Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και θα ξαναψηφίσεις στις 17 ε. Γαμώ τις απαντήσεις σου ρεεεε. Χαχαχαχα
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και θα ξαναψηφίσεις στις 17 ε. Ωραία για να δείτε ότι δεν πάει καλά κάτι με τον συλλογισμό σας πρέπει να τον "τρέχετε" υπό διαφορες καταστάσεις κάτι σαν προσομοίωση δηλαδή. Για πείτε πιο το νόημα ύπαρξης της ελλάδας και ποιος ο λόγος να λεγόμαστε έλληνες και να έχουμε σύνορα κτλ κτλ κτλ γιατί να μην χαρίσουμε πχ την χωρα στην αμερική να κάνει ότι θέλει να μπορούμε και εμείς να πηγαινοερχόμαστε εκεί και να χαιρόμαστε καταναλωνοτας τα προϊόντα τους όντας και εμείς πια πολίτες μιας κοσμοκρατορίας? γιατί κάθεστε εδώ? και δεν πάτε αλλου? γιατί να ψηφίσουμε? τι νόημα έχει που θα πάει αυτός ο τόπος? (εφόσον δεν τον θεωρούμε δικό μας και εφόσον δεν μας νοιάζει το αν ποτε καταφέρει και γίνει ισχυρός) Ας χρωστάμε και ας παρακμάσουμε... και γιατί να έχουμε παιδεία?? ας πηγαίνουμε στο εξωτερικό όσοι θέλουν να μάθουν κάτι.. η ας φέρουμε εδώ ξένα ιδιωτικά κολέγια... γιατί να μαθαίνουμε ελληνικά ποιος τα μιλάει? καλύτερα τα παιδιά μας να τα μαθαίνουμε απευθείας αγγλικά.. Αν ο σκοπός μας δεν είναι να ορθοποδήσουμε με συνέπεια το να είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις αλλα και τις ίδιες μας τις δυνάμεις (αναπτυγμένη τεχνολογία παιδεία κτλ) προκειμένω να επικρατήσουμε ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ??? ας σβήσει και αύριο η ελλάδα ας μας αναλάβουν ιδιωτικές επιχειρήσεις κλάιν...
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και εδώ είναι το όλο κώλυμααααα το πρόβλημα στην κουβέντα είναι ότι δεν είστε εξοικειωμένοι με την εννοια της πατρίδας και όχι αδίκως μιας και δεν μεγαλώσαμε με ελληνική παδεια ειδικά μετά το 80 φυσικά και κάποιες από τις περιοχές τον αρχαίο καιρό τις κατακτήσαμε από αλλου και ίσως να τους σφαγιάσαμε (αν και οι περισσότερες ελληνικές φυλες δεν ήταν βάρβαρες απλά ήταν ανώτερες και κάνανε τους άλλους να θέλουν να γίνουν σαν αυτές -όπως οι αμερικανοι τώρα- που πχ στο πακισταν την επομενη μέρα βγήκε η κόκα κόλα και τώρα θέλουν να παιρνουν υποτροφίες για να πηγαίνουν στην αμερική να σπουδάσουν και γενικά οι αμερικανοι φέρνουν δικούς τους να τους εκπαιδεύσουν κτλ) και επανέρχομαι για εμάς λοιπόν (η όσοι νομίζουν ότι είναι έλληνες) φυσικά και θεωρούμε ότι κατακτήσαμε μια περιοχή γιατί είναι η ομάδα η δικη μας Go GREECE yOOHOOO και φυσικά δεν θα λυπηθούμε τους άλλους λαούς.. το ποτάμι αυτό το χρειάζονται οι οικογένειες μας.. γιατί αλλιώς δεν θα έχουν να τραφούν GO GREECE λοιπόν και πάρτε τους φαλάγγι για να κατακτήσετε το ποτάμι που χρειαζόμαστε. αυτό θα πει κοινωνική συνοχή και πατριωτισμός. δυστυχώς στην ζωή έτσι είναι τα πράματα ο ισχυρότερος τρώει τον ανίσχυρο και εμείς υποστηρίζουμε την ομάδα μας.. σαν τα μικρόβια στο δοκιμαστικό δισκίο εξαπλώνονται ορίζουν την περιοχή τους και στο τέλος το ισχυρότερο επικρατεί.. έτσι είναι η φύση.. τώρα για τα αλλα post... οι έλληνες δεν είναι ολοι ίωνες.. ίωνες είναι μονο οι πόντιοι (όπως εγώ ) έχουμε ένα σορό ελληνικά φυλα απλά επειδή είμαστε πια 3 και ο κούκους και μάλιστα για πολύ καιρό αμόρφωτοι (οποτε δεν συνεχιστικαν πολλά από τα θεσμικά και κοινωνικά στοιχεια μας από την μια γενιά στην άλλοι) μας λέμε έλληνες... επίσης όχι δεν είμαστε μίξη (τουλάχιστον όχι όπως το θέτεις εσύ) καταρχήν οι ελληνικές κοινωνίες ήταν κυριως πατριαρχικές και απομονωμένες.. περάσανε πολλοί κατακτητές αλλα δεν καθίσανε για χρονια (ακόμη και οι τούρκοι δεν καθίσανε στην χειρότερη των περιπτώσεων κάνανε συνοικισμούς κοντά στους δικούς μας.. ok εξαίρεση αποτελούσαν τα μεγάλα αστικά κέντρα) αλλα και τότε πάλι δεν σημαίνει ότι βίαζαν - και γκάστρωναν επιτυχώς- όλες τις έλληνες και την επομενη μέρα όλοι οι έλληνες ευνουχίστηκαν... και τέλος το να κάνει ένας μαύρος παιδί με μια άσπρη δεν σημαίνει ότι από εκεί και πέρα τα δισέγγονα τρισέγγονα κτλ θα έχουν όλα μέσα τους το "μαύρο" στοιχειο!! μάλιστα κάποια στιγμή αυτό θα φύγει γενικά από το bloodline αν δεν ξαναϋπάρξει μίξη!! αυτό σημαίνει δηλαδή ότι ακόμη και σε περιπτώσεις γάμων η βιασμών δεν σημαίνει ότι όλοι οι από εκεί και πέρα απόγονοι έχουν το αναμιγμένο στοιχειο μέσα τους... αυτο τα λέει ολα Ένα και Ένα κάνει Δύο. Ντάξει.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ένα και Ένα κάνει Δύο. Ντάξει. εξαρτάται κάποιες φορες 1 + 1 κάνει κάπου στο 1,9
linuslost Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Συγγνώμη αλλα ήμασταν προχωρημένοι τότε τι να κάνουμε? όταν εμείς σηκώναμε τριήρης με 20 κόμβους ταχύτητα οι άλλοι ούτε βαρκούλες δεν ξέρανε να στήνουν ο λιμναίος οικισμός στην καστορια (7.500πΧ τουλάχιστον) είναι ένας οικισμός πάνω στην λίμνη... οι άλλοι τότε ζούσαν σε σπηλιές (με εξαίρεση τους αιγυπτιους που και πάλι τότε όμως δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο) όταν σηκώναμε κίονες βγάζαμε καταπέλτες είχαμε χάλκινο οπλισμό οι άλλοι ήταν με τα κόκαλα και τα ξυλα.. τώρα φυσικά τον ρολο αυτόν δεν τον έχουμε εμείς αλλα οι αμερικανοι. Αχαχαχαχαχα ...Ακου τι λεει??? Οτι οι Αιγυπτιοι δεν ειχαν και κατι το σημαντικο,που εχουν κατασκευασει ποσες πυραμιδες....Ξερεις τι σημαινει να κατασκευασεις τετοιες κατασκευες πριν τοσες χιλιαδες χρονια???
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 εγώ το ξέρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτούς στην Καστοριά μετά το 80 που δε μεγάλωσαν με ελληνική παιδεία, μη σου πω ότι είναι και μιγάδες που σε κάθε χέσιμο αποβάλλουν dna.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αχαχαχαχαχα ...Ακου τι λεει??? Οτι οι Αιγυπτιοι δεν ειχαν και κατι το σημαντικο,που εχουν κατασκευασει ποσες πυραμιδες....Ξερεις τι σημαινει να κατασκευασεις τετοιες κατασκευες πριν τοσες χιλιαδες χρονια??? Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις το κακό είναι να είσαι άσχετος και να κοροϊδεύεις τον άλλον... η πιο αρχαία πυραμίδα χρονολογείται κάπου στο 3000πΧ... ο ίδιος ο αιγυπτιακός πολιτισμός ξεκινάει κάπου του 5500πΧ και την πρώτη πυραμίδα (που περιστρέφεται γύρο από τον εαυτό της) την κατασκευάσανε έλληνες και μπορείς να πας να την δεις και μονος σου... εγώ το ξέρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτούς στην Καστοριά μετά το 80 που δε μεγάλωσαν με ελληνική παιδεία, μη σου πω ότι είναι και μιγάδες που σε κάθε χέσιμο αποβάλλουν dna. γυρνα στην γαλλία να τα φτιάξεις με κανέναν προικισμένο άραβα για εκεί είσαι.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μμμμναι, εν πάση περιπτώσει, πέρα από τις πυραμίδες-ντισκομπάλες και τις εξωλέμβιες τριήρεις (με μέγιστη ταχύτητα 8 και όχι 20 κόμβων btw, λέω εγώ τώρα) το πρόβλημα Φαίδωνα είναι στο ότι συγχέεις το εθνικό δίκαιο με το εθνικό συμφέρον. Το πρώτο είναι μια φανταστική μαλακία που πιπιλάνε σε όλους τους Φαίδωνες και Λούσιφερζ σε όλο τον κόσμο και είναι η κύρια αιτία που υπάρχουν φράσεις όπως "καλύτερος πολιτισμός" και "είμαστε Μακεδόνες εδώ στα Σκόπια". Το δεύτερο, είναι λογικό, υγιές και το κυνηγάει κάθε πολιτισμένη δομή από τους νεολιθικούς οικισμούς μέχρι τις συνομοσπονδίες αλλά στερείται συλλογικής επιχειρηματολογίας. Θέλεις η Ελλάδα να γαμάει και να δέρνει γιατί ζεις σε αυτή, τέλος. Κανένας Ισπανός, Γερμανός ή Ινδονήσιος δε θα συμφωνήσει μαζί σου σε αυτό. Αλλά δε χαλάει κανέναν η προσπάθεια ανέλιξης. Εκεί που στραβώνει η φάση είναι στο "να έχουμε τον έλεγχο" γιατί μπαίνεις σε ξένα χωράφια και το μίσος μπορεί να γίνει πολύ-πολύ συλλογικό συναίσθημα με πολύ-πολύ συλλογικό συμφέρον! Κατά τα άλλα, οι Σουμέριοι ανακάλυψαν τη μπύρα, εγώ μια χαρά τους άφηνα τον έλεγχο.
N3k21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έλληνας είναι κάποιος που στα χαρτιά είναι λέει έλληνας. Επίσης έλληνα θεωρώ και αυτόν που κατάγεται από έλληνες παππούδες, γονείς. Ελληνικό φύλο θεωρώ το κρητικό, το ποντιακό, το ηπειρώτικο. Δεν μοιάζει ένας ηπειρώτης με έναν πόντιο ή ένας κρητικός με έναν μακεδόνα. Δηλαδή αν σου πω, πως σκέφτεσαι τους γερμανούς θα μου πεις ξανθούς, γαλανομάτηδες αλλά αν σε ρωτήσει πως έχεις τον συνηθισμένο έλληνα(μόνο για εξωτερική εμφάνιση) δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να απαντήσεις. Σκέψου όμως πως η αντίληψη σου αυτή βασίζεται κυρίως στο ότι μένεις στην Ελλάδα. Δεν έχεις ζήσει φαντάζομαι για χρόνια στην Γερμανία ώστε να εξοικειωθείς με τις φάτσες των κατοίκων της κάθε περιοχής κλπ. Είναι ρε παιδί μου σαν την κλασσική ατάκα "όλοι οι Κινέζοι ίδιοι μου φαίνονται"...Αντίστοιχα, άμα πιάσεις ένα Γερμανό και τον ρωτήσεις πως μοιάζει ένας Έλληνας όλο και κάπως θα στον περιγράψει. Συμφωνώ πάντως μαζί σου στο ζουμί του θέματος προφανώς: Άλλη φάτσα ο Θρακιώτης, άλλη ο Κρητικός. Το θέμα είναι πως κάτι τους ενώνει, ίσως η εγγύτητα μεταξύ των περιοχών τους, ίσως η γλώσσα (εν μέρει και η θρησκεία), ίσως η ανάγκη για επιβίωση που μόνο μέσω συνεργασίας μπορεί να επιτευχθεί...ποιός ξέρει πραγματικά; Την κύπρο την θεωρώ και γω κατεχόμενη αλλά και πάλι δικαιολογώ την στάση των τούρκων. Οι άγγλοι είχαν πει και σε έλληνες και τούρκους ότι κανείς δεν θα επέμβει στα κυπριακά πράγματα. Όταν οι χουντικοί έκαναν το πραξικόπημα ΕΣΠΑΣΑΝ την συνθήκη αυτή και οι τούρκοι βρήκαν πρόσχημα να κάνουν επίθεση. Δεν συμφωνώ με την κίνηση των τούρκων απλά τους δικαιολογώ εν μέρη. Βασικά υποτίθεται πως και οι τρεις "εγγυήτριες δυνάμεις" θα προστάτευαν το νησί σε περίπτωση φασαρίας. Αυτό εκμεταλεύτηκαν οι Τούρκοι και εισέβαλαν. Η χούντα έκανε μαλακία μένοντας αμέτοχη, τόσο στα γεγονότα που οδήγησαν στην εισβολή, όσο και κατά την διάρκεια αυτής. Δεν έσπασε κάποια συνθήκη όμως. Άλλωστε η χούντα επισήμως πραξικόπημα έκανε στην Ελλάδα, όχι στην Κύπρο. Άλλο σκηνικό παίχτηκε εκεί, με τις ευλογίες βέβαια των δικών μας "καλόπαιδων". Τους Τούρκους όπως και να το δεις πάντως τους έτρωγε ο κώλος τους να χωθούν. Αν απλά έμπαιναν στη μέση ως π.χ. ειρηνευτική δύναμη το Κυπριακό θα είχε λυθεί τώρα, αν υπήρχε βούληση από την πλευρά τους θα τα βρίσκαμε στο τέλος. Ειδικά από τη στιγμή που στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία δεν υπάρχει λόγος να μένουν στο νησί τουρκικά στρατεύματα και να υφίσταται το φιάσκο του ψευδοκράτους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις το κακό είναι να είσαι άσχετος και να κοροϊδεύεις τον άλλον... η πιο αρχαία πυραμίδα χρονολογείται κάπου στο 3000πΧ... ο ίδιος ο αιγυπτιακός πολιτισμός ξεκινάει κάπου του 5500πΧ και την πρώτη πυραμίδα (που περιστρέφεται γύρο από τον εαυτό της) την κατασκευάσανε έλληνες και μπορείς να πας να την δεις και μονος σου... Την "πιο αρχαία" πυραμίδα έχω πάει και την έχω δει. Ούτε περιστρέφεται ούτε τίποτα. Εν γένει, πέρα από εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα και μεγάλα λογικά άλματα, έχεις μπλέξει την πραγματικότητα με την φαντασία όσων πουλάνε βιβλία για να ζούνε (βλ. Γεωργιάδης). Επίσης, επειδή κάτι είπες για τον χριστιανισμό... ότι ήταν επιλογή κτλ κτλ... μάθε ποιος παρέδωσε την πόλη στις νομάδες των Ασιατών γιατί προτιμούσε τούρκικο φέσι παρά φράγκικο καπέλο. Επίσης, έχεις επίσημη πηγή για το από πότε χρονολογείται η "πιο αρχαία πυραμίδα" και από πότε ξεκινάει ο Αιγυπτιακός πολιτισμός ή είναι και αυτά στοιχεία από Λιακόπουλο και Γεωργιάδη;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και το διεθνές δίκαιο είναι διεθνές μονο στον τιτλο στην ουσία πρόκειται για ένα πρωτόκολλο που εξυπηρετεί τις βλέψεις τvν ισχυρών σήμερα εμείς απλά είμαστε "ξύμμαχοι δι΄ανάγκης και ναυς παρέχοντες" το αναγνωρίζουμε γιατί δεν γίνετai αλλιώς.. οχι γιατι το θελουμε! αλλα αυτό έπρεπε να σου είναι συνειδητό.. είμαστε μαζί τους επειδή δεν μπορούμε αλλιώς όχι για κανένα άλλο λόγο... βαθύτερος σκοπός μας (όχι αυτής της γενιάς φυσικά μιλάμε για δεκαετίες αν όχι αιώνες μετά) είναι να διαμορφώσουμε το δικό μας διεθνές δίκαιο και να πάνε όλα σύμφωνα με τις δικες μας βλέψεις και αυτός έινια ο βαθυτερος σκοπός κάθε έθνους αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης... θέλουν οι αλβανοί ας πούμε να είναι υπό? όχι αν μπορούσαν θα κατακτούσανε (είτε με στρατό είτε εμπορικά-πολιτικά ) όλο τον κόσμο.. επειδή δεν μπορούνε είναι υπό το ίδιο και εμείς.. αυτό είναι ένα υγιές πράγμα (το να θέλεις να έχεις τον έλεγχο) Μαλιστα. Εσυ λοιπον, σε ποιο δικαιο θα ηθελες να βαζουμε υπογραφες ως εθνος, εφοσον απαρνεισαι το διεθνες δικαιο και τις συνθηκες του?
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 [...] και την πρώτη πυραμίδα (που περιστρέφεται γύρο από τον εαυτό της) την κατασκευάσανε έλληνες και μπορείς να πας να την δεις και μονος σου... γυρνα στην γαλλία να τα φτιάξεις με κανέναν προικισμένο άραβα για εκεί είσαι. Που είναι η περιστρεφόμενη πυραμίδα; Για να πάω με το προξενιό μου μήνα του μέλιτος. EDIT: Τη βρήκα στο google.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μμμμναι, εν πάση περιπτώσει, πέρα από τις πυραμίδες-ντισκομπάλες και τις εξωλέμβιες τριήρεις (με μέγιστη ταχύτητα 8 και όχι 20 κόμβων btw, λέω εγώ τώρα) το πρόβλημα Φαίδωνα είναι στο ότι συγχέεις το εθνικό δίκαιο με το εθνικό συμφέρον. Το πρώτο είναι μια φανταστική μαλακία που πιπιλάνε σε όλους τους Φαίδωνες και Λούσιφερζ σε όλο τον κόσμο και είναι η κύρια αιτία που υπάρχουν φράσεις όπως "καλύτερος πολιτισμός" και "είμαστε Μακεδόνες εδώ στα Σκόπια". Το δεύτερο, είναι λογικό, υγιές και το κυνηγάει κάθε πολιτισμένη δομή από τους νεολιθικούς οικισμούς μέχρι τις συνομοσπονδίες αλλά στερείται συλλογικής επιχειρηματολογίας. Θέλεις η Ελλάδα να γαμάει και να δέρνει γιατί ζεις σε αυτή, τέλος. Κανένας Ισπανός, Γερμανός ή Ινδονήσιος δε θα συμφωνήσει μαζί σου σε αυτό. Αλλά δε χαλάει κανέναν η προσπάθεια ανέλιξης. Εκεί που στραβώνει η φάση είναι στο "να έχουμε τον έλεγχο" γιατί μπαίνεις σε ξένα χωράφια και το μίσος μπορεί να γίνει πολύ-πολύ συλλογικό συναίσθημα με πολύ-πολύ συλλογικό συμφέρον! Κατά τα άλλα, οι Σουμέριοι ανακάλυψαν τη μπύρα, εγώ μια χαρά τους άφηνα τον έλεγχο. Ναι αλλα ακριβώς επειδή επόμενο του πατριωτισμού είναι και η ανάκλαση του εαυτού σου στην πατρίδα και vise versa ο έλεγχος είναι θεμιτός γιατί (τουλάχιστον κατά εσένα) πιστεύεις ότι η πατρίδα σου (με την οποια συμφωνείς) πρεσβεύει την καλύτερη πολιτική και ο πολιτισμός σου είναι ο "σωστός" όλα αυτά στα ματια του έλληνα για την ελλάδα. Φυσικά ο κινέζος θα έχει αντίστοιχη άποψη για την κίνα και θα προσπαθήσει να περάσει τα δικά του πιστεύo. Εγώ ως έλληνας καταρχήν δεν θεωρώ ότι αυτό που ονομάζουμε σήμερα ελλάδα έχει να επίδειξη κάτι η ακόμη και αν του χαριζόταν ο έλεγχος θα έπρεπε να τον έχει.. Πιστεύω όμως στους έλληνες και πιστεύω στο ότι άπαξ και κάνουμε μια ανασυγκρότηση (δίσκου ) βγούμε από την πλύση εγκεφαλου που είμαστε τώρα έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ αναπτύσσοντας τις με την σωστή νοοτροπία (δεν είμαι δηλαδή αρχαιολάτρης βασικά θα ήθελα να γίνουμε πολύ καλύτεροι από τους αρχαίους.. αλλα με τέτοια αφετερία που?πως? ούτε τα εγγόνια μου θα τα καταφέρουν... ) τότε πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά και σπουδαίο πράματα και πως όλοι στον κόσμο θα γίνουν ευτυχέστεροι ακολουθώντας το παράδειγμα μας.. την δημοκρατίας μας (όχι αυτό που ονομάζουμε δημοκρατία και θα το εξασκήσουμε στις 16 ) την παιδιά και τον πολιτισμό μας [b[αλλα για να φτάσουμε εκεί πρέπει πρώτα να θέσουμε τις βάσεις...[/b] για να γράψεις ένα βιβλίο πρέπει πρώτα να μάθεις την αλφαβητα. οποτε τώρα ο στόχος μας πρέπει να είναι η ολική αναδιάρθωση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες της, πράγμα που μέσα στα αλλα θα αλλάξει την νοοτροπία τον μελλοντικών ελλήνων με αποτέλεσμα να αλλάξει και το πολιτικο σύστημα αλλα και με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η βιομηχανία και γενικά η επιχειρηματικότητα σε αυτή την χωρα. αλλαγή καθολική του πολιτικού συστήματος. αυτά τα ολίγα θέλουν χαλαρά 50 χρονια για να ολοκληρωθούν μόλις επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι βλέπουμε για το επόμενο βήμα όπως απεμπλοκή της χώρας από τα αναγκαστικά οικονομικά και πολιτικά δεσμά (η ίσως μια ελληνική NASA ) και επιστρέφω στον έλεγχο όταν χρησιμοποίησα αυτή την λέξη δεν εννοούσα την υποδούλωση των εθνών... εννοούσα τον αναίμακτο εξαναγκασμό ουσιαστικό προσηλυτισμό αυτων των χορών στα δικά μας μετρα και σταθμά (νοοτροπία τρόπο σκέψης κτλ) Ακριβώς όπως γίνεται τώρα με την αμερική... P.S και ναι είναι 20 κομβοι (αυτό που διάβασες στο wiki απότι κατάλαβα αναφέρεται σε ρεπλίκα τριήρους που έγινε πρόσφατα και μάλιστα με ανοιχτά πανιά έπιασε 12 κόμβους) Κάντε με δικτάκτορα για μια βδομάδα και πάμε 20.000 χρονια μπροστά χαχαχαχαχ http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 Την "πιο αρχαία" πυραμίδα έχω πάει και την έχω δει. Ούτε περιστρέφεται ούτε τίποτα. Εν γένει, πέρα από εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα και μεγάλα λογικά άλματα, έχεις μπλέξει την πραγματικότητα με την φαντασία όσων πουλάνε βιβλία για να ζούνε (βλ. Γεωργιάδης). Επίσης, επειδή κάτι είπες για τον χριστιανισμό... ότι ήταν επιλογή κτλ κτλ... μάθε ποιος παρέδωσε την πόλη στις νομάδες των Ασιατών γιατί προτιμούσε τούρκικο φέσι παρά φράγκικο καπέλο. Επίσης, έχεις επίσημη πηγή για το από πότε χρονολογείται η "πιο αρχαία πυραμίδα" και από πότε ξεκινάει ο Αιγυπτιακός πολιτισμός ή είναι και αυτά στοιχεία από Λιακόπουλο και Γεωργιάδη; δεν έχω διαβάσει ποτε κανένα βιβλίο τους ούτε τους έχω παρακολουθήσει ποτε... (όχι επειδή σαν πρόβατο ακούγοντας να τους χλευάζουν τους χλευάζω και εγώ απλά δεν έτυχε να ασχοληθώ) μετά η πυραμίδα περιστρέφεται γιατί έχει μελετηθεί η κατασκευή της... τώρα πια δεν περιστρέφεται ναι αλλα είχε την δυνατότητα. όσο για τις ηλικίες (αν όχι της αρχαιότερης πυραμίδας τουλάχιστον του αιγυπτιακού πολιτισμού) πιστεύω πως είναι κλασική γνώση... κανε ένα google και θα τα βρείς μονος σου.
deesnider Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ανοίχτε τα γκαβά σας ρεεεε!!! Ο Prof. Liako τα έχει πει, τα έχει γράψει σε βιβλία κι εσείς κοιμάστε όρθιοι! - Έλληνες σχεδίασαν και κατασκεύασαν τις πυραμίδες. Σιγά μη τις έφτιαξαν εκείνοι άχρηστοι, οι παλιό-μαυριδεροί... - Έλληνες σχεδίασαν και κατασκεύασαν το σινικό τείχος. Ακόμα και σήμερα φυλάσσονται και εκτίθενται στα μουσεία, απολιθωμένα αποτσίγαρα «παπαστράτος» που βρέθηκαν στην περιοχή... - Έλληνες έφτιαξαν τον ...Αμαζόνιο! Κατά λάθος βέβαια, επειδή τους ξέφυγε ένα αρδευτικό κανάλι που έφτιαχναν, όταν πήγαν να κάνουν πειραματική καλλιέργεια πεπονιών στη ζούγκλα και από την εκτροπή σχηματίστηκε αυτό που σήμερα λέγεται «Αμαζόνιος ποταμός», αλλά έτσι 'ξηγιέται το ...απόνερο: Αν ξεφύγει από τους άλλους, το πολύ πολύ να πλημμυρίσει το διπλανό μποστάνι. Αν ξεφύγει από Έλληνα, γαμεί, δέρνει και διασχίζει ζούγκλες, άμα λάχει να 'ούμε... ...άσε τους υποτιθέμενους εξωγήινους!...Τι; Δε γνωρίζατε ότι πρόκειται περί Ελλήνων, οι οποίοι είχαν αποικίσει τα 3/4 του γνωστού σύμπαντος πριν ακόμα χτίσουν τον Παρθενώνα και σήμερα κάνουν πλάκα στην ανθρωπότητα, βολτάροντας με Ι.Χ.Ι.Δ; «Σπίτι-Γραφείο-Σπίτι» την έχουν τη διαδρομή «Πλούτωνας-Άρης-Ανδρομέδα»... Άϊντε από 'δω χάμω, ανιστόρητοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις