evabb Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Φιλε μου μη ρωτας εδω για ενα τοσο σοβαρο θεμα υγειας.Πηγαινε σε γιατρο διαιτολογο να σου πει.Εδω θα ακουσεις bro science και πολλες παπαριες εστω και απο ατομα με καλο σκοπο.Σε ενα τοσο μεγαλο βαρος οπως εισαι χρειαζεσαι την συμβουλη ειδικου.Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα. η μοναδικη σωστη συμβουλη που δωθηκε ως τωρα. μιλαμε για απωλεια 150-160 κιλων, ειναι αυτοκτονια χωρις ιατρικη υποστηριξη.
arxangelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπόν πραγματικά χωρίς να θέλω να φανώ κακός η να σε θίξω έχω ειλικρινή απορία την οποια φυσικά αν θέλεις μου απαντάς... αλλα επειδή τυχαίνει να έχουμε το ίδιο ύψος μονο που εγώ είμαι στα 90 κιλά και πάλι όμως εχώ κοιλια και μερικά παχάκια.. εσύ στα 230 συνευρίσκεσαι με την κοπέλα σου και αν ναι μπορείς κανονικά να αντέξεις κάτι τέτοιο? και για να πω και κάτι on topic επισκέψου έναν διαιτολόγο ο οποιος να σου βγάλει κανένα πρόγραμμα (πιστεύω κάπου στις 2000-2500 8ερμιδες..) Προσπάθησε να το κρατήσεις.... αν τα καταφέρεις και το κρατήσεις και ακολουθήσεις τις συμβουλές του τότε προσπάθησε να μαζέψεις λεφτά (κάπου στα 800 με +-500 να βγαίνει) για λιποαναρρόφηση έτσι θα χάσεις τα κιλά σου μέσα σε ένα δυο μήνες και θα είσαι στιλάκι ΑΛΛΑ μην κανεις πρώτα την λιποαναρρόφηση ... γιατί ναι μεν θα χάσεις όλα τα περιττά κιλά μέσα σε μια μέρα αλλα δεν θα έχουν αλλάξει οι διατροφικές σου συνήθειες!!! πράγμα που θα πει ότι θα παχύνεις πάλι!!! μην στηριχτείς στο γεγονός ότι θα πάρεις θάρρος μετά την επέμβαση και θα κανεις δίαιτα... οι περισσότεροι αποτυχαίνουν έτσι... κανε πρώτα την δίαιατα δες ότι όντως αντέχεις να τρως αυτά που πρέπει για να μην παχαίνεις και μονο τότε κανε επέμβαση δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω τα παραπάνω περί συνεύρεσης...έλεος δλδ... όσο για την λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει σε υγιεί άτομα τα οποία έχουν 3 πάνω κάτω λίπος σε συγκεκριμένη περιοχή...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ με λιποαναρρόφηση να χάσεις κιλά ενώ είσαι κλινικά παχυσαρκος ΕΛΕΟΣ
santana99 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγώ θα συμφωνήσω με 2 πράγματα που έχουν υποθεί έως τώρα + την μικρή εμπειρία μιας και έχω χάσει μόνο 30κιλά. Καταρχήν θα πρέπει να "επενδύσεις" κάποιο χρηματικό ποσό (και λέω επενδύσεις γιατί αφορά την υγεία σου και επιπλέον είναι δύσκολες εποχές οπότε ίσως αδιαφορείς) σε κάποιον γιατρό - διατροφολόγο. Κατά δεύτερον δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά το σημαντικότερο κομμάτι στην απώλεια κιλών είναι η δίαιτα-διατροφή. Δεν ξέρω ακριβώς το ποσοστό αλλά φαντάσου ένα 70-90% παίζει ρόλο η διατροφή και μετά η γυμναστική. Με λίγα λόγια (εκτός αν ο γιατρός σου πει να γυμναστείς) την γυμναστική γάμα την. Να πω επίσης πως μπορείς να ακούσεις 1002 διατροφές και 1002 ανθρώπους που έχασαν με διαφορετικό τρόπο κιλά (πχ εγώ έχασα 10 κιλά σε ένα μήνα με διατροφή από διατροφολόγο και όλη μέρα καθόμουν στον καναπέ). Το θέμα είναι να βρεις εσύ τι σου ταιριάζει γιαυτό θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Και μην ξεχνάς ότι όταν τελειώσει αυτό το "εμπόδιο" για εσένα μπορείς να βγεις καλύτερος στο θέμα διατροφικής ιδεολογίας από πολλούς και να μην ξαναπέσεις στον ίδιο κύκλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ζωή σου θα σημαίνει στέρηση στο φαΐ από εδώ και πέρα, ακόμα και να βοηθήσεις άλλους θα μπορείς. Δυστυχώς οι έλληνες σαν λαός βλέπουμε μόνο άσπρο και μαύρο γιαυτό και αυτή η αντίθεση στο τι θα κάνεις... edit: το τσιγάρο είναι μια άλλη ιστορία, αν δεν θες να το κόψεις νέος είσαι ακόμα δεν καπνίζεις και πολύ, αν έλεγες ότι είσαι 40 χρονών τότε θα σου λεγα κόφτο μαχαίρι. Αλλά αν είναι να σε εμποδίσει στην προσπάθειά σου τότε ίσως θα πρέπει να το αναβάλεις. Εδώ ψυχοθεραπευτές συνιστούν να μην κόβουν οι ασθενείς τους το τσιγάρο για διάφορους λόγους. Έχεις έναν αγώνα μπροστά σου και μόνο εσύ ξέρεις πως μπορείς να το καταφέρεις, με το τσιγάρο ή χωρίς...
papajo_r Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω τα παραπάνω περί συνεύρεσης...έλεος δλδ... όσο για την λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει σε υγιεί άτομα τα οποία έχουν 3 πάνω κάτω λίπος σε συγκεκριμένη περιοχή...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ με λιποαναρρόφηση να χάσεις κιλά ενώ είσαι κλινικά παχυσαρκος ΕΛΕΟΣ Εγώ ήξερα ότι γίνεται και μάλιστα υπάρχουν διάφοροι τρόποι ειδικά για παχύσαρκα άτομα (τακτική λιποαναρρόφηση και αλλου είδους επεμβάσεις) πιο πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν με αφορά το θέμα και δεν είμαι γιατρός αλλα έχω διαβάσει κατα καιρούς διαφορα σχετικά άρθα στο διαδίκτυο Και φυσικά τόσο η δικη μου γνώμη (όσο και των υπολοιπων πιστεύω) ήταν απλά συμβουλευτική για να πάρει μια πρώτη ιδέα για τις επιλογές του και μετά από ψάξιμο (αλλα σαφέστατα και την άποψη ειδικού που θα τον έχει εξετάσει) να αποφασίσει πως θα κινηθεί.. κανένας δεν το παίζει γιατρός και φυσικά στα θέματα υγείας συμβουλευόμαστε τον εκάστοτε ειδικό-oυς... αλλα θεωρώ φυσικό άνθρωποι με περιέργεια πάνω στις λύσεις για το πρόβλημα τους να το συζητάνε με το κοινό κάποιας σελίδας κτλ για να πάρουν και σφαιρικές απόψεις από άτομα με το ίδιο πρόβλημα η άτομα με κάποια ιδέα κτλ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν αυτές τις απόψεις σαν ιατρική συνταγή.. πιστεύω ότι ο topic starter έχει στην χειρότερη περίπτωση την απαραίτητη νοημοσύνη να το αντιληφθεί αυτό.
deesnider Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ωραιος!Εκει στην πολη που εισαι δεν εχει γυμναστηριο να σηκωνεις κανενα βαρος? Η γυμναστική με βάρη - έχω στο σπίτι μου, δικά μου «κιλά», μπάρες, αλτήρες, πάγκους και τα σχετικά - αποτελεί καθημερινή δίωρη ρουτίνα μου, από τότε που έφτασα στο βάρος που ήθελα. Εκτός αυτού, κάνω καθημερινά μεγάλες διαδρομές (50 - 60 χλμ) με ποδήλατο.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Προσωπικά πήγα απο 105 κιλά (είμαι 1.82) στα 75, μέσα σε 5μιση μήνες με αυτά που είπε ο Τούφας, χωρίς ουτε ένα λεπτό γυμναστικής. Με την μόνη διαφορά οτι εγώ έτρωγα αρκετούς υδατάνθρακες και ζυμαρικά, αλλά είχα κόψει εντελώς ψωμιά-πατάτες-γλυκά-φρούτα-αλκοόλ-ζάχαρη. Φρούτα ελάχιστα, αλλά έπινα καθημερινά ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι (φυσικό, όχι απο supermarket). Είναι ανάλογα και στον οργανισμό βέβαια. Πλέον έχω αρχίσει να προσθέτω γλυκά, ψωμιά, δημητριακά, αλλά είναι μέρος της συντήρησης γιατί δεν θέλω να χάσω άλλα πλέον. Κάντε ότι σας λέει γενικά, και μην πιστεύετε τους διαιτολόγους που δουλεύουν καθαρά με βάση το κέρδος απο τους απελπισμένους.
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 {ο σκοπος ειναι να αλλαξεις τον μεταβολισμο σου και οχι να χασεις γρηγορα κιλα. -πινε αρκετα λιτρα νερο την μερα. -δεν κανεις καμμια διαιτα λοιμοκτονιας!στην περιπτωση των 200κιλων ακομη και 4χιλ θερμιδες να τρως για σενα σημαινει διαιτα.το να πας σε κανα μλκ διαιτολογο και να σου δωσει 2χιλ θερμιδες ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την κανεις! -Παντα να εχεις στο νου σου οτι γυμναστηριο+διατροφολογοι κτλ.θελουν να σε κρατανε οσο περισσοτερο καιρο μπορουν. -ΔΕν μπορεις να κανεις γυμναστικη που σου λενε εδω περα ακυρα ποστ!!!αν χασεις καμμια 50αρια τοτε μετα απο εξετασεις μονο περπατημα και κανα βαρακι για να μην κρεμασεις} για μενα νομιζω αυτες οι περιπτωσεις θελουν δημοσιο νοσοκομειο και εγχειρηση .εισαι ασφαλισμενος,εστω οαεδ?το κανεις σχεδον δωρεαν
olympiakosgate7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Γεια σου φίλε Νικο. Αρχικα θα πρεπει να πας σε εναν διαιτολογο-διατροφολογο να σου δωσει μια διατροφη ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΕΙΣ ΚΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Καλο θα ηταν να το κανεις με τον αδερφο σου ετσι ωστε αν κουραστεις να σε τραβηξει αυτος και να συνεχισετε την διατροφη και το αντιστροφο. Αφου χασεις κιλα θα πρεπει να ξεκινησεις αεροβια ασκηση (τρεξιμο, ποδηλατο, ποδοσφαιρο κτλ) για να χασεις το λιπος. Αμα τα κανεις αυτα τοτε σε 1-2 χρονια θα ειμαι σε παρα πολυ καλο επιπεδο. Το χρονικο διαστημα μην σου φαινεται μεγαλο. Αν σκεφτεις οτι σε 2 χρονια θα εισαι υγιεστατος τοτε δεν ειναι τιποτα. Σκεψου πως σε δυο χρονια θα παιζεις με το παιδακι μπαλα και θα πηγαινετε για ποδηλατο μαζι. Πρεπει να αποκτησεις κινητρο και πιστεψε με θα σε βοηθησει πολυ. Καλη επιτυχια Νικολα κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε. Αν θες να σου πω κατι ακομα στειλε μου ενα p.m. .
arxangelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όταν λέμε να πάει γυμναστήριο δεν εννοούμε να ανέβει σε ενα διάδρομο κ να αρχίσει 1-2 ώρες αερόβια...Όταν λέμε γυμναστήριο εννοούμε ασκήσεις(βάρη κυρίως) με λίγα κιλά ετσι ώστε ίσα ίσα να ιδρώνει κ να αυξηθεί ο μεταβολισμός +1 στον kage
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Η γυμναστική με βάρη - έχω στο σπίτι μου, δικά μου «κιλά», μπάρες, αλτήρες, πάγκους και τα σχετικά - αποτελεί καθημερινή δίωρη ρουτίνα μου, από τότε που έφτασα στο βάρος που ήθελα. Εκτός αυτού, κάνω καθημερινά μεγάλες διαδρομές (50 - 60 χλμ) με ποδήλατο. Καλυτερα δεν γινεται φιλε Dee,εισαι σε ιδανικα επιπεδα.Παντα ετσι σου ευχομαι.Μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω ποδηλατο εδω στην Αθηνα.(Πατησια ειμαι αλλα θα φαω βρυσιδι η θα με πατησουν.Ειναι ζουγκλα.)
amvrosiusd Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Θα πω κατι απο προσωπικη μου εμπηρεια.το μοναδικο πραγμα που χρειαζετε για να χασει κανεις βαρς βαρος ειναι ενα:κινητρο.τιποτα αλλο.και θεληση θα βρεις και κουραγιο,απλα πρεπει να εχεις κατι που θα κανει τον εαυτο σου να παρει μπρος και να μη σταματησει πουθενα.τα βασικοτερα κινητρα για μενα ειναι,η ενα θεμα υγειας η μια γκομενα.χωρις κινητρα δυσκολα θα το παρει κανεις αποφασει να ξεκινηει ενα τετοιο ταξιδι.αλλα πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο την επιτευξη ενος τετοιου στοχου.μακαρι να τα καταφερεις....
deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 το μοναδικο πραγμα που χρειαζετε για να χασει κανεις βαρος ειναι ενα:κινητρο. Να μην έχεις ...αντικίνητρο, θα 'λεγα εγώ! Όπως συνέβη μ' εμένα, που είχα να αντιμετωπίσω έναν ωκεανό ηλιθιότητας, προερχόμενο από το σύνολο σχεδόν του οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος, ο οποίος εξωτερικευόταν με δύο τρόπους: 1) «Να σου βάλω ένα κομμάτι ...μουσακά;» (κάποια βράδια που το πρόγραμμα έλεγε ότι πρέπει να φάω μόνο μια πράσινη σαλάτα) 2) «Δεν έχεις ανάγκη από δίαιτες εσύ ρε! Είσαι ...ψηλός!»
caution Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Η γυμναστική με βάρη - έχω στο σπίτι μου, δικά μου «κιλά», μπάρες, αλτήρες, πάγκους και τα σχετικά - αποτελεί καθημερινή δίωρη ρουτίνα μου, από τότε που έφτασα στο βάρος που ήθελα. Εκτός αυτού, κάνω καθημερινά μεγάλες διαδρομές (50 - 60 χλμ) με ποδήλατο. With all due respect, την παλεύετε καθόλου; Πρέπει να ξεχωρίσουμε το "υπεραθλητής" από το "fit" νομίζω ε;
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Να μην έχεις ...αντικίνητρο, θα 'λεγα εγώ! Όπως συνέβη μ' εμένα, που είχα να αντιμετωπίσω έναν ωκεανό ηλιθιότητας, προερχόμενο από το σύνολο σχεδόν του οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος, ο οποίος εξωτερικευόταν με δύο τρόπους: 1) «Να σου βάλω ένα κομμάτι ...μουσακά;» (κάποια βράδια που το πρόγραμμα έλεγε ότι πρέπει να φάω μόνο μια πράσινη σαλάτα) 2) «Δεν έχεις ανάγκη από δίαιτες εσύ ρε! Είσαι ...ψηλός!» your mother cooks you dinner, she wants you to be fat.jpg
xarda Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλα ε τα σημεια των καιρών κάνουν την εμφάνιση τους!!!!!!!!και μας εχουν περικυκλώσει. !ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΟΣ! ουτε γυμναστηρια , ουτε διατροφολογοι , ουτε κοψιμο τσιγαρου , ουτε περπατημα/τρεξιμο κ.τ.λ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΤΕΛΟΣ ( και ουτε θα πεθανεις ουτε θα λυποθυμήσεις ουτε θα σφαξεις κανενα επειδη σου λειπει οτι συνηθησες να κανεις τοσα χρονια γιατι συνηθεια ειναι... ) "ζυγίζεις" την κατάσταση σου και τον οργανισμο σου και σταδιακά σε διαστημα 1-2 εβδομαδων τρως οσο χρειαζεται 1 φορα την ημερα ωστε να ζει το κορμι σου.Στιβεις και κανενα λεμονι και το πινεις με νερο ή ξυδι με νερο και αντε γεια. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.( και να μην το θελεις απο την αρχη οταν θα χασεις καποια κιλα μετα να δεις πως θα το θελεις ) Οταν λοιπον χασεις τα πολλαααααα κιλα μετα αρχισε και τα τρεξιματα σου και τις ελξεις σου και τις καμψεις σου και οτι τραβαει η ψυχη σου. και ενα να ξερεις!!!!! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα