E.bToX Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Λοιπόν, πριν από λίγο καιρό (μήνες) διέγραψα τους φακέλους του Skype χωρίς να το κάνω απεγκατάσταση με αποτέλεσμα να έχει μείνει ακόμα στα προγράμματα μου χωρίς όμως να μπορώ να το ανοίξω, χρησιμοποιήσω, απεγκαταστήσω, ξανα εγκαταστήσω. Ήδη δοκίμασα να το κάνω απεγκατάσταση μέσω κάποιον άλλων προγραμμάτων (Revo Uninstaller,CCleaner) αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Οποιαδίποτε λύση εκτός του Format είναι δεκτή. Ορίστε το σφάλμα (η οτιδίποτε είναι) που μου εμφανίζει όταν προσπαθώ να το απεγκαταστήσω.
flik Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Βρες τον φάκελο Skype απο το C:\Users\Onomasou\AppData\ (ή μπορείς να πας εκεί πατώντας %appdata% στην εκτέλεση. Η αντίστοιχη διαδρομή για xp είναι διαφορετική, δεν θυμάμαι ακριβώς. Άρα σβήνεις τον φάκελο skype απο το appdata. Μετά ανοίγεις το μητρώο (έναρξη-εκτέλεση-γράφεις regedit) και εκεί πατάς αναζήτηση για τη λέξη Skype και σβήνεις αυτά που βρίσκει. Κάνεις και έναν προαιρετικό καθαρισμό με το ccleaner αν το έχεις μέσα, και λογικά θα μπορείς να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση.
mpasketpro Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γιατι στον τιτλο γραφεις ορισμενα ενω αναφερεις μονο το skype?
E.bToX Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γιατι στον τιτλο γραφεις ορισμενα ενω αναφερεις μονο το skype? Έχω το ίδιο πρόβλημα με άλλο 1 πρόγραμμα εκτός του Skype.
overpower Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 γιατι με τον ιδιο τροπο θα λυθουν και τα αλλα. και μην μαζεβεις ποστς Pls
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το αρχειο skypesetup.msi ειναι ο msi installer του skype. Ειναι σε .msi για μαζικες εγκαταστασεις σε πολλα pc, δεν κατεβαζει τιποτα απο το ιντερνετ και δεν βαζει επιπλεον σαβουρα, πχ skype click to call. Θα το βρεις εδω (εκδοση 5.9), θα το κατεβασεις, θα το μετονομασεις και θα υποδειξεις στον installer που ειναι. http://download.skype.com/f24afc6fbb8fbce427a8269d30bf6d67/SkypeSetup.msi
E.bToX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Βρες τον φάκελο Skype απο το C:\Users\Onomasou\AppData\ (ή μπορείς να πας εκεί πατώντας %appdata% στην εκτέλεση. Η αντίστοιχη διαδρομή για xp είναι διαφορετική, δεν θυμάμαι ακριβώς.Άρα σβήνεις τον φάκελο skype απο το appdata.Μετά ανοίγεις το μητρώο (έναρξη-εκτέλεση-γράφεις regedit) και εκεί πατάς αναζήτηση για τη λέξη Skype και σβήνεις αυτά που βρίσκει.Κάνεις και έναν προαιρετικό καθαρισμό με το ccleaner αν το έχεις μέσα, και λογικά θα μπορείς να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση. Πάλι δεν γίνεται. και μην μαζεβεις ποστς Pls αν αυτό πηγαίνει σε εμένα τότε είσαι πολύ γελασμένος. Το αρχειο skypesetup.msi ειναι ο msi installer του skype. Ειναι σε .msi για μαζικες εγκαταστασεις σε πολλα pc, δεν κατεβαζει τιποτα απο το ιντερνετ και δεν βαζει επιπλεον σαβουρα, πχ skype click to call. Θα το βρεις εδω (εκδοση 5.9), θα το κατεβασεις, θα το μετονομασεις και θα υποδειξεις στον installer που ειναι.http://download.skype.com/f24afc6fbb8fbce427a8269d30bf6d67/SkypeSetup.msi Ούτε αυτό δούλεψε.
rohas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση το skype μέσω safe mode και μετά να το απεγκαταστασησεις μέσω του πινακα ελεγχου ?
E.bToX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση το skype μέσω safe mode και μετά να το απεγκαταστασησεις μέσω του πινακα ελεγχου ? Ναι. Αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μύνημα.
flik Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όταν πας να κάνεις εγκατάσταση ξανά σου γράφει οτι υπάρχει ήδη το πρόγραμμα; Έψαξες καλά στο registry; Κάνε και μια αναζήτηση για φακέλους με όνομα "Skype", στο program files, στον φάκελο /users/όνομα χρήστη/, και στο /appdata, /appdata/roaming, /appdata/local.
E.bToX Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Όταν πας να κάνεις εγκατάσταση ξανά σου γράφει οτι υπάρχει ήδη το πρόγραμμα; Έψαξες καλά στο registry; Κάνε και μια αναζήτηση για φακέλους με όνομα "Skype", στο program files, στον φάκελο /users/όνομα χρήστη/, και στο /appdata, /appdata/roaming, /appdata/local. Έχω διαγράψει τον φάκελο skype από το program files και δεν μπορώ να τον επαναφέρω γιατί τον έχω διαγράψει εδώ και 6 μήνες η παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα