Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπηκε αυτη η προσφορα απο groupon

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/eville-bluetooth-auto-scanner/5875885?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_137&a=1656

σαν 14.90 ειναι πολυ καλη τιμη (θα ηταν καλυτερη ακομα και απο ebay αν ηταν για παραλαβη απο καποιο μαγαζι και παρεμενε ακριβως αυτη η χρεωση), αλλα ακομα και με τα 5 εξτρα ευρω για μεταφορικα παραμενει απολυτως ανταγωνιστικη στις ebay τιμες, ειδικα αν σκεφτουμε οτι θα εχετε αποδειξη κι εγγυηση απο ελληνικο καταστημα. Η τιμη μαλιστα για 2 και 3 κομματια ειναι ακομα πιο συμφερουσα!

εγω εχω παρει παλιοτερα και με καλωδιο usb αλλα και bluetooth απο ebay και εχω μεινει ευχαριστημενος. ειδικα με το bluetooth κανω με το κινητο μου οτι εκανα πριν με εκεινο με το καλωδιο+laptop. μια χαρα!

Δημοσ.

τις ξερω τις τιμες απο κινα, ετσι πηρα τα δικα μου. νομιζα ομως οτι ειναι απο ελλαδα, οποτε οπως ειπα θα υπηρχε αποδειξη-εγγυηση και επισης δεν θα εκαναν κανα μηνα να ερθουν οπως τα δικα μου ;)

αν ομως ισχυει οτι ειναι απο κινα και αυτη η φαση...τοτε δεν αξιζει.

Δημοσ.

εχω παρει ενα τετοιο απο ebay ,ειναι φανταστικο

απλα να ξερετε οτι δε δειχνει ολες τις πληροφοριες σε ολα τα αυτοκινητα

Δημοσ.

Είναι καλή η τιμή για ελλαδα

@Alxnks πως το ειδες, το εχεις δουλεψει, αξιζει?

το εχω δουλεψει και σε λαπτοπ (μπολικα χρονια πισω με usb καλωδιο) και πιο προσφατα και το bluetooth σε λαπτοπ και κινητο (σε android με το torque βλεπεις μπολικα πραγματα).

οπως ειπε ο ntinaras δεν δειχνει τα παντα σε ολα τα αυτοκινητα, εξαρταται τι δεδομενα δινει ο εγκεφαλος καθε αυτοκινητου.

Το δοκίμασε κάποιος σε Hyunday ATOS μοντέλο 2001;

Δεν είναι στη λίστα με τα αυτοκίνητα

οσον αφορα hyundai το εχω δουλεψει για συγγενεις κτλ σε: Accent 2000, Coupe 2001, Elantra 2004 και για την παρτη μου σε Coupe S145 2003...δεν βλεπω το λογο να μην παιζει σε Atos 2001.

παντως παιδες, οπως ειπαμε, μπορειτε να το βρειτε σε καλυτερη τιμη στο ebay αν ειναι να ερθει απο κινα κι αυτο. σε αυτην την τιμη μπορειτε να το εχετε απο Αγγλια που θα ερθει πολυ πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Είναι καλή η τιμή για ελλαδα

@Alxnks πως το ειδες, το εχεις δουλεψει, αξιζει?

Δεν είναι από Ελλάδα !!

Από hong kong είναι το μαγαζί

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει το ίδιο απο ebay με 7-8 αγγλικές λίρες..

Ψάχτε το λίγο αφού είναι απο εξωτερικό έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα για μένα αυτή η προσφορά από άποψη τιμής

Δημοσ.

βασικα να ξερετε οτι ολα αυτα τα φτηνα ειναι απομιμησεις των αυθεντικων elm327. ολα την ιδια δουλεια κανουν, ειδικα αυτα που λενε 1.5 κτλ...συνηθως ειναι τα απλα με αυτοκολλητο 1.5 :P

Δημοσ.

στο ebay εχει λιγο φθηνότερο ένα με V1.5, κανένας γνώστης να μας πει τη διαφορα και +/- ?

μαλλον απατη ειναι

ειχα παραγγειλει το 1.5 και μου ρθε 1.4

εν γνωση του πωλητη μαλλον

απ οτι διαβασα το 1.4 εχει καλυτερη συμβατοτητα,οποτε δεν υπαρχει λογος να προτιμησετε το 1.5.fear.png

Δημοσ.

μαλλον απατη ειναι

ειχα παραγγειλει το 1.5 και μου ρθε 1.4

εν γνωση του πωλητη μαλλον

απ οτι διαβασα το 1.4 εχει καλυτερη συμβατοτητα,οποτε δεν υπαρχει λογος να προτιμησετε το 1.5.fear.png

Ξερετε παίζει και το 1.4 και το 1.5 με android?

Δημοσ.

το 1.4 με το torque δουλεψε αψογα

απλα μου φυγε ο κωλος λιγο να καταφερω να το ρυθμισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...