Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να γραψω τι ειδα σε αυτο το Ευρο:

1. Απο ομαδες:

Η Ισπανια ξανααπεδειξε πως ειναι η, με τεραστια διαφορα, πιο ταλαντουχα ομαδα της Ευρωπης.

Η Ιταλια ηταν η πιο σκληροτραχηλη και τιμια ομαδα του Ευρο (επαιξε σε ολα τα παιχνιδια το 100% που μπορουσε).

Η Ελλαδα ξεπερασε τις προσδοκιες μου. Νικησε τη Ρωσια και παλεψε με την ανωτερη Γερμανια.

Κατα τα αλλα, υπεβαρετη Γαλλια, "λιγη" Πορτογαλια και φιλοτιμες Σουηδια και Κροατια!

2. Απο θεαμα:

Καμια ομαδα δεν ξεχωρισε. Κανενας αστερας δεν ελαμψε και κανενας πιο αγνωστος παικτης δεν εκανε "το μπαμ".

Συνολικα, μου φανηκε κατω του μετριου το επιπεδο. Νομιζω πως ακομα και στους τροπαιουχους, Ισπανους, εβγαζε ματι η κουραση των παικτων.

Επεξ/σία από donpaganistis
  • Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιούρο και Μουντιάλ έχουν τελειώσει (σχεδόν), άλλη είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη.

Δημοσ.

Η καλυτερη εθνικη ολων των εποχων με διαφορα, μια ισπανια που ειναι πολυ τυχερη που ολοι αυτοι οι παικτες συνεπεσαν μαζι..

Yep that was wrong!

Οχι απλως λαθος. Τελειως λαθος.

Η Βραζιλια ειχε 3 εθνικες(σε διαφορετικες χρονικες περιοδους) που ηταν κλασεις ανωτερη απο την τωρινη Ισπανια.

Η μεγαλη Ουγγαρια των Πουσκας, Κοτσιτς, Τσιμπορ, κλπ, κλπ, των 50ς. Κλασεις ανωτερη απο την τωρινη Ισπανια και ισως μια απο τις 2 καλυτερες εθνικες ομαδες ολων των εποχων.

Η Ολλανδια του 1974 επισης ηταν πολυ ανωτερη απο την τωρινη Ισπανια.

Δημοσ.

Και γιατι ηταν κλασεις ανωτερες οι παραπανω εθνικες μου εξηγεις?

Εχεις δει πχ ματς τους και εκρινες ή απλα ετσι το λες γιατι μοιαζουν σαν θρυλοι στα αυτια σου απο τις αφηγησεις παλαιοτερων?

Εγω επειδη ειδα πιστευω οτι εχει αλλαξει πολυ το ποδοσφαιρο απο τοτε και ειναι πολυ καλυτερες οι ομαδες πλεον. Οι ομαδες που λες ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ τους ηταν καταπληκτικες και πρωτοπορες.. Οπως ειναι και η ισπανια για την τωρινη εποχη

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ ομάδων που τις χωρίζει μισός αιώνας και πλέον. Ούτε σε θέμα φυσικής κατάστασης δε θα άντεχαν καν ο Πούσκας και οι συμπαίκτες του, άλογα θα τους έκαναν οι τωρινοί. Τι δύναμη σουτ, τι τρεξίματα, τι πρεσάρισμα.

Βάσει των αποτελεσμάτων της, αναμφισβήτητα η τωρινή εθνική Ισπανίας έχει πετύχει κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει. Συγκρίνεται, όμως, με την ομάδα της Δυτικής Γερμανίας που κατήγαγε το "Θαύμα της Βέρνης" το 1954;

Δε μπορούν να συγκριθούν αυτά τα πράγματα και δεν έχει νόημα να συγκριθούν.

Δημοσ.

Αυτο λεω κ εγω.. Αν δειτε αγωνες παλιους θα δειτε τοσο αργο ρυθμο και τοσο πισω το πρεσινγκ που βλεποντας μετα σημερινο αγωνα θα σου μοιαζει με fast forward με τους παικτες να μην περπατανε ποτε αλλα μονο να τρεχουν...

Οποτε το να μην συγκρινουμε ειναι μια καλη λυση καθως αλλα τα δεδομενα τοτε και τωρα

Οι παραπανω ομαδες ειναι θρυλοι γιατι για την εποχη τους ηταν πολυ μπροστα, οπως ειναι και η ισπανια για την σημερινη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...