TyR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλημέρα στο forum. Αναζητώ τη βοήθειά σας για να στήσω ένα PC το οποίο θα παίζει αποκλειστικά και μόνο Diablo III. Δεν θα κάνει τίποτε άλλο Το χρηματικό ταβάνι είναι τα 400 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει HDMI έξοδο η κάρτα γραφικών για να συνδεθεί στο Home Cinema. Δεν θέλω οθόνη, δεν θέλω πληκτρολόγιο και ποντίκι, δεν θέλω σκληρό δίσκο, έχω έναν SSD καβάντζα, δεν θέλω λειτουργικό σύστημα, υπάρχουν ήδη Windows 7 Home Premium 32bit. Εππλέον, επιθυμώ να τα αγοράσω από MSystems για τους χψω λόγους και φυσικά να μου το δέσουν αυτοί, γεροντάματα βλέπετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και για την προσπάθεια
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλημέρα στο forum. αποκλειστικά και μόνο Diablo III. Δεν θα κάνει τίποτε άλλο Πρώτα από όλα σε ποια οθόνη θέλεις να το παίζεις αδερφέ ; Στην μεγάλη του σαλονιού ; Λοιπόν ορίστε η σύνθεση μου αν και δεν μ αρέσουν τα pc ''μόνο για diablo'' o καθένας όπως αγαπάει. Το site τους και η ειδικά η ποικιλία τους δε μου άρεσε(για το mssystems)
TyR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ειλικρινά το PC δε θα κάνει τίποτε άλλο μιας και πλέον οι υπολογιστές μου είναι όλοι Apple. Το DIablo είναι παλιό απωθημένο και έτσι για να περάσει η ώρα θα γίνει το νταλαβέρι μιας και που υπάρχουν τα κάποια χρήματα στην άκρη για το σύστημα. Η ανάλυση που θα τρέχει έιναι η 1920x1080 όπως σωστά παρατήρησες ξέχασα να αναφέρω. Όσον αφορά το συγκεκριμένο μαγαζί το επέλεξα διότι θέλω να τα πάρω όλα από ένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα και όχι να περιμένω πότε θα γίνουν τα σταφύλια για να παραλάβουν τα εξαρτήματα. Εάν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις εδώ είμαστε. Και πάλι ευχαριστώ.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν εχω πάρει τίποτα από το mssystems , απλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία αυτό είδα. Σε γενικές γραμμές οι κολωνες του συστήματος σου για να βγέι το μπατζετ πρέπει να είναι 1)AMD CPU 2)Φτηνή AMD mobo 3)ATI GPU 4) Οχι τροφοδοτικά του κιλου 5) Μικρό και ησυχο κουτί ειδικά αν μπει στο σαλόνι γιατί θα φας γκρίνια Όπως ξέρεις το diablo δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.Το εχω δεί να παίζει full me 4850 Σε διαφορετική περίπτωση αν θες να πάρεις και ενα pc που θα σου μείνει για το diablo 4 μπορείς να πας σε κάτι με μεταχειρισμένα parts. Θα είναι καλύτερο σίγουρα ... Αυτά από μένα. Η GPU που σου έβαλα είναι υπεραρκετή .Αν θες βεβαια μπορείς να πας σε μεταχειρισμένη ελαφρώς καλύτερη.
TyR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και πάλι ευχαριστώ. Για το κουτί έχεις δίκιο πρέπει να είναι ήσυχο και το λιγότερο δυνατό "καγκουρόκουτο" για να μη ξενίζει στο μάτι. Όσον αφορά επεξεργαστή και μητρική AMD, για ποιό λόγο να μη προτιμήσω κάτι από τις νεότερες σειρές; Δεν έχουν αντίστοιχη απόδοση; Όσον αφορά το Diablo 4. Σε 10 χρόνια που θα βγεί θα στήοσυμε καινούρίο
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 gpu dvdrw ram cpu mainboard psu case 418,64 αν μπορείς να δωσεις λιγα παραπανω καντο. η παραπανω συνθεση απο εμενα.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εγώ μεταξύ του FX 4100 που είναι ο πιο φτηνός FX και του δοκιμασμένου ATHLON 2 θα προτιμούσα με κελιστά μάτια τον 2. Και λόγω φτηνότερων μητρικών αλλά και λόγω της χρήσης που το θέλεις.
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εγώ μεταξύ του FX 4100 που είναι ο πιο φτηνός FX και του δοκιμασμένου ATHLON 2 θα προτιμούσα με κελιστά μάτια τον 2. Και λόγω φτηνότερων μητρικών αλλά και λόγω της χρήσης που το θέλεις. δεν νομίζω ο αθλον να μπορει να συγκριθει με τον 4100. εβαλα τον 4100 γτ το μαγαζι εχει τον 965 με τα 140βατ
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 δεν νομίζω ο αθλον να μπορει να συγκριθει με τον 4100. εβαλα τον 4100 γτ το μαγαζι εχει τον 965 με τα 140βατ Τι ενοείς δε μπορεί να συγκριθεί ; Σε ποιό τομέα ; Γιατί αν ενοείς τα games με ενα μικρό ανέβασμα τον βάzει κάτω και τον παταει
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τι ενοείς δε μπορεί να συγκριθεί ; Σε ποιό τομέα ; Γιατί αν ενοείς τα games με ενα μικρό ανέβασμα τον βάzει κάτω και τον παταει αν δεις στο ποστ σου λες για αθλον.πωσ γηνετε να ειναι καλητερος ενας αθλον απο τον FX4100? αν λες για τον 965 οκ. αλλα σου ειπα ποιο πανω γτ εβαλα τον 4100.εκανα εδιτ το ποστ μου GA-M68MT-S2 δεν εχει support ton 965 η μητρικη που εχεις βαλει
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Για τον 965 λέω αδερφέ , δες τη συνθεση μου τον 965 με την μητρικη που εχεις βαλει δεν τον υποστηρίζει.εχω κανει εδιτ το προηγούμενο ποστ μου.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 GA-M68MT-S2 δεν εχει support ton 965 η μητρικη που εχεις βαλει Συγνωμη εχεις δικιο, οποτε θα παει σε άλλη mobo
nikos1982 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτό πάλι που το είδες ; http://www.gigabyte....p.aspx?pid=3967 Μια χαρά τον υποστηρίζει δες καλητερα το Ν/Α που εχει στην εκδοση του βιος στο τελος.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 δες καλητερα το Ν/Α που εχει στην εκδοση του βιος στο τελος. Εχεις δικιο δικο μου λαθος , ας παει σε αλλη mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα