tntdynamite23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά το ξέρω είναι λίγο άκυρη η περίπτωση μου. Το λαπτοπ μου έχει windows vista και προσπάθησα να κάνω φορμάτ με windows 7 αλλά τα έκανα εγκατάσταση μεσα από τα vista (γιατί δεν δουλεύει το dvdplayer) με αποτέλεσμα να διαλέγω vista η 7 όταν ξεκινάω το pc ,χώρίς όμως να έχει σβιστεί τιποτα στους δίσκους. Δοκίμασα να κάνω φορμάτ με usb flash αλλά δεν το αναγνωρίζει παρόλο που το ρύθμισα να κάνει boot από κει. Υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω φορμάτ με τα windows 7, να σβιστούν οι δίσκοι και να είναι τα μοναδικά windows στο pc? Είμαι στα όρια να πετάξω το λαπτοπ απ το παράθυρο . Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες! Το λαπτοπ είναι acer aspire 5920g.
alexgi Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Κανε boot από κάποιον εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι.... ή πάρε ένα εξωτερικό αντιγραφικό...
tntdynamite23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τελικα το έλυσα παιδια, έκανα εκκινησιμο το usb και εγκατασταθηκαν τα windows.
panagiotis3600 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά το ξέρω είναι λίγο άκυρη η περίπτωση μου. Το λαπτοπ μου έχει windows vista και προσπάθησα να κάνω φορμάτ με windows 7 αλλά τα έκανα εγκατάσταση μεσα από τα vista (γιατί δεν δουλεύει το dvdplayer) με αποτέλεσμα να διαλέγω vista η 7 όταν ξεκινάω το pc ,χώρίς όμως να έχει σβιστεί τιποτα στους δίσκους. Δοκίμασα να κάνω φορμάτ με usb flash αλλά δεν το αναγνωρίζει παρόλο που το ρύθμισα να κάνει boot από κει. Υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω φορμάτ με τα windows 7, να σβιστούν οι δίσκοι και να είναι τα μοναδικά windows στο pc? Είμαι στα όρια να πετάξω το λαπτοπ απ το παράθυρο . Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες! Το λαπτοπ είναι acer aspire 5920g. NOoooooooooooooooooooooooooo μην το πετας :Ρ το ποναω αυτο το λαπτοπ , εχω ενα ιδιο γιαυτο. Απλα το πιο ευκολο για να μην βλεπεις : Windows VISTA Windows 7 Μπορεις να παιξεις δηλαδη να βαλεις Windows tntdynamite23 XDDD Μπορεις επησεις να μπεις καπου στα windows μεσα και να βγαλεις την ρυθμιση windows vista για να φορτωνει κατευθειαν στα 7 και να μην βλεπεις καθολου τα Vista, αν και που δεν νομιζω να θες αυτο ακριβως να κανεις. Αν ενδιαφερεσε πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα