Προς το περιεχόμενο

απο cyta ---> wind ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ληγει το συμβολαιο μου στην cyta και μου εχουν κανει μια πολυ καλη προσφορα απο wind για κινητο+σταθερο+ιντερνετ ...

εχει κανεις καμια εμπειρια απο χρηση σταθερου τηλεφωνου μεσω wind?

παντως γενικα ακουω οτι δεν ειναι καλη η wind ... αλλα ειναι πολυ οικονομικα ...

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ... εστω και μονολεκτικη απαντηση ...

ευχαριστω

ΝΤΖ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω κάνει το ανάποδο βήμα από εσένα,δηλαδή πήγα στην Cyta από Wind :-D

Μια χαρά, ευχαριστημένος ήμουν από Wind,δίχως να λείπουν τα μικροπροβληματάκια (η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική), αλλά την έκανα λόγω τιμής.

Άποψη μου είναι να κοιτάξεις αν η τιμή της προσφοράς θα ισχύει για πάντα.Σε πολλές περιπτώσεις μετά από 12 μήνες ανεβαίνει στο κανονικό επίπεδο η τιμή..

Δημοσ.

το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν σε συμφέρει αυτή η αλλαγή. (οικονομικά, η cyta πως πάει σε θέμα ταχύτητας και σταθερότητας?, κ.α).

μετά καλό θα ήταν να ρώταγες κάποιον που μένει δίπλα αν έχει wind για να δεις τι περίπου ταχύτητες θα πιάνεις. με το youtube έχει/είχε πρόβλημα η wind αλλά δεν ξέρω αν έχει επιλυθει.

Δημοσ.

Τον περασμένο μήνα ειδικά μόνο γκρίνια άκουγα για τη Wind. Πόσα λεφτά δίνεις τώρα και στα πόσα θες να φτάσεις;

Δημοσ.

Τον περασμένο μήνα ειδικά μόνο γκρίνια άκουγα για τη Wind. Πόσα λεφτά δίνεις τώρα και στα πόσα θες να φτάσεις;

τωρα πληρωνω 28ευρω cyta (σταθερο+ιντερνετ) και 25 wind (κινητο) ... και η wind μου λεει οτι αν το κανω κινητο+σταθερο+ιντερνετ θα πληρωνω 33 ευρω τον πρωτο χρονο και αν καταλαβα καλα μετα 43 ευρω ...

Δημοσ.

επειδη ληγει το συμβολαιο μου στην cyta και μου εχουν κανει μια πολυ καλη προσφορα απο wind για κινητο+σταθερο+ιντερνετ ...

εχει κανεις καμια εμπειρια απο χρηση σταθερου τηλεφωνου μεσω wind?

παντως γενικα ακουω οτι δεν ειναι καλη η wind ... αλλα ειναι πολυ οικονομικα ...

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ... εστω και μονολεκτικη απαντηση ...

ευχαριστω

ΝΤΖ

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βέβαια παίζει πάντα ρόλο και η περιοχή στην οποία μένεις. Γενικά πάντως η Wind δεν έχει μόνο προσιτά πακέτα, προσφέρει και αξιοπιστία. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί με άλλους παρόχους που είχα πριν είχα φάει μεγάλη ήττα. Με έξαιρεση τον ΟΤΕ ο οποίος όμως οικονομικά θα σε λιντσάρει.

Δημοσ.

Δεν εξεταζω το θεμα οικονομικα πακετα, αλλα το θεμα wind και αξιοπιστια, ακουγεται σαν ανεκδοτο στα αυτια μου. Καποιοι μονιμως εκτιθενται, 9 στα 10 ποστς τους promo την αλυσιδα wind. Tυχαιο? Δε νομιζω. :P

Δημοσ.
τωρα πληρωνω 28ευρω cyta (σταθερο+ιντερνετ) και 25 wind (κινητο) ... και η wind μου λεει οτι αν το κανω κινητο+σταθερο+ιντερνετ θα πληρωνω 33 ευρω τον πρωτο χρονο και αν καταλαβα καλα μετα 43 ευρω ...

Φαντάζομαι ότι στα 33 και 43 ευρώ δε θα έχεις καθόλου δωρεάν τηλέφωνα, παρά μόνο internet και έχε υπόψη σου οτι η Wind έχει τα υψηλότερα τέλη διακοπής στην αγορά. Κοινώς αν δε σου κάνει, τους έχεις παντρευτεί σιγουράκι για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι στα 33 και 43 ευρώ δε θα έχεις καθόλου δωρεάν τηλέφωνα, παρά μόνο internet και έχε υπόψη σου οτι η Wind έχει τα υψηλότερα τέλη διακοπής στην αγορά. Κοινώς αν δε σου κάνει, τους έχεις παντρευτεί σιγουράκι για ένα χρόνο.

thanks ... θα το τσεκαρω αυτο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...