην κάνεις τον κόπο.

Μα δε λέει πουθενά πως θα κατεβάσεις τιμές αλλά πως θα υποτιμηθεί το νόμισμα σου!

Σφυροδρέπανα κτλ σύντροφε;

Δημοσ.

Παιδες ,ξερετε οτι δεν εχουν το δικαιωμα να μας διωξουν απο το ευρω, ετσι; Μπορουμε να φυγουμε μονο εαν το θελουμε εμεις (ασχετως το τι κατσιμητσικωτση εχουν οι πολιτικοι μας με τους αλλους).

πλάκα θα είχε όμως ν φύγουν όλοι οι άλλοι και να μείνεις "με το ευρώ στο χέρι" !

Δημοσ.

να φυγουμε απο το ευρώ και να παμε που στη δραχμή? Να συναχίσουμε να είμαστε στο μνημόνιο, οπότε παλι να μας δινουν δανειο σε ευρώ το οπόιο θα το ξοδεύουμε για εισαγωγές και μισθούς/συνταξεις οπότε πως θα αποπληρώσουμε το ηδη υπαρχον χρέος σε ευρώ? Δεν εχουμε τοσο πολλες εξαγωγές, για να έχουμε και εσοδα.

Δημοσ.

Χμμμ... Μολις σηκωθηκα, αλλα δεν ειδα να φουσκωνει η τσεπη μου και ετσι εκατσα παλι.

ΥΓ. Υπαρχει καποια τεχνικη στο σηκωμα; Εκανα κατι λαθος;

u so funny

α ναι πρωτα δουλευουμε και μετα πλερωνομαστε

simple enough

Δημοσ.

u so funny

α ναι πρωτα δουλευουμε και μετα πλερωνομαστε

simple enough

Να πας εξω απο οποιοδηποτε ΟΕΑΔ και να κανεις μαθημα.

Α επειδη και εγω ειμαι ημιανερογς (17ωρη συμβαση) δεν μου κανεις κανα σεμιναριο στα γρηγορα;

Δημοσ.

Να πας εξω απο οποιοδηποτε ΟΕΑΔ και να κανεις μαθημα.

Α επειδη και εγω ειμαι ημιανερογς (17ωρη συμβαση) δεν μου κανεις κανα σεμιναριο στα γρηγορα;

ημιαεργος εισαι

Δημοσ.

ημιαεργος εισαι

Nice το βρηκες. Αντε αυριο πρωι πρωι στου ΟΑΕΔ και πες τους οτι ειναι Αεργοι. Και παλι nice.

Σου βαζω και ενα + γιατι εισαι σωστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...