Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τσέκαρε την απάντηση που έχω δώσει στην αρχή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ο όρος κατεχόμενα και αν διαφωνείς τότε να εκφράσεις άποψη επί του θέματος.
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μακάρι να έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί, αν και δεν το πιστεύω. Μην ξεχνάς ότι οι «απέναντι», κατασκευάζουν (συναρμολογούν) εντός Τουρκίας, μεγάλο μέρος από τον επιθετικό και αμυντικό τους εξοπλισμό (μαχητικά αεροσκάφη, άρματα και ένα σωρό άλλα). Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στα ίδια αεροσκάφη π.χ. που εισάγουν και «έτοιμα», F-16 λόγου χάριν. Αυτό, σε συνδυασμό με την τεράστια υποστήριξη που τους παρέχει το ΝΑΤΟ - πολύ μεγαλύτερη απ' ότι στην Ελλάδα, ασχέτως του ότι, θεωρητικώς, είμαστε «ισότιμοι» σύμμαχοι και μέλη του συμφώνου - και με τη ...χαώδη αριθμητική διαφορά σε έμψυχο και άψυχο υλικό συγκριτικά μ' εμάς τους θέτει σε εντελώς διαφορετική μοίρα από τη δική μας. Είπα στην αρχή «Μακάρι να έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί», διότι την περίοδο στην οποία αναφέρομαι και έζησα από μέσα, τα άρματα μάχης των «απέναντι», εκτός του γεγονότος ότι ήταν πολύ πιο σύγχρονα χρονολογικά από τα δικά μας, είχαν ουσιαστικότατα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, τα δικά μας αδυνατούσαν να πραγματοποιήσουν στόχευση και βολή με το πυροβόλο εν κινήσει, ενώ τα δικά τους...μάντεψε! για τα αρματα δεν γνωριζω απλα βασιζω οτι ειπα για τα αρματα στο οτι σε γενικες γραμμες και οι 2 ειχαμε διαφορες εκδοσεις των Μ48,Μ60 και λεο1 (+ τα νεα λεο2 απτο 1999 και μετα),για την βοηθεια που λαμβανουν ετσι ειναι περιπου αλλα οφειλοταν σε διαφορους λογους στο παρελθον λιγο το οτι ουσιαστικα συνορευαν με την ρωσσια λιγο το οτι απτην αλλη ειχαν ιραν-ιρακ-συρια λιγο του οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη χωρα(ουσιαστικα αχανεις εκτασεις) ,λιγο του οτι οι ανατολικες τους επαρχιες εξαιρουνται απο τις συνθηκες για τον αριθμο των συμβατικων οπλων στην ευρωπη,τεραστιο αριθμητικα στρατευμα κλπ, κυκλος ειναι... μεγαλυτερη χωρα=πιο ισχυρη πολιτικη=ανεπτυγμενη βιομηχανια=πολεμικη βιομηχανια κλπ
papajo_r Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Γεωμετρικά χειρότερος; Γεωμετρικά; Δηλαδή... υπάρχει κάτι στη γεωμετρία που καθορίζει καλό και κακό και αυτό το έχει παραπάνω, προς το κακό βέβαια, ο αντιρατσισμός. Χμ... κάτι σαν ποσοστό γωνιών; Ή, λόγος εμβαδού προς στρογγυλότητα σχήματος με λίγη δόση μαλακότητας γωνιών και υπεροχής ύψους, στην 1/34 δύναμη επί το 3. Paparo_j, έγραψες πάλι! Εγώ δεν μιλάς καλά ελληνικά.. τα κατεχόμενα σε πείραξαν. καλά πήγαινε πάλι στην α λυκείου (κάπου εκεί νομίζω είναι) λέγεται γεωμετρική πρόοδος και όταν κάτι αυξάνεται γεωμετρικά αυξάνεται με πολύ μεγάλο ρυθμό δηλαδή πχ το n10 είναι κατά πολύ μικρότερο από το n11 Δεν "γράφω πάλι εγώ" εσείς απλά δεν καταλαβαίνετε και θέλετε να γελάσετε πιστεύοντας πως κάποια πράματα είναι χαζά απλά και μονο επειδή δεν τα καταλαβαίνετε (ο εγωισμός δηλαδή χτυπάει ταβάνι και το διαπερνά... ) πάρτε και ένα άσχετο σχετικό video εγώ από το πολύ trolling έχω βαρεθεί να παρακολουθώ τις απαντήσεις.. (ζητω συγγνώμη από όσους συμμετείχαν κανονικά, αν το έκανε κανεις στις επόμενες καρτέλες.. ) http://youtu.be/uoWtvpg77oE
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν αναγνωριζω τον χριστιανο/βυζαντινο ως ελληνα. ~2800 χρονια ιστοριας (απο ελλαδικη περιοδο) και ~3600 (μινωικη) και τα σβηνουμε με το ετσι θελω?
MJBulls23 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όχι, αλλά κι εμείς, όταν περάσαμε το Αιγαίο και φτιάξαμε αποικίες απέναντι, από άλλους τα πήραμε. Τίνος κατεχόμενα είναι τελικά; Για την απαντηση πρεπει να παμε οσο πισω γινεται και να βρουμε τον 1ο χαρακτηρισμενο λαο, μεσα στα πλαισια συγκροτησης καποια συγκεκριμενης φυλης, εθνους, κλπ, που κατοικησε εκει περα. Εγω δεν λεω αυτο. Εγω λεω οτι ΠΡΙΝ τους Τουρκους, εκει κατοικουσαν Ελληνες και οι οποιοι με βιαιο τροπο, σκοτωμους, σφαγες, "συνωστισμους", κλπ, εκδιωχθηκαν απο τους Τουρκους. Αυτο λεω μόνο. Δεν λεω οτι απο την αρχη της ιστοριας εκεινα ηταν δικα μας μερη....
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όταν ο δάσκαλος σου δίνει μία καραμέλα από ένα άλλο παιδί και μετά εσύ ορμάς στο παιδί ώστε να πάρεις ΟΛΕΣ τις καραμέλες τότε έχει το κάθε δικαίωμα να σε ξεσκίσει αφού έκανες πρώτος την πουστιά. Μπορείς να διακρίνεις την σαθρότητα των επιχειρημάτων περί κατεχόμενων μέσα από ένα απλό-καθημερινό παράδειγμα.
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Για την απαντηση πρεπει να παμε οσο πισω γινεται και να βρουμε τον 1ο χαρακτηρισμενο λαο, μεσα στα πλαισια συγκροτησης καποια συγκεκριμενης φυλης, εθνους, κλπ, που κατοικησε εκει περα. Εγω δεν λεω αυτο. Εγω λεω οτι ΠΡΙΝ τους Τουρκους, εκει κατοικουσαν Ελληνες και οι οποιοι με βιαιο τροπο, σκοτωμους, σφαγες, "συνωστισμους", κλπ, εκδιωχθηκαν απο τους Τουρκους. Αυτο λεω μόνο. Δεν λεω οτι απο την αρχη της ιστοριας εκεινα ηταν δικα μας μερη.... τα συνορα αλλαζουν,γινονται πολεμοι get used to it ,τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις μπορουν να δουλεψουν και εναντιον σου, τα ανεφερα και πριν ,12νησα σε ιταλια αφου τα ενσωματωσαμε μολις το 1948.. ,θρακη σε βουλγαρια αφου πρωτα αυτοι την απελευθερωσαν και στους πολεμους μετα την πηραμε κλπ κλπ... καλυτερα να κοιταμε το παρελθον για να αποφευγουμε τα λαθη στο μελλον και οχι για να κλαιγομαστε
Finn Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι αλλά πριν να πάνε εκεί οι Ίωνες σίγουρα υπήρχε άλλος πληθυσμός.Καλοί οι Έλληνες,γέμισαν την μεσόγειο αποικίες (το ίδιο κάνανε άγγλοι,γάλλοι ε) αλλα δε σημαίνει ότι πρέπει να κυρήξουμε την δαλματία και την κάτω ιταλία ελληνικές περιοχές. Έτσι έχουν τα πράγματα.Εδάφη αλλάζουν χέρια πολύ συχνά.Και ως επί τω πλείστον με τη βία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Κατεχόμενη και η Σικελία! Λευτεριά στην Κολχίδα!
capten- Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους.Απλά είναι ο αγαπημένος μας αιώνιος εχθρός.Άμα πάντως κάνουμε ντού στη Κωνσταντινούπολη,στη Σμύρνη είμαι στη διάθεση σας για πλιάτσικο,βιασμούς,λεηλασίες και αλλα τρυφερά.Βεβαια άμα κάνουν αυτοί ντού εγώ πάλι θα πέσω ..... ηρωικά.Αλλα κανένα πρόβλημα μαζί τους.
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους.Απλά είναι ο αγαπημένος μας αιώνιος εχθρός.Άμα πάντως κάνουμε ντού στη Κωνσταντινούπολη,στη Σμύρνη είμαι στη διάθεση σας για πλιάτσικο,βιασμούς,λεηλασίες και αλλα τρυφερά.Βεβαια άμα κάνουν αυτοί ντού εγώ πάλι θα πέσω ..... ηρωικά.Αλλα κανένα πρόβλημα μαζί τους. tamam arkadas γκρικλις
Finn Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όλη τη βδομάδα το έθνος ρίχνει χριστοπαναγίες αλλά μόλις γίνει αναφορά για ελληνοτουρκικό όλοι με το κεράκι στο χέρι έξω απ την αγιασοφιά.
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όλη τη βδομάδα το έθνος ρίχνει χριστοπαναγίες αλλά μόλις γίνει αναφορά για ελληνοτουρκικό όλοι με το κεράκι στο χέρι έξω απ την αγιασοφιά. για δυναμιτακια πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις