Ntinaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Κάνεις τεραστιο λαθος. Η συντριπτικη πλειοψηφεια του λαου(γενικοτερα και οχι των Ελληνων μόνο) μιλουσε Ελληνικα. Δεν εχει σημασια. δηλαδη στην τοτε αφρικη,στη τουρκια,στην ιταλια,στη ισπανια ,στη γαλλια,στη γερμανια που εκει επεκτεινοταν η ρωμαικη αυτοκρατορια μιλουσαν ελληνικα?
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 όσο στην εμφανέστατη προκατάληψη υπέρ τους, σε κάθε - μα κάθε!... - περίπτωση που υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ μας. Μην πας μακριά. Αναλογίσου μόνο αν υπήρξε κάποια αντίδραση, ή έστω κάποια «σύσταση» προς αυτούς από τα Αμερικανάκια, έστω και μία από όλες εκείνες τις φορές που πραγματοποίησαν παραβίαση του εναέριου χώρου μας... περιληπτικα υποθετω δεν τους νοιαζει και τοσο αρκει να ισχυει το εξης τριπτυχο : να μην γινει πολεμος-να παραμεινουμε συμμαχοι τους-να αγοραζουμε τα οπλα τους χαρακτηριστικο παραδειγμα επι ιμιων ηταν η δηλωση του κλιντον σε δημοσιογραφους του στυλ " ελλαδα και τουρκια κατεβαζουν στρατο για 2 βραχια πανω στα οποια ζουν μονο κατσικες" ,οπως ειπα και πριν πιστευω οτι απτο 52 που μπηκαμε στο νατο γνωριζαν οτι θα υπαρχουν διαφορες αναμεσα μας απλα προσπαθουν να διατηρουν "σχετικα" τις ισορροπιες υποστηριζοντας τον εναν απτους 2 για να κραταει και τον αλλον στην θεση του οποτε παει να ξεφυγει... δεν ειχαν και επιλογη βεβαια μεχρι το 90 υπηρχε και το συμφωνο της βαρσοβιας για τις παραβιασεις και την αντιδραση εκ μερους του νατο ειναι πολυ πιο συνθετο το θεμα και βασιζεται σε εν-μερη νομικα πατηματα της τουρκιας(δεν στεκουν μεν,αλλα αποτελουν προφασεις για πολλες απο αυτες)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλά έγραφα εγώ για την Κολχίδα. Να πιάσουμε κι αυτό το χάπατο, τον Ολάντ, να μας δώσει πίσω τη Μασσαλία. edit: Και να πω ότι δεν προειδοποίησα για τις υποδείξεις. Προειδοποίησα.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Με αυτή τη λογική, είμαστε όλοι Λατίνοι, γιατί πριν μιλήσουν τα Ελληνικά μιλούσαν Λατινικά (και αρκετοί "Έλληνες" Βυζαντινοί αυτοκράτορες Λατινικά μιλούσαν). Το ότι κάποιος μιλάει μια γλώσσα, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ανήκει και στο αντίστοιχο έθνος. Δεν καταλαβαίνω γιατί, αντί να φύγει τελείως από τη συζήτηση ο εξωφρενικός ισχυρισμός καλά μην βγάζεις και αφρούς.. πιές ένα τουρκικο τσάι να χαλαρώσεις... περί "κατεχόμενων", παρουσιάζονται όλο και πιο τραβηγμένα επιχειρήματα. ντοινγκ... ελληνικά μιλούσανε, επίσημη γλώσσα ήταν τα ελληνικά ελληνικά ψέλνανε (αυτό φτάνει μιας και το θρησκευτικό στοιχειο ηταν κυρίαρχο για να μην πω ισχυρότερο των αυτοκρατόρων) τα νομίσματα τους (με κάποιες εξαιρέσεις στην πρώιμη εποχή του βυζαντίου) ήταν στα ελληνικά με την μούρη τους από πάνω και τέλος οι περισσότεροι ήταν και ελληνικής καταγωγής...
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και με τους ελληνικους ψαλμους καιγανε τον ελληνικο πολιτισμο.
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Επειδή κι εγώ κόλλησα με τον όρο «κατεχόμενα», έστω ότι το status quo δε θ αλλάξει ποτέ στο μέλλον στη συγκεκριμένη περιοχή, πότε θα πάψουν να θεωρούνται κατεχόμενα; Μετά από 10 γενιές, 100 χρόνια, 2000 χρόνια, ποτέ;
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ποτέ επειδή είχαν την τιμή οι έλληνες να πατήσουν πόδι εκεί σημαίνει ότι από δω και μπρος είναι δικά "μας".
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ελπίζω να υπάρχει μία πιο ορθολογιστική (ΟΚ όσο γίνεται) απάντηση απ όσους υποστηρίζουν αυτόν τον όρο.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 και με τους ελληνικους ψαλμους καιγανε τον ελληνικο πολιτισμο. έτερον εκάτερον καταρχήν ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς υποδηλώνει μια καθολικότητα η οποια δεν υπήρχε (και μεταξύ τους πάλευαν βλέπε εικονολατρία) Το κακό είναι ότι ο όχλος ήταν πάντα όχλος και όταν τον γεμίζεις με μούφες τυφλώνεται .. εδώ τώρα συμβαίνουν τραγελαφικά πράματα προβατοποιηισεων φαντάσου τότε που υποτίθεται ο όχλος ήταν πολύ κατώτερης νοημοσύνης... η αλήθεια είναι ότι όπως διαπίστωσα σε διαφορα έγκυρα αλλα κάποιες φορες όχι και τόσο έγκυρα δημοσιεύματα + το ντοκιμαντέρ που έβγαλε το zeitgeist αλλα και γενικοτερα προσπαθώντας να συνθέσω όλο το παρασκήνιο τις εποχής μεβάση ότι γνωρίζω κτλ ο χριστιανισμός υπάρχει μονο και μονο επειδή ήταν ο μονος τρόπος να ισχυροποιηθεί το ελληνικό στοιχειο μέσα στη αυτοκρατορία και να την κατακτήσει εκ των έσω χωρίς να τρέξει ρουθούνι -όπως κάνουν τώρα οι αμερικανοι με τον καπιταλισμό δηλαδή.. που όλοι μας μιλάμε αγγλικά θέλουμε να είμαστε σαν αμερικανοι τρώμε το φαγητό τους σπουδάζουμε όπως θέλουν αυτοί κτλ ο μέγας κωνσταντίνος -που θέσπισε την επίσημη αυτή θρησκεία- έχε υπόψιν σου πως πίστευε στο 12θεο και πως στον θάνατο του τον βάφτισαν με το ζόρι χριστιανό, επίσης δεν έχουμε κανένα στοιχειο για το πως διαμορφώθηκε η θρησκεία στις οικουμενικές συνοδους.. τώρα με την πάροδο των αιώνων και λόγω μη σταθερής συνέχειας και μη καλής οργάνωσης (Δεν υπήρχαν τα pc το internet κτλ ο ταχύτερος τρόπος μετάδοσης της είδησης ήταν το άλογο κτλ κτλ) είχε χαθεί η μπάλα και από στημένο κόλπο έγινε η ίδια τους η ζωή (μιλάω για τους αρχηγούς της θρησκείας) και γιαυτο οδηγηθήκαμε σε ακραίες καταστάσεις και τελικά μας γύρισε mpoumerank το όλο κόλπο του χριστιανισμού... μιας και τα είπαμε όλα αυτά να πούμε ότι τότε καταστράφηκε και η ακαδημία του πλάτωνα το πρώτο συγχρονο πανεπιστήμιο στον κόσμο (με την έννοια του ότι τα σημερινά πανεπιστήμια ακολουθούν ακριβώς την δομή και ιεράρχηση αλλα και φιλοσοφία τις ακαδημίας του πλάτωνα) Ποτέ επειδή είχαν την τιμή οι έλληνες να πατήσουν πόδι εκεί σημαίνει ότι από δω και μπρος είναι δικά "μας". να σου πω εσύ είσαι τούρκος? γιατί αν δεν είσαι τούρκος τότε για κάποιο άσχετο λόγο είσαι πολύ ανθέλληνας.... καταρχήν είναι "εμείς" (οι έλληνες) και όχι "οι έλληνες" κατα δεύτερον κατεχόμενα τα ονομάζουμε γιατί σαν έλληνες (υποστηρίζοντας την ομάδα μας να το πω έτσι απλοϊκά) τα θεωρούμε δικά μας και τα κατέχουν τώρα αυτοί (οι τούρκοι υποστηρίζοντας την ομάδα τους με την ίδια λογική τα λένε απελευθερωμένα) από εκεί και πέρα υπάρχει και πιο ορθολογικός λόγος αλλα με τα όσα έγραψες μέχρι τώρα δεν νομίζω να θέλεις να τον καταλάβεις από την μια θα μπούνε από την άλλη θα βγούνε... άντε καλά επειδή δεν κρατιέμαι θα σου πω τακά τακά μονο ένα... δεν πατήσαμε πόδι απλά.. μετράει το για ποσο καιρό πατήσαμε εμείς πόδι και ποσο καιρό εκείνοι και τέλος ποιος πάτησε πρώτος πόδι.... αν εγώ έχω μια περιοχή για 10.000 χρονια και έχουν θαφτεί μέσα της όλες οι γενιές των 10.000 ετών και εσύ έρθεις ας πούμε για 100 χρονια και την πάρεις τότε ναι εσύ είσαι ο εισβολέας και εγώ ο κατακτημένος... πραγματικά όμως πολύ μισος είδα στα post σου αν δεν είσαι τούρκος η κάποιας άλλης εθνότητας με άμεσα αντίθετα συμφέροντα δεν σε καταλαβαίνω πρέπει να έχεις πρόβλημα...
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οι ΗΠΑ πχ είναι κατεχόμενα εδάφη; Φαντάζομαι οι Ινδιάνοι ζούσαν πολύ περισσότερα χρόνια εκεί απ ό,τι οι σύγχρονοι Αμερικάνοι.
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 άντε καλά επειδή δεν κρατιέμαι θα σου πω τακά τακά μονο ένα... δεν πατήσαμε πόδι απλά.. μετράει το για ποσο καιρό πατήσαμε εμείς πόδι και ποσο καιρό εκείνοι και τέλος ποιος πάτησε πρώτος πόδι.... αν εγώ έχω μια περιοχή για 10.000 χρονια και έχουν θαφτεί μέσα της όλες οι γενιές των 10.000 ετών και εσύ έρθεις ας πούμε για 100 χρονια και την πάρεις τότε ναι εσύ είσαι ο εισβολέας και εγώ ο κατακτημένος... πες τα στους ινδιανους ,στους αβοριγινες κλπ αυτα ρε σοβαρευτειτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 έτερον εκάτερον καταρχήν ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς υποδηλώνει μια καθολικότητα η οποια δεν υπήρχε (και μεταξύ τους πάλευαν βλέπε εικονολατρία) Το κακό είναι ότι ο όχλος ήταν πάντα όχλος και όταν τον γεμίζεις με μούφες τυφλώνεται .. εδώ τώρα συμβαίνουν τραγελαφικά πράματα προβατοποιηισεων φαντάσου τότε που υποτίθεται ο όχλος ήταν πολύ κατώτερης νοημοσύνης... η αλήθεια είναι ότι όπως διαπίστωσα σε διαφορα έγκυρα αλλα κάποιες φορες όχι και τόσο έγκυρα δημοσιεύματα + το ντοκιμαντέρ που έβγαλε το zeitgeist αλλα και γενικοτερα προσπαθώντας να συνθέσω όλο το παρασκήνιο τις εποχής μεβάση ότι γνωρίζω κτλ ο χριστιανισμός υπάρχει μονο και μονο επειδή ήταν ο μονος τρόπος να ισχυροποιηθεί το ελληνικό στοιχειο μέσα στη αυτοκρατορία και να την κατακτήσει εκ των έσω χωρίς να τρέξει ρουθούνι -όπως κάνουν τώρα οι αμερικανοι με τον καπιταλισμό δηλαδή.. που όλοι μας μιλάμε αγγλικά θέλουμε να είμαστε σαν αμερικανοι τρώμε το φαγητό τους σπουδάζουμε όπως θέλουν αυτοί κτλ ο μέγας κωνσταντίνος -που θέσπισε την επίσημη αυτή θρησκεία- έχε υπόψιν σου πως πίστευε στο 12θεο και πως στον θάνατο του τον βάφτισαν με το ζόρι χριστιανό, επίσης δεν έχουμε κανένα στοιχειο για το πως διαμορφώθηκε η θρησκεία στις οικουμενικές συνοδους.. τώρα με την πάροδο των αιώνων και λόγω μη σταθερής συνέχειας και μη καλής οργάνωσης (Δεν υπήρχαν τα pc το internet κτλ ο ταχύτερος τρόπος μετάδοσης της είδησης ήταν το άλογο κτλ κτλ) είχε χαθεί η μπάλα και από στημένο κόλπο έγινε η ίδια τους η ζωή (μιλάω για τους αρχηγούς της θρησκείας) και γιαυτο οδηγηθήκαμε σε ακραίες καταστάσεις και τελικά μας γύρισε mpoumerank το όλο κόλπο του χριστιανισμού... μιας και τα είπαμε όλα αυτά να πούμε ότι τότε καταστράφηκε και η ακαδημία του πλάτωνα το πρώτο συγχρονο πανεπιστήμιο στον κόσμο (με την έννοια του ότι τα σημερινά πανεπιστήμια ακολουθούν ακριβώς την δομή και ιεράρχηση αλλα και φιλοσοφία τις ακαδημίας του πλάτωνα) να σου πω εσύ είσαι τούρκος? γιατί αν δεν είσαι τούρκος τότε για κάποιο άσχετο λόγο είσαι πολύ ανθέλληνας.... καταρχήν είναι "εμείς" (οι έλληνες) και όχι "οι έλληνες" κατα δεύτερον κατεχόμενα τα ονομάζουμε γιατί σαν έλληνες (υποστηρίζοντας την ομάδα μας να το πω έτσι απλοϊκά) τα θεωρούμε δικά μας και τα κατέχουν τώρα αυτοί (οι τούρκοι υποστηρίζοντας την ομάδα τους με την ίδια λογική τα λένε απελευθερωμένα) από εκεί και πέρα υπάρχει και πιο ορθολογικός λόγος αλλα με τα όσα έγραψες μέχρι τώρα δεν νομίζω να θέλεις να τον καταλάβεις από την μια θα μπούνε από την άλλη θα βγούνε... άντε καλά επειδή δεν κρατιέμαι θα σου πω τακά τακά μονο ένα... δεν πατήσαμε πόδι απλά.. μετράει το για ποσο καιρό πατήσαμε εμείς πόδι και ποσο καιρό εκείνοι και τέλος ποιος πάτησε πρώτος πόδι.... αν εγώ έχω μια περιοχή για 10.000 χρονια και έχουν θαφτεί μέσα της όλες οι γενιές των 10.000 ετών και εσύ έρθεις ας πούμε για 100 χρονια και την πάρεις τότε ναι εσύ είσαι ο εισβολέας και εγώ ο κατακτημένος... πραγματικά όμως πολύ μισος είδα στα post σου αν δεν είσαι τούρκος η κάποιας άλλης εθνότητας με άμεσα αντίθετα συμφέροντα δεν σε καταλαβαίνω πρέπει να έχεις πρόβλημα... Καθόλου μίσος. Απλά απαντάω σκληρά σε ηλίθιες απαντήσεις. Αν δεις από την αρχή την συζήτηση θα διακρίνεις τις βλακείες που λένε μερικοί και δεν έχουν επιχειρήματα σοβαρά να τα στηρίξουν. Σε τέτοια άτομα για μένα, δικιά μου κοσμοθεώρηση, είναι να μην δείχνω μαλθακότητες. Αν ένα καρφί μπει στραβά στον τοίχο τότε το βαράς δυνατά για να έρθει στα συγκαλά του πάλι. Και δεν είμαι ούτε υπέρ των τούρκων ούτε υπέρ των ελλήνων. Είμαι υπέρ της αλήθειας και αν αυτή είναι εναντίων των συμφερόντων των ελλήνων τότε ναι πες με ανθέλληνα. Φυλετικά δεν ξέρω τι είμαι. Δεν υπάρχουν φυλές καθαρές πια. Στα χαρτιά πάντως είμαι έλληνας.
FedonasP Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οι ΗΠΑ πχ είναι κατεχόμενα εδάφη; Φαντάζομαι οι Ινδιάνοι ζούσαν πολύ περισσότερα χρόνια εκεί απ ό,τι οι σύγχρονοι Αμερικάνοι. Τα πάντα είναι σχετικά ναι για τους ινδιάνους (η ιθαγενείς αμερικανους οπως θέλουν να αποκαλούνται) οι ΗΠΑ είναι κατακτητές .. για τους αμερικανους φυσικά και όχι δεν θεωρούν τον εαυτό τους κατακτητή (αν και υπάρχουν πολλοί αμερικανοι που θεωρούνε τον εαυτό τους κατακτητή χίπηδες ) ορθολογικά τώρα φυσικά και είναι κατακτητές αφού είναι μιάσματα άλλων χορών που εκδιώχτηκαν από αυτες και στάλθηκαν στον σκουπιδότοπο - νέα γη - αμερική... και εκεί σκοτώσανε και ξεγελάσανε τους ντόπιους για να πάρουν την γη τους... φυσικά λοιπόν και είναι κατακτητές... Καθόλου μίσος. Απλά απαντάω σκληρά σε ηλίθιες απαντήσεις. Αν δεις από την αρχή την συζήτηση θα διακρίνεις τις βλακείες που λένε μερικοί και δεν έχουν επιχειρήματα σοβαρά να τα στηρίξουν. Σε τέτοια άτομα για μένα, δικιά μου κοσμοθεώρηση, είναι να μην δείχνω μαλθακότητες. Αν ένα καρφί μπει στραβά στον τοίχο τότε το βαράς δυνατά για να έρθει στα συγκαλά του πάλι. Και δεν είμαι ούτε υπέρ των τούρκων ούτε υπέρ των ελλήνων. Είμαι υπέρ της αλήθειας και αν αυτή είναι εναντίων των συμφερόντων των ελλήνων τότε ναι πες με ανθέλληνα. Φυλετικά δεν ξέρω τι είμαι. Δεν υπάρχουν φυλές καθαρές πια. Στα χαρτιά πάντως είμαι έλληνας. τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι ας πούμε? γιατί δεν υπάρχουν φυλές πια? γιατί είναι αλήθεια αυτά που λες? εγώ έχω δει απλά να κανεις δηλώσεις όχι να επιχειρηματολογείς.. εκτος αν δεν διάβασα κάποιο post σου... το ότι τα παραπάνω είναι γνώμη σου/συμπέρασμα σου δεν τα καθιστά και επιχειρήματα... επιχείρημα είναι αυτό που σου είπα για παράδειγμα με την χρονική διάρκεια κατοχής εδάφους κτλ νομίζω ότι κανεις αυτό το οποιο κατηγορείς τους άλλους. τέλος η αλήθεια είναι πάντα σχετική νομίζω είναι τελείως άστοχο να υπηρετείς κάτι το σχετικό και το θεωρητικό ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απαρνείσαι τον εαυτό σου την χωρα σου και την οικογένεια σου... εγώ δεν θα άφηνα ας πούμε να χτυπήσουν το παιδί μου (αν είχα) το αδερφάκι μου έστω ακόμη και έκανε κάτι κακό γιατί πολύ απλά το χρέος μου είναι να το προστατεύσω... άλλο το να προσπαθήσω να τον συμμορφώσω.. αλλα δεν θα άφηνα κάποιον άλλον να το κακοποιήσει... με την ίδια λογική υπερασπίζομαι την πατρίδα μου και στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι δεν έχει άδικο.. άρα την υπερασπίζομαι 2 φορες.
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τα πάντα είναι σχετικά ναι για τους ινδιάνους (η ιθαγενείς αμερικανους οπως θέλουν να αποκαλούνται) οι ΗΠΑ είναι κατακτητές .. για τους αμερικανους φυσικά και όχι δεν θεωρούν τον εαυτό τους κατακτητή (αν και υπάρχουν πολλοί αμερικανοι που θεωρούνε τον εαυτό τους κατακτητή χίπηδες ) ορθολογικά τώρα φυσικά και είναι κατακτητές αφού είναι μιάσματα άλλων χορών που εκδιώχτηκαν από αυτες και στάλθηκαν στον σκουπιδότοπο - νέα γη - αμερική... και εκεί σκοτώσανε και ξεγελάσανε τους ντόπιους για να πάρουν την γη τους... φυσικά λοιπόν και είναι κατακτητές... τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι ας πούμε? γιατί δεν υπάρχουν φυλές πια? γιατί είναι αλήθεια αυτά που λες? εγώ έχω δει απλά να κανεις δηλώσεις όχι να επιχειρηματολογείς.. εκτος αν δεν διάβασα κάποιο post σου... το ότι τα παραπάνω είναι γνώμη σου/συμπέρασμα σου δεν τα καθιστά και επιχειρήματα... επιχείρημα είναι αυτό που σου είπα για παράδειγμα με την χρονική διάρκεια κατοχής εδάφους κτλ νομίζω ότι κανεις αυτό το οποιο κατηγορείς τους άλλους. τέλος η αλήθεια είναι πάντα σχετική νομίζω είναι τελείως άστοχο να υπηρετείς κάτι το σχετικό και το θεωρητικό ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απαρνείσαι τον εαυτό σου την χωρα σου και την οικογένεια μου... εγώ δεν θα άφηνα ας πούμε να χτυπήσουν το παιδί μου (αν είχα) το αδερφάκι μου έστω ακόμη και έκανε κάτι κακό γιατί πολύ απλά το χρέος μου είναι να το προστατεύσω... άλλο το να προσπαθήσω να τον συμμορφώσω.. αλλα δεν θα άφηνα κάποιον άλλον να το κακοποιήσει... με την ίδια λογική υπερασπίζομαι την πατρίδα μου και στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι δεν έχει άδικο.. άρα την υπερασπίζομαι 2 φορες. Άλλο το παιδί σου, άλλο το παιδί του προπροπάππου σου. Δεν έζησες εκείνη την περίοδο. Και γω τότε φαντάζομαι να μας υπερασπιζόμουν αλλά τωρά που έχει περάσει ο χρόνος μπορείς να δεις καθαρότερα. Αν δεν μπορείς, τότε δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν υπάρχουν φυλές επειδή είμαστε όλοι ανάμιξη. Καθαρές είναι μόνο οι φυλές οι πρωτόγονες που είναι μια οικογένεια όλοι. Οι νεοέλληνες πάντως δεν είναι ΙΩΝΕΣ. Επειδή αυτό ονειρεύονται οι περισσότεροι. Ο έλληνας είναι λίγο αλβανός(ιλλυρικό αρχαίο φίλο), λίγο τούρκος(τουρκοκρατία) και μετά πάμε σε διάφορες φυλές μέσα στους έλληνες. Μακεδόνες, ηπειρώτες, κρητικοί. Μην μου πεις ότι είναι όλοι ίδιοι. Εγώ αναγνωρίζω αν παρατηρήσω καλά τι ελληνικό φύλο είναι κάποιος.
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τα πάντα είναι σχετικά ναι για τους ινδιάνους (η ιθαγενείς αμερικανους οπως θέλουν να αποκαλούνται) οι ΗΠΑ είναι κατακτητές .. για τους αμερικανους φυσικά και όχι δεν θεωρούν τον εαυτό τους κατακτητή (αν και υπάρχουν πολλοί αμερικανοι που θεωρούνε τον εαυτό τους κατακτητή χίπηδες ) ορθολογικά τώρα φυσικά και είναι κατακτητές αφού είναι μιάσματα άλλων χορών που εκδιώχτηκαν από αυτες και στάλθηκαν στον σκουπιδότοπο - νέα γη - αμερική... και εκεί σκοτώσανε και ξεγελάσανε τους ντόπιους για να πάρουν την γη τους... φυσικά λοιπόν και είναι κατακτητές... [...] ΟΚ αυτοί ήταν «μιάσματα» που εκμεταλλεύτηκαν/σκότωσαν τους ιθαγενείς για τον «σκουπιδότοπο», ενώ τα αρχαία ελληνικά φύλα ανήκαν σε κάποια ελίτ που απελευθέρωσαν τα (ιερά ίσως) εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Ελλάδα απ τα προ-ελληνικά (ή όπως λέγονται) φύλα. Μου αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις